Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеАз пък съм чувал варианта - "Надгробна могила на отдавна загинал герой"Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не разбрах,че си го казала на шега.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Важното в какво искат жените. Познавам и такива дето си падат по бирени коремчета. А са на 25. И не лъже че с 2-ма такива строителни работници (наблягащи на тулите) ходеше.
А какво искаха жените, че пак не разбрахме.
Най-много ме е страх, че така ще си умра без да разбера жените
Ей сега ще разбереш, че няма никакъв шанс да разбереш, но може поне да се надяваш!
Най-готиното, според мен - е да ти пожелая да живееш, докато разбереш жените /но да имаш настоящите си възможности!/!
200 - 300 години НЯМА да можеш да ги разбереш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеПълничкият: "Под голям камък - голяма змия се крие!"))
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Както казва един мой приятел лекар /цитирам по памет/:
- Излизам от банята, заставам в профил пред огледалото и в отражението виждам буре с канелка
Наздраве, bota156!
Виждаш камбанките, виждаш главичката, напипваш го, не го стигаш
Ама с това пиене ще мина в друга категория. НаздравеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
"Какво искат жените?" е въпрос, на който НЕ Е възможно да се отговори! Самите дами не могат да направят точна формулировка, камо ли мъжът да се добере до еднозначен отговор на подобен въпрос...
След малко ще ви затрудня с малко повече четене, но смятам, че доказателството по горният извод - е налице. Не можем да обобщаваме, разбира се, а и това е един частен случай... /може да се посмеете, може и да МИ СЕ надсмеете.../
Изводите са за вас, но нещата по преценяване характерите и разсъжденията на дамите В ОБЩИЯТ СЛУЧАЙ - плуват в някаква мъглявина...
Изключения, разбира се - има! Ние винаги търсим различното...Дали го откриваме - това е друг въпрос...
Коментар
-
Има, прав си. Струва ми се обаче, че чувството ти за хумор нещо се губи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Две терци, бивши колеги /отпреди 20-на години/ бяха много готини пичаги. Все се кодошеха един с друг, ако се срещнеха в предприятието...
Единият /слаб и хилав/, а другият - с жесток корем... Разговорът между тях започваше, задължително така:
Слабият: "Добър петел не е дебел!"
Пълничкият: "Под голям камък - голяма змия се крие!"))
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Две терци, бивши колеги /отпреди 20-на години/ бяха много готини пичаги. Все се кодошеха един с друг, ако се срещнеха в предприятието...
Единият /слаб и хилав/, а другият - с жесток корем... Разговорът между тях започваше, задължително така:
А какво искаха жените, че пак не разбрахме.
Най-много ме е страх, че така ще си умра без да разбера женитеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
В то има и 20 годишни такива.С огромни шкембета и задници.Изобщо не може да се генерализират хората по възраст,че щом били над определена възраст били дебелаци.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Навремето на мода бяха единички плътни, после по рехави, минахме на четворки, а сега с едни огромни тули, няма надигане.
Евго вземай я момата. Деца иска, какво повече ти трябва.
Потайна, поддържана, леко капризна (може и повечко) няма да те остави да скучаеш.
Ако е с черни очи кат маслини ще взема аз да се прежаля
- Излизам от банята, заставам в профил пред огледалото и в отражението виждам буре с канелка
Наздраве, bota156!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Навремето на мода бяха единички плътни, после по рехави, минахме на четворки, а сега с едни огромни тули, няма надигане.
Потайна, поддържана, леко капризна (може и повечко) няма да те остави да скучаеш.
Ако е с черни очи кат маслини ще взема аз да се прежаля
Коментар
-
А бе, доста господа на мястото на плочките са сложили поне две тухли четворки от добър живот, естествено.
Ако е с черни очи кат маслини ще взема аз да се прежаляНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
На мен Selena ми харесва,винаги ми е харесвала,още в другата тема.
Ти как си, правиш ли планове за лятото?
- 1 like
Коментар
Коментар