Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И какво ще се промени в твоя живот, ако на мен ми се случат негативни неща в живота?
Абсолютно нищо,щото по никакъв начин не си свързан с мен.
А точно мен да ме плашиш с гадости в живота,при положение, че съм претърпял много такива ,е нелепо. Аз винаги съм подготвен за всяко развитие на нещата. Включително и най-лошото.
ПП Пиши на воля бе , осиране до ушите е задължително .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga
Викаш ,женските не ги броим за хора . Не бе , на теб не ти харесва ,какво ти отговарят хората на словестната ти диария .Пиши колкото искаш и каквото искаш . По навътре и по навътре до разпаряне .
А иначе наистина смятам да пиша каквото поискам.Ще се възползвам от съвета ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga
Бих казал ,че мазохиста си ти ! Но човек може да разбере само толкова колкото знае ! Не забравяй , "кур капана" действа.
Абсолютно нищо,щото по никакъв начин не си свързан с мен.
А точно мен да ме плашиш с гадости в живота,при положение, че съм претърпял много такива ,е нелепо. Аз винаги съм подготвен за всяко развитие на нещата. Включително и най-лошото.
Коментар
-
Прав си,Пачанчо Единственият мъжкар във форума си ти.И на мЕсто.
В това спор няма.
Не случайно те дадох и като пример за подражание.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Демек , явно е ,че смърдиш като пръдня след боб ама иначе си голЕм мъж . Видела жабата ,че подковават коня и подложила крак .... И понеже ти знам словореда , не ,не е заяждане , просто се Фани в ръце ,че ти е ниско летвето , мн ниско .
ПП Тва мъжкото поведение , дето се опитваш да го копираш от интернета , не ти се получава изначално . мъж на место , няма да пише такива простотии . За личните споделяния въобще даже няма да коментирам ..... !
В това спор няма.
Не случайно те дадох и като пример за подражание.
Коментар
-
Хахаха.Наистина съм се изкарал голям донжуан-за година откакто пиша отново във форума съм написал за един такъв случай. Направо задминавам бай Стамен Тракториста.
Иначе лошо няма,че следиш какво пиша и не се отричам от думите си. Явно проявяваш голям интерес към моята личност.Което е нормално за жените на твоята възраст.
ПП Тва мъжкото поведение , дето се опитваш да го копираш от интернета , не ти се получава изначално . мъж на место , няма да пише такива простотии . За личните споделяния въобще даже няма да коментирам ..... !Last edited by pa4anga; 15.07.2023, 18:41.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Епа нали оправяше една дет мъжа ѝ бил в Англия?
Иначе лошо няма,че следиш какво пиша и не се отричам от думите си. Явно проявяваш голям интерес към моята личност.Което е нормално за жените на твоята възраст.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Наскоро си накупих доста книги. Три от тях са испански/ибероромански автори:
1) 100 години самота
2) Любов по време на холера
3) Кадис. Доня Перфекта
- 1 like
Коментар
-
Питах те за конкретни примери ,в които съм се хвалил с любовни подвизи,ти не посочи такива.Значи целенасочено излъга като ме обвини в подобно нещо.
А каквото съм писал изобщо не е предначено за теб.Коментирал съм с друти участници във форума различни неща от моя живот, които теб не те бъркат по никакъв начин.
А дали ти ще ме смяташ за читав изобщо не ми пука. Ти не си човек, чието мнение е важно за мен,та да ме интересува какво мислиш за мен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
АнцуГ.
1) 100 години самота
2) Любов по време на холера
3) Кадис. Доня Перфекта
Коментар
-
Спокойно, Пачанчо.Аз като съм се женил съм избирал внимателно. Моята жена никога няма да ми изневери.
За мен недей да береш грижа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
Кой ще каже какво е любов?
https://19min.bg/news/slava_3/sobstv..._Rn8I85i2z_x8k
Собственикът на Гранд хотел Поморие се ожени на 61 г. за 30-годишна кметска дъщеря
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Изобщо не е за подражание Пачангата.
Стилът му е като на мъж със старо BMW и анцук, които носи цяла седмица.
- 1 like
Коментар
Коментар