Първоначално изпратено от Turbolan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Дъртата ви кака Селена, още откак е влязла тук, ви работи по тази линия:
https://youtube.com/watch?v=7OuMBuQX440
И вия ѝ ходите по опашката като на кучешка свадба.
Осъзнайте се, че сте мъже, ако сте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеТц, тук ти е особено крив мерника
в очите прилича на тръмплинчопрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеТц, тук ти е особено крив мерника
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Йок. Неувереност е смяната през пет минути на профилната снимка
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Неувереност е да изпишеш половин страница в отговор на шега
- 1 like
Коментар
-
Напротив. Аз съм като рентген. Ако ми видиш процента спечелени дела ще се отнесеш по-сериозно към информацията, която излагам. Дела се печелят от една страна с юридическа техника. Рано или късно всеки зубрач я усвоява. Но без да познаваш човешката природа е трудно да се постигне успех.
Принципно българските мъже са с интелигентност над средното ниво. Някои от тях обаче не изграждат достатъчно самочувствие и го прикриват с подобна на долната твоя реплика. Уверен в себе си ерудиран мъж няма да построи подобна фраза.
Анализирайки фразата ти се усеща неувереност.
Всеки мъж, когато говори се изтъква. Изтъква успехите и постиженията си. От начина по който говори се вижда ясно доколко е уверен в себе си.
Маркери издаващи неувереност във всяко изречение светят като месечина за умеещите да анализират.
Реализирани зрели мъже в темата са Пинокио, Ратко, Миро (той поузря с нас), Пачангич (като му махнем песимизма), Мико (като му махнем скорпионското жило), професор Джулиъс, Бейлър и донякъде по-младите Бад Беър (има какво да чисти) и Кайзен (много добре върви).
От време на време идват бай Митко и други.
Зачети се в техните реплики и ще видиш разликата. Те се шегуват, хапят, дебатират, но винаги имат коректно отношение към жената по принцип.
Не си сменят през пет минути профилната снимка - не им е необходимо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз в психиката съм изостанал
не във физиката
пак помисли за циклопчо, че може да го подтикнеш към някое раздвоение на личността
Коментар
-
От списъка няма да те вадя бре - говоря за психика не за физика. Иначе си млад, млад, млад.
Пинокчо си е Ок. Циклопич има да чисти едни неща.
Брокерчо и Турболанчо са отделна квалификационна група.
не във физиката
пак помисли за циклопчо, че може да го подтикнеш към някое раздвоение на личносттапрепоръка е
Коментар
-
Твоят случай е интересен също, Ботльо. За теб някой друг денНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
.. да разгледаш пак пинокчо и циклопчо и да видиш, дали не си приличат по нещо
- 1 like
Коментар
-
кондореса изобщо не е на ниво тук. затова и липсва.
начи брокерчето и турболанчо са си ок. нямам забележки.
но ти, като познавач, трябва да разгледаш пак пинокчо и циклопчо и да видиш, дали не си приличат по нещо
и да ме извадиш от оня списък със "зрелите" реализации
Пинокчо си е Ок. Циклопич има да чисти едни неща.
Брокерчо и Турболанчо са отделна квалификационна група.
Коментар
-
Тъкмо се чудех кога ще довтасашСлед лирическият герой на темата и бедното брокерче, ти си абсолютната звезда по дефицити тук.
Циклопът не е лош. Циклопът е интелигентен млад мъж, който има да чисти някои аспекти от поведението си.
Ти от друга страна си … от мен да мине … почти загубена кауза.
Обаче. Обаче тук липсва Кондорът. Без него разговорът е като посна пица.
Ратко, какво стана с кондоресата?
начи брокерчето и турболанчо са си ок. нямам забележки.
но ти, като познавач, трябва да разгледаш пак пинокчо и циклопчо и да видиш, дали не си приличат по нещо
и да ме извадиш от оня списък със "зрелите" реализациипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
Не мисля, че Циклопът лош* ще тръгне да се защитава (няма от какво) и да се обяснява на въздухарски напъни за психологичност, та аз ще ти укажа на (а)един от пороците на горния извод и на (б)една особеност на поведението на ника ти.
а) – нямаш необходимата форумна база данни за Циклоп, за
а1) да го сравнявяш с изброените други никове и правиш от това некъф извод;
а2) да го преценяваш въобще.
Това е порок на формално ниво и поради това стои още преди съществените.
* – Обяснение на "Циклопът лош": щото си позволява да противоречи на самата Селена, която като неква тинейджърка не търпи и най-малко противопоставяне и скача като щипана мома.
Не мога да те посъветвам да станеш вече възрастна, щото вече си възрастна и си изпуснала влака...След лирическият герой на темата и бедното брокерче, ти си абсолютната звезда по дефицити тук.
Циклопът не е лош. Циклопът е интелигентен млад мъж, който има да чисти някои аспекти от поведението си.
Ти от друга страна си … от мен да мине … почти загубена кауза.
Обаче. Обаче тук липсва Кондорът. Без него разговорът е като посна пица.
Ратко, какво стана с кондоресата?
Коментар
-
Напротив. Аз съм като рентген. Ако ми видиш процента спечелени дела ще се отнесеш по-сериозно към информацията, която излагам. Дела се печелят от една страна с юридическа техника. Рано или късно всеки зубрач я усвоява. Но без да познаваш човешката природа е трудно да се постигне успех.
Принципно българските мъже са с интелигентност над средното ниво. Някои от тях обаче не изграждат достатъчно самочувствие и го прикриват с подобна на долната твоя реплика. Уверен в себе си ерудиран мъж няма да построи подобна фраза.
Анализирайки фразата ти се усеща неувереност.
Всеки мъж, когато говори се изтъква. Изтъква успехите и постиженията си. От начина по който говори се вижда ясно доколко е уверен в себе си.
Маркери издаващи неувереност във всяко изречение светят като месечина за умеещите да анализират.
Реализирани зрели мъже в темата са Пинокио, Ратко, Миро (той поузря с нас), Пачангич (като му махнем песимизма), Мико (като му махнем скорпионското жило), професор Джулиъс, Бейлър и донякъде по-младите Бад Беър (има какво да чисти) и Кайзен (много добре върви).
От време на време идват бай Митко и други.
Зачети се в техните реплики и ще видиш разликата. Те се шегуват, хапят, дебатират, но винаги имат коректно отношение към жената по принцип.
Не си сменят през пет минути профилната снимка - не им е необходимо.
а) – нямаш необходимата форумна база данни за Циклоп, за
а1) да го сравнявяш с изброените други никове и правиш от това некъф извод;
а2) да го преценяваш въобще.
Това е порок на формално ниво и поради това стои още преди съществените.
* – Обяснение на "Циклопът лош": щото си позволява да противоречи на самата Селена, която като неква тинейджърка не търпи и най-малко противопоставяне и скача като щипана мома.
Не мога да те посъветвам да станеш вече възрастна, щото вече си възрастна и си изпуснала влака да поумнееш.
- 1 like
Коментар
Коментар