Първоначално изпратено от malkia Muk
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Точно става въпрос за хора,които и понятие си нямат от женска психика.Най-важното,когато става въпрос за интимните отношения мъж жена е дали дадено поведение наранява другият във връзката.Познавам доста семейства,при които мъжът е изневерявал,но отношенията им не са се влошили от това.Жените не възприемат чак толкова негативно еднократна или краткотрайна изневяра.Имам един приятел,който всяка година ходи на санаториум и там си хваща по някоя за изчукване./Ето една възможност за Евго да завърже контакти,щото повечето жени ходят по тези санаториуми да се изчукат/Естествено не е казал на жена си,ама тя не е малоумна и се досеща.И всичко приключва дотам.
Като се замисля нямам познат мъж от по-отраканите,който да не е изневерил на жена си.По-залюханите естествено не изневеряват.Щото няма коя да им върже.И го играят моралисти.Ама тая работа засяга само мъжът и жената,и не е работа на чужди хора да се бъркат във взаимоотношенията им.Last edited by malkia Muk; 15.05.2020, 10:33.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjah
КОнкуренция в природата. Нали се сещаш, че ти ще онодиш 2-3 девойки, Бай Стамен 4-5, и какво остава за останалите? 10 мъжки се борят за 1 кранта. СЪотношението мъже-жени е 50/50, и ако ти имаш 10 жени, това означава че 9 мъже са без жени. И те са готови на всичко и както в случая нашия колега, демонтрира добродетелност: вижте ме, аз имам ценности, не изневерявам, и ще бъда перфектния мъж за една жена.
Знам, защото съм бил на неговото място като по-млад. За моя радост разбразх с с подобен подход жените не влизат в леглото, не и младите и красивите за които тайно мечтаех. Виж за онея над 35 с по1-2 деца работеше по-добре.
Като се замисля нямам познат мъж от по-отраканите,който да не е изневерил на жена си.По-залюханите естествено не изневеряват.Щото няма коя да им върже.И го играят моралисти.Ама тая работа засяга само мъжът и жената,и не е работа на чужди хора да се бъркат във взаимоотношенията им.Last edited by mirodes; 15.05.2020, 09:48.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеИ това за българките е много вярно. меркантилни до мозъка на костите си. Какво ли не правят за едно стори в някоя немска скъпа кола. Затова и доста от по-младите момчета правят всичко за някоя количка трета ръка избушеняк за 10-15 хиляди. За да свалят по-лесно мацките.
Много от подрастващите момичета проституират по някакъв начин. Познавам момиче което ми разака за нейната приятелка 11 клас която си има 4-5 25-до30 годишни дето си я опъват редовно срещу подаръчета.
Виждам, че мъжете тук мислят като мен и са имали подобни случки на моите, т.е. меркантилност, номера, хитрини и заблуди.
И аз, още от малък, знам, че ако мъжът не внимава, мадамата може да му отмъкне апартамента, 1/2 влог и каквото друго намери, пари, карти, злата.
Но има един момент, че ако не са женени и имуществото му е от преди брака, трудно ще отмъкне нещо, а влогът е лично имущество от 2009 г. насам.
И да ви кажа, че дори бедничките и оръфанките жени също правят номера (защото нямат).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИ кое е другото? Може пък точно то да е важното. Децата си хващат пътя в определен момент и какво остава? Че си изчукал няколко мастии... ми голямото важно! Как това създава стойност в ценностната ти система?
А ценностната ми система е свързана и с работата ми като юрист.Опитвам се да създам малко справедливост в обществото.
В личен план никога не съм вършил престъпления,не съм предал доверието на приятели и роднини,нито пък съм се облагодетелствал от чужди хора,помагал съм на много хора със съвети или материално/с дребни суми,защото все пак имам семейство/.Така че драги ми господине,това,че съм изчукал две-три мастии,както се изрази,не ме прави боклук както няколко форумци се опитвате да ме изкарате.
Last edited by mirodes; 15.05.2020, 02:27.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеМоже.Няма да свърши света.За мен е важно,че ми е родила и отглежда децата.Другото не е толкова важно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Съвсем ясно си спомням, че в коментарът си споменаваш жените от форума. Може би трябва да прочетеш какво си написал и да се поправиш, ако не си се изразил правилно?
Коментар
-
Много ясно се изразих,че имам предвид тези българки,които се омъжват за чужденци.
Търсиш спор там,където не съществува.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Тя и за българин може да те поостави, ти продължавай да хойкаш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Най-обичам да ме слагат в общ знаменател.
Сигурна съм, че знам повече от теб за рода и семейството си. Наследница съм на диви и непокорни дервенджии. Мога да намеря корените си няколко столетия назад. Възпитана съм да уважавам българските традиции и спазвам ритуали от нашата самобитност, за които ти представа си нямаш. Защото е казано, че дървото има корен, реката има извор, а човекът - кръв, т.е род и семейство.
По същият начин съм възпитала и сина. си. До такава степен, че отказа да отиде да учи в странство, макар да имаме възможности да го издържаме. Вярно, развява се из Европата с приятели, но това е само, за да обогати мирогледа си.
Търсиш спор там,където не съществува.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Че то това е нищо наказание. Да е благодарен изобщо, ако има ядене и да целува ръка.
Наздраве, Прециту!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Точно така е.Стане ли прекалено добър един мъж и му се качват на главата.
Ей го и жените във форума развиват теорията,че е висша ценност да се омъжат за чужденец.Не им дреме за семейство,род,Родина.Готови са и фередже да сложат,само и само да е чужденец.
Сигурна съм, че знам повече от теб за рода и семейството си. Наследница съм на диви и непокорни дервенджии. Мога да намеря корените си няколко столетия назад. Възпитана съм да уважавам българските традиции и спазвам ритуали от нашата самобитност, за които ти представа си нямаш. Защото е казано, че дървото има корен, реката има извор, а човекът - кръв, т.е род и семейство.
По същият начин съм възпитала и сина. си. До такава степен, че отказа да отиде да учи в странство, макар да имаме възможности да го издържаме. Вярно, развява се из Европата с приятели, но това е само, за да обогати мирогледа си.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар