Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А ти къде си ги учил?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аз си чета сериозно от 90-те години насам. Имаме сериозна библиотека, която разчистих и обнових наскоро.
......
Характерно за тримата писатели, избрани от мен, е че са били бунтари, пиели, дрогирали се, дори правили секс с мъже, но книгите им били страхотни. Предстои да ги прочета и да видя дали е така.
......
"Сериозната" библиотека наистина е придобила нов облик след "разчистването", при новият избор на тройката "писатели"-бунтари, които "дори правили секс с мъже"!
На това му се вика сериозно обновена библиотека:щ
Па ниЙ сА чудимЕ, Що Евгича искал да се снима на фона на обновената си библиотека? Дай Боже всекиму, ама не всички сме отворени към новия вид "бунтарство"...
Коментар
-
Днес го питах как е и ми каза, че не е добре.
Все пак влиза във фейсбук, за да се разсейва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеЕвго, какво стана с Миро. Нали ти беше фейсбук връзката?
Все пак влиза във фейсбук, за да се разсейва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Модернист, част от изгубеното поколение....какво значение има. Вторачваш се в подробности без връзка със съдържанието. Книгите е хубаво да се четат с отворено съзнание...
Коментар
-
Аз си чета сериозно от 90-те години насам. Имаме сериозна библиотека, която разчистих и обнових наскоро.
Конкретно, Джон Дос Пасос в СУ го класифицират към модернистите (виж конспекта на английски език).
Характерно за тримата писатели, избрани от мен, е че са били бунтари, пиели, дрогирали се, дори правили секс с мъже, но книгите им били страхотни. Предстои да ги прочета и да видя дали е така.
Има и постмодернисти като Пол Остър и Джоан Роулинг, които вече са наши съвременици.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеТъкмо се чудех какво е общото между Евго и "бунтарите"
Коментар
-
...
.....
За мен не е нормално, ако определим някого като бунтар, само защото пиел, дрогирал се и правил секс с други ... мъже. Именно този "автор" ли трябва да "избера" като "бунтар"?
Е, да -написал бил и книга (между другите си "бунтарски изяви" в неговите "смислени" бунтове срещу обществото?
То, каква друга перспектива да има пред един мъж, който се напива, после се дрогира и като завършек на всичко - заедно с друг като него мъж - правят секс?
Остава им (в съавторство) да напишат и книга!
Ценности, Сър!
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар