IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana

Не ме карай да ти отговарям на този въпрос
    Значи имаш изградена версия. Интересна би била. Предполагам, че ще е прекалено субективизирана.
    Last edited by pinoccio; 16.06.2023, 13:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Хмм, при повечето мъже сукателния рефлекс остава за цял живот.
      Наздраве!
      И за цял живот си остават петгодишни. Коко Шанел го е казала навремето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Така си е.То затова и някои жени ги показват деколтетата.
        Баннаха ли ти другия профил? Какви си ги вършил?

Коментар

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
          1460 страници не стигнаха ли да разгадаете жените или те са като алгоритъма на ГуГъл хаха
          Ти пък, това е неизчерпаема тема.

Коментар

Знам ли ...
            Наздраве!
            Сега ще дойде и ще ти развие една фундаментална концепция, че сученето е в основата на властта на мъжа над жената. Ако една жена не бъде изсучена хубаво, ще влачи циците си като сизифови камъни.
            Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Мислиш, че Мирко иска да суче ли?
              Наздраве!
              Знам ли ...
              Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Ама обичаш да наливаш ма̀сло в огъня
                Иначе ще угасне темата.

Коментар

Наздраве!
                  Така си е.То затова и някои жени ги показват деколтетата.

Коментар

Наздраве!
                    Мислиш, че Мирко иска да суче ли?
                    Наздраве!

Коментар

Липсвам ли ти?Щом искаш да се върна ще се върна.Аз на жени не отказвам,особено на такива с големи деколтета.
                      Наздраве!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Жените обичат грубияните, лошите момчета. Така е по-сигурно, че природната програма ще оцелее. Естети като Евгич само ще пипат отдалеч със свян и животът така ще отиде по дяволите.
                        Ама обичаш да наливаш ма̀сло в огъня

Коментар

• 1460 страници не стигнаха ли да разгадаете жените или те са като алгоритъма на ГуГъл хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не е задължително. Нещата много се промениха.

Имам 2-ма приятели, на моите години и малко по-голям. От 2008 г търсят активно жена, доста здрави са и хубаво тренирани (над средното ниво), но и двамата нямат репродукция. Изглеждат много мъжкарски и преди и сега.

Единият е с малък доход, а другият се занимава с жени 40+ и нищо не става.

Освен това, жените никак не обичат опростачени мъже, а харесват материално осигурени и да могат да харчат за дрехи и екскурзии, .
                            Важно е как се отнасят към жените, не как изглеждат.Жените харесват самоуверени и властни мъже, които да събудят женствеността им.
                            Общо взето това са условията един мъж да има успех сред жените-трябва да има самочувствие, да е властен спрямо жените и да разпали страстта им с думи и действия.Включително с мръсни думи.
                            Останалите неща-пари,имоти,дрехи,външен вид са второстепенни.
                            Под властен нямам предвид дребнав и да им се налага за неща, които те харесват като облекло, оформяне на дома и тем подобни. По тия теми нека жените да решават изцяло.
                            Last edited by Vergil1975; 16.06.2023, 12:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Връщай се бърже, че се нарушава балансът на темата
                              Връщам се, ама не обещавам да пиша неща, само,за да се харесам на други участници във форума, а каквото аз мисля.
                              Между другото откакто почнах да пиша в темата направих доста проучвания и добих знания, които ми помагат не само в личният живот ,но и в професионалния. Знанието за това какво искат жените е от голяма полза за един мъж във всяка област на живота.

Коментар

Липсвам ли ти?Щом искаш да се върна ще се върна.Аз на жени не отказвам,особено на такива с големи деколтета.
                                Връщай се бърже, че се нарушава балансът на темата

Коментар

Working...
                                X