IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Не мисля, че познавам добре мисленето на дамите, но се опитвам да си представя каква би била реакцията на НОРМАЛНО РАЗСЪЖДАВАЩА дама, когато някой, когото познава по някакви причини - би дръзнал да й предложи - ни в клин - ни в ръкав: "да работим за бебе"...

Първо - мисля си - тая дама дъъълго време бихме я изпуснали като възможност за бъдеща партия за всеки мъж. Тая - доста време ще се възстановява след поезията, която (ние, мъжете) търсим в израза "искам да работя с теб за бебе?" Това е много повече, отколкото мъжът да падне на колене и да я впечатли с цветя, диамант...

А и дамата - по начало е меркантилна и иска само да граби и да прескочи към друг, пак да граби и така... - да отнесе заграбеното - оттатък... Ако може да заграби наследствения апартамен на Евго - той веднага ще обеднее. Така е: който внимава в картинката - ще си отнесе всичко в ... небитието!

Освен "искам да раб с теб за бебе" (поне докато ми омръзне), има и други фрази на "сваляча" - още като реплики на първа среща, напр.: "скъпа, ти още ли си в гаранция" - т.е. - "на теб гаранцията ти изтекла ли е,.защото аз мога да имам деца и до 70-80"?..., "скъпа, ти работиш ли нещо, за да си изкарваш пари за разходите, а за другото ще се погрижа аз?"..., "скъпа, обичаш ли в свободното си време за варосваш стени и да извършваш довършителни строителни работи, можеш ли да лепиш и разлепваш (стържеш) тапети?"..., "скъпа, ако не знаеш да готвиш - не се притеснявай: мама ще се заеме с готвенето през първата седмица!"...

На първа среща задължително се задава и друг важен въпрос: "скъпа, обичаш ли леглото в спалнята често да скърца?" Жените си умират от щастие - подобни реплики да галят нежния им слух. Така се свалят жени.
    По онова време тя наближаваше 40г и не мисля, че съм й предложил нещо лошо. Освен това, аз й го казах в хода на общия чат и я уверих, че ще осигуря нея и него. Има жени, които приемат подобни предложения.

Виждам, че ръсиш много подигравки. Аз си те представям като чичо на 60+, с голяма библиотека в хола, който си вари ракия и прави буркани на вилата. Кротичък, под чехъл, от аналоговите времена. И всичко си слага на депозит и не харчи за глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

....

, аз все пак опитах, дори съм и предлагал да работим за бебе (постепенно, в чат, не на срещата)....

Не мисля, че познавам добре мисленето на дамите, но се опитвам да си представя каква би била реакцията на НОРМАЛНО РАЗСЪЖДАВАЩА дама, когато някой, когото познава по някакви причини - би дръзнал да й предложи - ни в клин - ни в ръкав: "да работим за бебе"...

Първо - мисля си - тая дама дъъълго време бихме я изпуснали като възможност за бъдеща партия за всеки мъж. Тая - доста време ще се възстановява след поезията, която (ние, мъжете) търсим в израза "искам да работя с теб за бебе?" Това е много повече, отколкото мъжът да падне на колене и да я впечатли с цветя, диамант...

А и дамата - по начало е меркантилна и иска само да граби и да прескочи към друг, пак да граби и така... - да отнесе заграбеното - оттатък... Ако може да заграби наследствения апартамен на Евго - той веднага ще обеднее. Така е: който внимава в картинката - ще си отнесе всичко в ... небитието!

Освен "искам да раб с теб за бебе" (поне докато ми омръзне), има и други фрази на "сваляча" - още като реплики на първа среща, напр.: "скъпа, ти още ли си в гаранция" - т.е. - "на теб гаранцията ти изтекла ли е,.защото аз мога да имам деца и до 70-80"?..., "скъпа, ти работиш ли нещо, за да си изкарваш пари за разходите, а за другото ще се погрижа аз?"..., "скъпа, обичаш ли в свободното си време за варосваш стени и да извършваш довършителни строителни работи, можеш ли да лепиш и разлепваш (стържеш) тапети?"..., "скъпа, ако не знаеш да готвиш - не се притеснявай: мама ще се заеме с готвенето през първата седмица!"...

На първа среща задължително се задава и друг важен въпрос: "скъпа, обичаш ли леглото в спалнята често да скърца?" Жените си умират от щастие - подобни реплики да галят нежния им слух. Така се свалят жени.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не се е оженил а я е купил
        А ти знаеш ли защо изчезна Джони?

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Направо без пари. Ама трайно ли е това покритие?Да не падне при първия сняг.
          Нямам представа. Тепърва ще видя колко е трайно. Засега вярвам само на хвалбите от интернет. Във всеки един град са се появили такива фирми и се насират да се хвалят.

https://detailingstudio310.com/2024/...1%D0%BE%D1%82/

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Сина ми се занимава и не знам точно, но доколкото е останало в главата ми - 250 лв.гланциране и още 250 лв. керамика върху гланца.
            Направо без пари. Ама трайно ли е това покритие?Да не падне при първия сняг.

Коментар

И колко струва това удоволствие?
              Сина ми се занимава и не знам точно, но доколкото е останало в главата ми - 250 лв.гланциране и още 250 лв. керамика върху гланца.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Само да кажа на Евго, пък и на другите мъже, че в момента е много модерно да си покриеш колата с керамично покритие. Колата става по-лъскава отколкото когато е излязла от завода, и този гланц освен всичко друго е и по-траен във времето. Покрива се с керамично покритие всичко - кола, фарове, стопове, джанти и дори отделни елементии от вътрешния интериор. Със сигурност една такава кола, дори и да е 20-годишна, ще стане магнит за всякакви мацки.

Предната кола е на 16 години, а втората - на 5 години.
                И колко струва това удоволствие?

Коментар

Като не става по друг начин ги впечатли с пари.Изтъквай,че имаш два апартамента в София, вила на морето, каква ти е заплатата и задължително си купи кола от престижна марка-Мерцедес,БМВ,Ауди. На старо естествено, но да е лъскава, щото жените си падат по такива коли.
                  Само да кажа на Евго, пък и на другите мъже, че в момента е много модерно да си покриеш колата с керамично покритие. Колата става по-лъскава отколкото когато е излязла от завода, и този гланц освен всичко друго е и по-траен във времето. Покрива се с керамично покритие всичко - кола, фарове, стопове, джанти и дори отделни елементии от вътрешния интериор. Със сигурност една такава кола, дори и да е 20-годишна, ще стане магнит за всякакви мацки.

Предната кола е на 16 години, а втората - на 5 години.

Коментар

По този начин обаче тя може да ми направи номер. Да се вземем, да ме обере и да отиде при друг мъж.

Все пак, трябва да има и харесване и любов. Аз ако съм искал да се оженя за някоя на всяка цена, щях да се оженя, защото имах такива предложения на 20+ й на 30+.

В единя случай "тъщата" беше харесала апартамента на родителите ми и тя искаше да вземам дъщеря й, която не беше ОК.

В другия случай кандидатката беше безработна и се занимаваше с таксиметров шофьор. Как да я взема?
                    Не може да те обере, щото имуществото ти е придобито преди брака.А и ако купиш нещо по време на брака го регистрирай на името на майка ти или брат ти.

Коментар

Като не става по друг начин ги впечатли с пари.Изтъквай,че имаш два апартамента в София, вила на морето, каква ти е заплатата и задължително си купи кола от престижна марка-Мерцедес,БМВ,Ауди. На старо естествено, но да е лъскава, щото жените си падат по такива коли.
                      По този начин обаче тя може да ми направи номер. Да се вземем, да ме обере и да отиде при друг мъж.

Last edited by Evgo; 12.02.2025, 14:23.

Коментар

В една от азиатските държави жените са толкова бедни, че не се налага мъжът да ги купува, а те се женят доброволно, за да се спасят от беднотията.

Проблемът с намирането на булка в България е сериозен: двама от братовчедите ми ходят по нощен живот от години и въпреки това не могат да намерят (единият е по ромките). Познавам и двама лекари, които до скоро бяха ергени, а вероятно и все още. Симпатични и учили много, но не бяха срещнали жената. Единият ми каза, че не му и трябва.

Джони от известно време не пише, защото им се ядоса. Той е малко загадъчен и много лъже. Но е умен, знае за НИ повече от брокерката Бони. Казвал ми, че също има проблем с намирането на жена. И лъжеше, че ходи по коври.

Коментар

В една от азиатските държави жените са толкова бедни, че не се налага мъжът да ги купува, а те се женят доброволно, за да се спасят от беднотията.

Проблемът с намирането на булка в България е сериозен: двама от братовчедите ми ходят по нощен живот от години и въпреки това не могат да намерят (единият е по ромките). Познавам и двама лекари, които до скоро бяха ергени, а вероятно и все още. Симпатични и учили много, но не бяха срещнали жената. Единият ми каза, че не му и трябва.

Джони от известно време не пише, защото им се ядоса. Той е малко загадъчен и много лъже. Но е умен, знае за НИ повече от брокерката Бони. Казвал ми, че също има проблем с намирането на жена. И лъжеше, че ходи по коври.

Коментар

Ами това е често срещано, когато жените се омъжват за богати мъже.В случаят човека не е богаташ, но е програмист с доста добра заплата. Нали все нещо трябва да му хареса. Дали ще е пари ,дали нещо друго.
                            Та в тая връзка се сетих за тоя Джони дето пишеше от Германия в темата за имотите. Пише ли още там и ожени ли се?
                            Last edited by mirodes; 12.02.2025, 13:28.

Коментар

Евго ориентирай се към някоя азиатка и то от Югоизточна Азия-Япония, Корея, Филипините, Камбоджа, тия държави. Жените от тия региони уважават мъжете и още повече уважават европейците.Един мой познат така се ожени за една от Индонезия. Тя дойде в България и се ожениха.Та наблягай на тия сайтове, в които има такива жени.
                              препоръка е

Коментар

Ти също пишеш несвързани тъпотии.

Вчера по БТВ имаше музикално предаване с 2-ма участника. С жената съм излизал на среща през 2018 г. Препоръча ми я един майстор и приятел (това е мъжкараната).
                                Обаче нищо не стана, тя е малко мъжкарана, пие бира, кара кола, обича мъже тип "метъл", аз все пак опитах, дори съм и предлагал да работим за бебе (постепенно, в чат, не на срещата), предвид че времето напредва и за двама ни. Но не се съгласи и още е мома.

Тя е малко джаста праста, мърлява и нямаше да се сработим с нея.
                                Евго ориентирай се към някоя азиатка и то от Югоизточна Азия-Япония, Корея, Филипините, Камбоджа, тия държави. Жените от тия региони уважават мъжете и още повече уважават европейците.Един мой познат така се ожени за една от Индонезия. Тя дойде в България и се ожениха.Та наблягай на тия сайтове, в които има такива жени.

Коментар

Working...
                                X