If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Действа с ин енергията , иска да се напасне по теб , за да може да ти подари цвете пък после ,здраве .....принципно тъй правят потиснати мъжки мачоци .
Трансформирахме къмто цвете, което е добър знак . Стига ръчка и ти сега. Тя и мойта ин енергия много много не се е проявявала тъдява .
Който много пита, бързо остарява, а и любопитството бе убило някогаж котката. Какъв разбирач си ако сам не можеш да се досетиш?
Действа с ин енергията , иска да се напасне по теб , за да може да ти подари цвете пък после ,здраве .....принципно тъй правят потиснати мъжки мачоци .
Трудно ли е да разберем, че коментирам поста на Вергил за това, че "не съм наясно с женската психология".
След като Вергил е "наясно с женската психология" - как би реагирал в подобна ситуация, когато (да повторя) - Арана е решила да купи апартамент в града на Вергил, защото иска да бъде близо до него?
Значи те е харесала. Въпросът е какво продължение очаква по-нататък. Може би е очаквала да кажеш:"Няма нужда да купуваш апартамент, ще живееш у нас".
Ставаше дума, как ти би реагирал като добър психолог.
Все пак аз съм "лошия психолог", но не съм търсил съвет от добрия психолог в твое лице.
Не беше ли по-добре да СЕ запиташ, кои са причините една дама да те потърси по споменатия начин?
Като мъж, който "не познава женската психика", мисля, че - при подобен казус - тя ВЕЧЕ е взела своето решение - да купува СВОЕ жилище и НЕ ЖЕЛАЕ да ми пречи (не прочете ли краткия ми пост?) Как тълкуваш случая, при който тя заявява, че НЕ иска да ти пречи?
Моята първа реакция - тя НЕ желае да участва в бъдещо разпределение на наследствената маса, нали? Или трябва да мисля друго?
Е, колко дами постъпват така, можеш ли да ми отговориш като добър психолог, който трудно зацепва в една подробност - тя Е РЕШИЛА: "хем искам да съм близо до теб, хем пък не искам да ти преча".
Как трябва да си се отнасял с една дама, за да постъпва тя по този начин? Сигурност ли търси при теб? Само ти ли си мъж?
Или ти - като добър психолог - мислиш първо за цветето, което ще подариш на Арана, когато тя ти се обади, за да ти каже, че идва в твоя град, за да бъде близо до теб, при което иска да купи собствено жилище? (да те върна към ТВОЯ казус)
А после, как ще постъпиш, след като тя е дошла и вече си подарил цветето (според хипотетичния ТВОЙ казус с Арана )?
Изобщо не ми е необходимо да съм "наясно с женската психология".
Защо мислиш, че една дама на 40+ иска да купува апартамент близо до мен и защо ще иска "да не ми пречи и само понякога да пием кафе или чай"? Скоро писах по въпроса. Тя ми се обади за нейното решение.
Ти, като спец по женска психология - очакваш ли (например) Арана да ти се обади, че търси да закупи апартамент в твоя град и как би реагирал в този случай - като добър психолог?
Хипотеза...
Значи те е харесала. Въпросът е какво продължение очаква по-нататък. Може би е очаквала да кажеш:"Няма нужда да купуваш апартамент, ще живееш у нас".
Изобщо не ми е необходимо да съм "наясно с женската психология".
Защо мислиш, че една дама на 40+ иска да купува апартамент близо до мен и защо ще иска "да не ми пречи и само понякога да пием кафе или чай"? Скоро писах по въпроса. Тя ми се обади за нейното решение.
Ти, като спец по женска психология - очакваш ли (например) Арана да ти се обади, че търси да закупи апартамент в твоя град и как би реагирал в този случай - като добър психолог?
Коментар