If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съгласен. Потвърдаваш тезите ми.
А те са. Историята се повтаря. Но гените , са си гени.
Който бяга от тях, губи. Това накратко.
П.П. По нашироко, Мико се мисли за госпожица. Използвам твоята терминология, а той ще го приеме като обида. Каквато не е. Той просто е продукт на фаза 3.
не можете да дадете РАБАТЕЩ СЪВЕТ на онзи, който няма шанс да си пласира гените...
Моите изводи работят за мен и НЕ ГИ НАЛАГАМ НИКОМУ, докато вие (с миродес- или който е там) - повтаряте мантрата си - но защо ТАЗИ МАНТРА НЕ РАБОТИ винаги и разни ... се оплакват постоянно тук!
Оказва се, че изводите на двама тук са "правилни", но не са ПРИЛОЖИМИ за всеки. За вторият от вас - пак нещо са прекалено теоретични, но, ще го разберем, защото една лъжа (за него до момента) - повторена 100 пъти - се превръща в (голата) истина...
Абе, а дано, де, ама - надали!
Пий една зелева чорба, и си лягай. Сутринта ще по-добре..
Ти наистина не си в час. Арана /Селена/, мълчи. Ти се обаждаш, с грешни изводи.:.
Хайде да не намесваш и мен във ВАШИЯ СПОР.
Нека твоите "изводи" да са правилни (за теб).
Моите изводи работят за мен и НЕ ГИ НАЛАГАМ НИКОМУ, докато вие (с миродес- или който е там) - повтаряте мантрата си - но защо ТАЗИ МАНТРА НЕ РАБОТИ винаги и разни ... се оплакват постоянно тук!
Оказва се, че изводите на двама тук са "правилни", но не са ПРИЛОЖИМИ за всеки. За вторият от вас - пак нещо са прекалено теоретични, но, ще го разберем, защото една лъжа (за него до момента) - повторена 100 пъти - се превръща в (голата) истина...
Западната цивилизация както всяка цивилизация има циклично развитие:
1. Оскъдица, борба за оцеляване
2. Натрупване, труд, възход
3. Период на излишък, упадък, разрушение
Нов цикъл
При 1. и 2. е лесно да станеш мъж.
При 3, когато всичко ти е осигурено вместо мъж ставаш госпожица, на която за всичко жените са ѝ виновни.
Примери бол.
Дали си сам или не (знам, че си индивидуалист) всъщност не е фактор.
Съгласен. Потвърдаваш тезите ми.
А те са. Историята се повтаря. Но гените , са си гени.
Който бяга от тях, губи. Това накратко.
П.П. По нашироко, Мико се мисли за госпожица. Използвам твоята терминология, а той ще го приеме като обида. Каквато не е. Той просто е продукт на фаза 3.
Ти наистина не си в час. Арана /Селена/, мълчи. Ти се обаждаш, с грешни изводи.
Жените чакат, точно такива "мъже", като теб, за да си ги приготвят за салата.
И да са доволни, без да са самотни.
П.П. И след това, пак са самотни. Защото виждат, че тези мъже, не са мъже..
Пфу. Да чакаш жена, да те направи мъж.
"Тезата" ми НЕ Е НИЩО ДРУГО, освен отговор на въпрос, който те накара да се гърчиш в краката на Арана.
Моят отговор прехвърля топката и бележи точка в полето на "противника" (ТИ). Диалогът си е ваш!
..........
Какво му е нужно на мъжа - не ме учи, както го прави и другият "адвокат", който повтаря едно и също до несвяст.
Препоръка: Арана - като еманципирана дама трябва да направи крачката към Миро. Трябва да влезе в ролята на мъжа във връзката и да го покани... на прословутия... круиз. Това ще бъде нов прочит на темата за круизите.
Друго решение няма. И Миро ще бъде окончателно излекуван. Дамите трябва да бъдат готови за саможертва в името на .... (изберете си в името на какво да бъде ПОРЕДНАТА саможертва - ПОРЕДНА, НЕ И ПОСЛЕДНА)...
Ти наистина не си в час. Арана /Селена/, мълчи. Ти се обаждаш, с грешни изводи.
Жените чакат, точно такива "мъже", като теб, за да си ги приготвят за салата.
И да са доволни, без да са самотни.
П.П. И след това, пак са самотни. Защото виждат, че тези мъже, не са мъже..
Пфу. Да чакаш жена, да те направи мъж.
Не само това. Трябва, да има и тъща, която го смята за смотаняк.
Това в кръга на шегата.
Но тезата ти е абсолютно грешна. На мъжа, въобще не му е нужна жена до него, за да се чувства мъжкар. Просто такива са гените и еволюцията.
"Тезата" ми НЕ Е НИЩО ДРУГО, освен отговор на въпрос, който те накара да се гърчиш в краката на Арана.
Моят отговор прехвърля топката и бележи точка в полето на "противника" (ТИ). Диалогът си е ваш!
..........
Какво му е нужно на мъжа - не ме учи, както го прави и другият "адвокат", който повтаря едно и също до несвяст.
Препоръка: Арана - като еманципирана дама трябва да направи крачката към Миро. Трябва да влезе в ролята на мъжа във връзката и да го покани... на прословутия... круиз. Това ще бъде нов прочит на темата за круизите.
Друго решение няма. И Миро ще бъде окончателно излекуван. Дамите трябва да бъдат готови за саможертва в името на .... (изберете си в името на какво да бъде ПОРЕДНАТА саможертва - ПОРЕДНА, НЕ И ПОСЛЕДНА)...
Ключовата дума е "напоследък'. И това общество върху, което ти имаш поглед.
Но пък продължават, да търсят "неизперкали мъже". Просто са по-предпазливи.
А и раждаемостта, здраво спада, в такива общества-"напоследък".
П.П. Чак стигнаха, да си вкарват емигранти от "третия свят", пак "напоследък".
Не се получава с емигрантите. Но не те са проблемът.
Коментар