Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Жена,която ходи сама по почивки и екскурзии, е много вероятно да изневерява. И аз съм имал контакти с такива жени,та им е ясна психиката им.Така че най-разумното нещо на света е,мъжът да направи тест за бащинство ако има дете от такава жена.
А моят съвет е мъжете изобщо да не се обвързат с такива жени. Чук чук чао и дотам. Но в днешно време е пълно с путьовци, така че изобщо не се учудвам,че има и такива случаи.
А щом твоите познати са се развели със сигурност причината не е теста за бащинство. Ако една жена уважава мъжа си никога няма да се разведе за подобно нещо. Използвала го е като повод за развод, но истинската причина е била,че му е нямала уважение като към мъж.
А къде е доверието между съпрузите или то е по-малко важно от уважението?
Мъж, който слуша майка си, а не седне да разговаря с жена си и върши такива неща зад гърба й въобще не е за уважение. Такъв индивид дори не може да претендира да се нарече съпруг и баща.
Наздраве!
П.П. Пак обобщаващ. Това, че ти си попадал на такива жени, не означава, че повечето вероятно изневеряват.
Все едно аз да твърдя, че повечето ловци, риболовци и офроудаджии изневеряват, защото аз познавам 3,4 такива зрънца!?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Реплекирам те, защото според мен повечето от мненията ти са твърде крайни, хеле па това за ДНК-то на детето.
Един мой познат от такова навиване от страна на майка си и направата на генетичен тест за бащинство тайно от съпругата си в момента е разведен и срещите със сина му са ограничени до минимум.
Жена му нае такъв твой колега, който му стъжни живота - на него, че и на майка му.
Така че, леко с предложенията, които подхвърляш. Не се знае на каква разчорлена менада ще попадне този, който се възползва от тях.
Наздраве!
П.П. Синът ми има глава на раменете си и достоен пример пред себе си. Не смятам да се намесвам в семейния му живот.
А моят съвет е мъжете изобщо да не се обвързат с такива жени. Чук чук чао и дотам. Но в днешно време е пълно с путьовци, така че изобщо не се учудвам,че има и такива случаи.
А щом твоите познати са се развели със сигурност причината не е теста за бащинство. Ако една жена уважава мъжа си никога няма да се разведе за подобно нещо. Използвала го е като повод за развод, но истинската причина е била,че му е нямала уважение като към мъж.Last edited by Vergil1975; 01.08.2024, 09:54.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тогава защо ме репликираш?Аз казах, че познатият на Лорда трябва да си направи тест за бащинство,щото жена му ходела на почивки и екскурзии без него.
А не че всички мъже трябва да си правят такъв тест.Така както се включи излиза, че и ти си такава, щом реагира по този начин.
Ако бъдещата ти снаха ходи по екскурзии и почивки без сина ти няма ли да го посъветваш същото?Или ще съветваш снаха ти да пали свещи?
Един мой познат от такова навиване от страна на майка си и направата на генетичен тест за бащинство тайно от съпругата си в момента е разведен и срещите със сина му са ограничени до минимум.
Жена му нае такъв твой колега, който му стъжни живота - на него, че и на майка му.
Така че, леко с предложенията, които подхвърляш. Не се знае на каква разчорлена менада ще попадне този, който се възползва от тях.
Наздраве!
П.П. Синът ми има глава на раменете си и достоен пример пред себе си. Не смятам да се намесвам в семейния му живот.Last edited by tnm; 01.08.2024, 09:11.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Yessssи аз така!
Между другото четем форума и понякога всички сме неповторими
Писах, че трябва да се направи тест за бащинство при конкретен случай, а не че всички мъже трябва да правят такъв тест.
И теб те питам-ако снаха ти ходи на почивки и екскурзии без сина ти,признак на прогрес ли ще е това?И ще палиш ли свещи за това какво разкрепострено семейство са?Last edited by Vergil1975; 01.08.2024, 08:53.
Коментар
-
Не, бре! Късмет съм извадила, че не е тесногръд и с манталитет от края на 19 и началото на 20 век.
П.П. За какво му е да иска ДНК, когато синът ми е точно негово копие, с изключение на очите. Те пък са с цвят, точно като на неговата майка, лека й пръст.
А не че всички мъже трябва да си правят такъв тест.Така както се включи излиза, че и ти си такава, щом реагира по този начин.
Ако бъдещата ти снаха ходи по екскурзии и почивки без сина ти няма ли да го посъветваш същото?Или ще съветваш снаха ти да пали свещи?
Коментар
-
Не, бре! Късмет съм извадила, че не е тесногръд и с манталитет от края на 19 и началото на 20 век.
П.П. За какво му е да иска ДНК, когато синът ми е точно негово копие, с изключение на очите. Те пък са с цвят, точно като на неговата майка, лека й пръст.и аз така!
Между другото четем форума и понякога всички сме неповторими
Коментар
-
Свещ ще палиш,,щото съпруга ти не иска ДНК тест ли?
Има едно американско предаване като нашият "Съдебен спор",в което бащи оспорват бащинството на децата си.Правят им ДНК тест за бащинство.В един случай се оказа, че и 4-е деца не са от съпруга.
П.П. За какво му е да иска ДНК, когато синът ми е точно негово копие, с изключение на очите. Те пък са с цвят, точно като на неговата майка, лека й пръст.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
И това е вариант, но мисълта ми беше относно реализацията - дали ще е на дискотека, или "ще отиде на работа", а се окаже, че си е взела отпуск...начини безброй. Почне ли много да го мисли човек, най-много да превърти играта.
Има естествено и другият вариант-непредизвикана ревност.Имам такива роднини,като мъжът е луд ревнивец.Това е болестно състояние.Last edited by Vergil1975; 31.07.2024, 20:20.
- 1 like
Коментар
-
Не е толкова лесно като човек е женен. От опит ти го казвам .Докато ако иде на дискотека, много я знае доколко часа е била там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
То пък щото, ко не я пусне, нема да му закачи рогите.
Тръгне ли водата, нема спирка, докато някой майстор не уплътни хубаво.
Коментар
-
Ъхъ! Най-добре в две различни лаборатории.
Отивам в най-близката църква, да запаля свещ и да благодаря на Бог, че не съм спала, когато съм избирала съпруг.
Наздраве!
Има едно американско предаване като нашият "Съдебен спор",в което бащи оспорват бащинството на децата си.Правят им ДНК тест за бащинство.В един случай се оказа, че и 4-е деца не са от съпруга.
Коментар
-
Е нали сам казваш, че по дискотеките жени забивали млади мъже.Значи мъжете им са тъпи,щом ги пускат сами по дискотеки.
Тръгне ли водата, нема спирка, докато някой майстор не уплътни хубаво.
Коментар
-
Ъхъ! Най-добре в две различни лаборатории.
Отивам в най-близката църква, да запаля свещ и да благодаря на Бог, че не съм спала, когато съм избирала съпруг.
Наздраве!
Добре е, че не си спала (била си отпочинала от предходни нощни купони)...
Жената поне трябва да имитира оргазми и да внимава за доказателствата за "първия" път. Някъде много се държи на "доказателствата"... Това рядко се получава, ако тя спи (вкл. и особено, когато "избира" съпруг)
Не ми благодарете за откровенията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
От личен опит знам, че това е лоша идея. Защо ли? Ми бях студент - пишлеме на 20 години, тренирах, атлетичен. Работех на рецепция в хотел в Слънчака щот знаех английски и малко руски. Ударих, мисля, че бяха 8 парчета - основно МИЛФ-ове от братска Русия. Това за 4 месеца работа. После никога не повторих този рекорд, дори не съм и бил близо.
Повечето бяха женени, с малки деца. Повечето сами идваха. Мъжете им ги бяха пуснали сами с децата. Имаше и много хубави. Абе направо голям келепир ударих това лято.
Посрещах ги още от летището, с микробус, направо от самолета. И като им вкараш по някой комплимент се разтапяха. С една имах много див секс. Такава жена повече не съм срещал в живота си. Опита от такова преживяване се помни цял живот! Сега като се замисля ми изглежда много сюрреалистично цялото това нещо, дори някой път се хващам да си мисля - абе аджеба аз ли бях тоя пич?!
Така, че НИКОГА не пускайте жените си сами на море!
- 1 like
Коментар
Коментар