Първоначално изпратено от Arana
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Хмм, при повечето мъже сукателния рефлекс остава за цял живот.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Така си е.То затова и някои жени ги показват деколтетата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение1460 страници не стигнаха ли да разгадаете жените или те са като алгоритъма на ГуГъл хаха
- 1 like
Коментар
-
Знам ли ...
Наздраве!
Наздраве!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Мислиш, че Мирко иска да суче ли?
Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ама обичаш да наливаш ма̀сло в огъня
Коментар
-
Наздраве!
Коментар
-
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Липсвам ли ти?Щом искаш да се върна ще се върна.Аз на жени не отказвам,особено на такива с големи деколтета.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Жените обичат грубияните, лошите момчета. Така е по-сигурно, че природната програма ще оцелее. Естети като Евгич само ще пипат отдалеч със свян и животът така ще отиде по дяволите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не е задължително. Нещата много се промениха.
Имам 2-ма приятели, на моите години и малко по-голям. От 2008 г търсят активно жена, доста здрави са и хубаво тренирани (над средното ниво), но и двамата нямат репродукция. Изглеждат много мъжкарски и преди и сега.
Единият е с малък доход, а другият се занимава с жени 40+ и нищо не става.
Освен това, жените никак не обичат опростачени мъже, а харесват материално осигурени и да могат да харчат за дрехи и екскурзии,.
Общо взето това са условията един мъж да има успех сред жените-трябва да има самочувствие, да е властен спрямо жените и да разпали страстта им с думи и действия.Включително с мръсни думи.
Останалите неща-пари,имоти,дрехи,външен вид са второстепенни.
Под властен нямам предвид дребнав и да им се налага за неща, които те харесват като облекло, оформяне на дома и тем подобни. По тия теми нека жените да решават изцяло.Last edited by Vergil1975; 16.06.2023, 12:14.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Връщай се бърже, че се нарушава балансът на темата
Между другото откакто почнах да пиша в темата направих доста проучвания и добих знания, които ми помагат не само в личният живот ,но и в професионалния. Знанието за това какво искат жените е от голяма полза за един мъж във всяка област на живота.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Липсвам ли ти?Щом искаш да се върна ще се върна.Аз на жени не отказвам,особено на такива с големи деколтета.
Коментар
Коментар