Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Понякога между колеги не може да се получи, защото няма team building-и, седят си по бюрата на различни етажи, не могат да се опознаят и не могат да се стиковат. А иначе биха си паснали идеално.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не всички са така.От моя клас в гимназията редовно се събираме и знаем горе долу как се развива животът на всеки.Само трима са без семейство,от останалите само една се е развела.Един е като теб плейбой,само че е в Прага и все качва снимки с някакви чехкини като от модно списание.
От друга страна трябва да влезем и в мисленето на жените.Повечето жени държат на образованието и завършват висше образование.Като вече са висшистки те задължително си търсят и мъж с такова образование.,гледат мъжа да е финансово обезпечен,да ги забавлява,да ги задоволява ,да има самочувствие,да е готов за семейство и деца .Е да де,ама и другите жени търсят такива мъже,затова и такива мъже лесно си намират жени.И няма достатъчно мъже с качества,които се харесват на жените.И те се хвърлят ту на тоя,ту на оня,ама често се оказва,че такива мъже не притежават желаните от жените качества.А и много от днешните младежи им се чудя на акъла.Имам един колега и той плейбой го раздава.Има една колежка,свестно момиче,фигурата й е перфектна,с дълги крака,в главата не е красавица,ама не е и грозна.С образование,добри доходи,готова да се жени.Ако не бях женен досега аз да съм я хванал.И аз му викам на оня„Що не се гаджосате с колежката„И той ми вика„Остави я тая,гони 30-е пък е още девствена„.,,Значи малоумника иска някоя,дето е целувала на половината град оная им работа.И тая така си и стои сама,а вече мина трийсетте.А не е като да няма ергени при нас.Е честно не мога да ги разбера тия мъже,за които това момиче не е добра партия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjah
Навсякъде генерализирам и обобщавам, надявам се вече се разбра. Има ли оцелели след като паднат от 10-15 етажна сграда? Има разбира се, но трябва ли всички да започнем да скачаме? Има ли поправени престъпници-убийци? Има, но едва ли някой тук би го искал за съсед. Има ли мъже които не харесват млади и стегнати жени - има разбира се, някой харесват лелички, други дръпнати, негрите жени с големи задници. Говорим за средната част на гаусовото разпределение +- 1 Стандартно отклонение ако трябва да по инвеститорски.
Човешките характеристики/умения/физически данни са точно такива. Ако вземем 100 човека, около 80 от тях ще са високи между 160 -178 см (медиана) 5 между 140-160 (-1 СО), 5 между 178 - 200 (+1 СО) и по пет под 140 (2СО) и над 200 (2СО). Приложимо е за ръст, тегло, красота на жените, големината на ци**те им, пишките на мъжете и въобще всичко което можем обективно да измерим.
Прав си и за другите неща - жена която е зарязала приятеля си заради теб, има голяма вероятност да те замени теб с някой следващ. Това ми е навскяъде идеята - да се тръгва с презумпцията че жената срещу нас е жена и просто са наблюдаваме как се държи тя в пероиод от на време. А не както масово се прави - още не сме я видели гола и : тя е специална, невероятна, единствена..... след два месеца се женят, после се оказва че тя се е превърнала в кучка. Ама тя винаги си е била такава, просто когато един мъж е "влюбен" е сложил розовите очила и не вижда никакви недостатъци в нея. Ако наистина една жена е "специална" само времето може да го покаже, поне 2-3 години трябва да минат, да я видиш в различни ситуации, реакции, обкръжение. Но кой ги мисли тия неща - мъжете прекарват по две седмици да изчетат всичко в интернет като си избират нова кола, а жената я вземат само след като им се усмихне, а някои дори още не я познават и я искат за майка на децата си.
Пак ще кажа - жените са елементарни когато разбереш как работи софтуера ѝ, реакциите предвидими точно както на мъжете. Всеки може да ги пробва като каже на дъщеря си (5-6 години) Кифла, на жена си същото и на някоя 50 годишна същото. Реакцията ще бъдеподобна, а именно - тропане с крак и "аз не съм такава".
Лека, доходна и безаварийна от менNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
На теория е така, но в днешния свят жените не го получават от мъжа. Защита - полиция, държавната уредба. Няма нужда от мъж за да я защити - оплаква се в полицията/някоя агенция и готово. Материални блага - пак държавата - затова има толкова сингъл мами. Държавата плаща обучението, помощите, здравеопазването. възпитанието на децата. Майката седи по центъра с други подобни и пие кафенце, ходи на прически и подобни интелектуални занимания.
И какво остава - това което се случва в момента - всяка млада жена 18-25 се скъсва да обикаля света, като междувременно преспива на някой остров с местния спасител, на друг с учителя ѝ по гмуркане, тук-там някой колега, приятел или старо гадже. Ако евентуално забременее, какво ѝ пука има хапчета/аборт (в краен случай).
Става на 30, сеща се че иска деца,"преоткрива себе си" - т.е. вече тя не е такава, не спи с всеки срещнат, иска мъж който да се грижи за нея и да я уважава. Намира някой като нашия Евго, прави му две-три деца, след това осъзнава че той е по-скучен от църковна проповед, подава молба за развод, взема му половината имоти, децата, доживотна издръжка и готово. Тя вече е "зряла жена". Научила си е уроците и сега вече е "независима" и се е отдала на най-висшите дейности - грижата за новото поколение (цитирам една "ама аз му правя хот-дог на детето понякога") като междувременно си слага ботокс в лицето, нови гърди, помпа устните - и хоп отново на "лов за мъже". И така следващия балък, с такива е пълно.
Знам че повечето мъже тук са от друго поколение, над 40-45 години, с жени семейства и т.н. И сами го виждате, "семейството" като единица е унищожено и заменено от Държавата. Тя се грижи за бедните, неоправданите, слабите, жените, децата. Но за мъжете???? В днешно време дори не можеш да плеснеш един шамар на непослушното ти дете! Не можеш да го накараш на направи каквото и да било, дори да хвърли кофата за боклук. Децата още от малки се възпитават от обществото че са най-важните, че светът се върти около тях, че могат да бъдат всичко, имат всички права и нула задължения. Но вятъра на промяната идва, както Бъфет каза "светът се промени". И първите които ще отпаднат от генния пул са точно тези за които писах по-горе - слабаците и зависимите.
Постоянният сигурен партньор дава именно емоционална защита на нормалната интелигентна жена. Тя не е подложена на постоянния стрес да търси партньор и да се нагажда към пореден партньор. В психологическиплан жената търси сигурност и спокойствие, за да може да отгледа поколение.
- 1 like
Коментар
-
На теория е така, но в днешния свят жените не го получават от мъжа. Защита - полиция, държавната уредба. Няма нужда от мъж за да я защити - оплаква се в полицията/някоя агенция и готово. Материални блага - пак държавата - затова има толкова сингъл мами. Държавата плаща обучението, помощите, здравеопазването. възпитанието на децата. Майката седи по центъра с други подобни и пие кафенце, ходи на прически и подобни интелектуални занимания.
И какво остава - това което се случва в момента - всяка млада жена 18-25 се скъсва да обикаля света, като междувременно преспива на някой остров с местния спасител, на друг с учителя ѝ по гмуркане, тук-там някой колега, приятел или старо гадже. Ако евентуално забременее, какво ѝ пука има хапчета/аборт (в краен случай).
Става на 30, сеща се че иска деца,"преоткрива себе си" - т.е. вече тя не е такава, не спи с всеки срещнат, иска мъж който да се грижи за нея и да я уважава. Намира някой като нашия Евго, прави му две-три деца, след това осъзнава че той е по-скучен от църковна проповед, подава молба за развод, взема му половината имоти, децата, доживотна издръжка и готово. Тя вече е "зряла жена". Научила си е уроците и сега вече е "независима" и се е отдала на най-висшите дейности - грижата за новото поколение (цитирам една "ама аз му правя хот-дог на детето понякога") като междувременно си слага ботокс в лицето, нови гърди, помпа устните - и хоп отново на "лов за мъже". И така следващия балък, с такива е пълно.
Знам че повечето мъже тук са от друго поколение, над 40-45 години, с жени семейства и т.н. И сами го виждате, "семейството" като единица е унищожено и заменено от Държавата. Тя се грижи за бедните, неоправданите, слабите, жените, децата. Но за мъжете???? В днешно време дори не можеш да плеснеш един шамар на непослушното ти дете! Не можеш да го накараш на направи каквото и да било, дори да хвърли кофата за боклук. Децата още от малки се възпитават от обществото че са най-важните, че светът се върти около тях, че могат да бъдат всичко, имат всички права и нула задължения. Но вятъра на промяната идва, както Бъфет каза "светът се промени". И първите които ще отпаднат от генния пул са точно тези за които писах по-горе - слабаците и зависимите.
Много хубаво си описъл пълната картина. Мен ме устройва това, да ми роди 2-3 деца, пък като съм й скучен, да ходи при друг.
Аз съм набор на Груьо и преди 15-20 г. нещата не бяха точно така.
В БГ заплатите бяха малки и много хора едвам си плащаха сметките. Съответно момичетата гледаха да избягат навън, но същевремено чатеха в Интернет и попреспиваха я с чужденец, я с някой по-наточен. Никога не съм бил безработен (Слава богу) и дори винаги съм имал и втора работа.
И съм супер упорит, "блъскам яко по вратата и стената на крепостта месеци наред, докато се предаде".
Струва ми се, че има срив на ценностите и яка меркантилност при жените. Същевременно като са над 40г вече не са в силна позиция и мъжете не ги предпочитаме много.
Поздрави
Коментар
-
От друга страна трябва да влезем и в мисленето на жените.Повечето жени държат на образованието и завършват висше образование.Като вече са висшистки те задължително си търсят и мъж с такова образование.,гледат мъжа да е финансово обезпечен,да ги забавлява,да ги задоволява ,да има самочувствие,да е готов за семейство и деца .Е да де,ама и другите жени търсят такива мъже,затова и такива мъже лесно си намират жени.И няма достатъчно мъже с качества,които се харесват на жените.И те се хвърлят ту на тоя,ту на оня,ама често се оказва,че такива мъже не притежават желаните от жените качества.А и много от днешните младежи им се чудя на акъла.Имам един колега и той плейбой го раздава.Има една колежка,свестно момиче,фигурата й е перфектна,с дълги крака,в главата не е красавица,ама не е и грозна.С образование,добри доходи,готова да се жени.Ако не бях женен досега аз да съм я хванал.И аз му викам на оня„Що не се гаджосате с колежката„И той ми вика„Остави я тая,гони 30-е пък е още девствена„.,,Значи малоумника иска някоя,дето е целувала на половината град оная им работа.И тая така си и стои сама,а вече мина трийсетте.А не е като да няма ергени при нас.Е честно не мога да ги разбера тия мъже,за които това момиче не е добра партия.Last edited by mirodes; 13.05.2020, 10:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Е как набор 69 и на 41 да не си скрил 10гNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеРепрезентативния (какво значи ника ти, ако не е тайна), сложих ти плюс, макар да не съм напълно съгласен с теб - ти описваш един, макар и доста масово разпространен, не най-репрезентативен случай, от който си има изключения. Разбира се, винаги има изключения де
Аз съм на 41 години и не екато да не съм се поразходил налява-надясно - и по света, и с жени. Обикновено лафът е, че каквото търсиш, такова и ще намериш. Аз съм си търсил гаджета, съответно си намирах такива. Дори с жена ми съм тръгнал с тази мисъл - кефеше ме, исках я и т.н. Да не говорим, че почти всички жени, с които съм бил, не са били свободни - или женени, или с гаджета, но съм съумявал да ги спечеля по някакъв начин. Може да е било някакъв вид доказване, знам ли, макар мен просто да са ме кефели и да съм ги искал. Разсъждавайки от твоята гледна точка, то спокойно мога да кажа, че момичетата, дето са се държали като с балъци с предишните си в мое присъствие, просто са били отсвирвани от мен - чук и бег и това е. Какво толкова да очаквам от тях -дето е текло, пак ще тече, нали
За останалото си прав - на жените не им трябва мъж в смисъла на първобитно-общинния строй. Факт. Независмостта им от тази гледна точка води и до сегашното "разпищолване". Но щом може за мъжете, що да не може и за жените, нали? Е, децата страдат накрая, но на кого му пука за някакви си деца, след като нагонът е силен, а и инстаграм си чака снимките по гол гъз.
Каквото посееш, това ще пожънеш - обикновено така става, а ако не си си избрал правилната половинка, значи наистина си балък
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Леле, Пеше, недей така! Дори и от господа, на които по обясними причини линиите на дланта на едната ръка / може и на двете, ако е амбидекстър/ са са поизтрили, може да се научи нещо. Вярно, с теорията и аз мога да се запозная в нета, ама друго си е да го прочета у форума синтезирано.
Щото, на мен нищо не ми пречи техните теории, да ги приложа на практика.
Наздраве, Пешо!
Коментар
-
Репрезентативния (какво значи ника ти, ако не е тайна), сложих ти плюс, макар да не съм напълно съгласен с теб - ти описваш един, макар и доста масово разпространен, не най-репрезентативен случай, от който си има изключения. Разбира се, винаги има изключения де
Аз съм на 41 години и не екато да не съм се поразходил налява-надясно - и по света, и с жени. Обикновено лафът е, че каквото търсиш, такова и ще намериш. Аз съм си търсил гаджета, съответно си намирах такива. Дори с жена ми съм тръгнал с тази мисъл - кефеше ме, исках я и т.н. Да не говорим, че почти всички жени, с които съм бил, не са били свободни - или женени, или с гаджета, но съм съумявал да ги спечеля по някакъв начин. Може да е било някакъв вид доказване, знам ли, макар мен просто да са ме кефели и да съм ги искал. Разсъждавайки от твоята гледна точка, то спокойно мога да кажа, че момичетата, дето са се държали като с балъци с предишните си в мое присъствие, просто са били отсвирвани от мен - чук и бег и това е. Какво толкова да очаквам от тях -дето е текло, пак ще тече, нали
За останалото си прав - на жените не им трябва мъж в смисъла на първобитно-общинния строй. Факт. Независмостта им от тази гледна точка води и до сегашното "разпищолване". Но щом може за мъжете, що да не може и за жените, нали? Е, децата страдат накрая, но на кого му пука за някакви си деца, след като нагонът е силен, а и инстаграм си чака снимките по гол гъз.
Каквото посееш, това ще пожънеш - обикновено така става, а ако не си си избрал правилната половинка, значи наистина си балъкNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
А тая що ще готви без гащи . да ние горещо от печката.
Интересна теза поставяш за дискусия... /и, напълно в реда на нещата - веднага - на първо четене - се опитваш да намериш отговора - "горещо ѝ е!"/
......................................
Вгледах се /НЕ в заобленостите, въпреки, че те се набиват на пръв поглед.../, т.е. - със всичката ми скромност - погледнах позицията на тялото /не позата!/, ама... тя не ми изглежда да готви /без гащи/... Около нея я няма оная, приятна неразбория на приготвящия ястие... Никакви продукти, никаква посуда! Един гол нож не виждам около нея! Подпряла се е, но позицията ѝ, според мен НЕ предполага отмора и почивка, а според мен показва някаква напрегнатост... /ако лявата ѝ ръка някак се подгъне - тая директно би се нацелила в брадичката върху някой от ръбовете... Дамите, когато искат да получат признанието за дълъг крак - стоят на пръсти, или на висок ток /бас ловя, че това е точно така, ако и да не виждаме снимката надолу/...
Дори, ако предположим, че си почива, между операциите на готвенето - наоколо е доста празно откъм всякакво оборудване... Това не отрича тезата, че "тя готви": може би имаТ предвид - за обед да хапнат нещо друго... /навън, имах предвид, но и в къщи може да се намери нещо "за хапване"..., разбира се - ако човек не е толкова гладен..., но и да е гладен - кой ти гледа глад!/... Фантазията не нещо нематериално..., ама - не винаги...
Горещо ѝ е! Блузката притиска гръдния ѝ кош! Тя разтваря блузката с красив жест... Не може да диша... "Оххх, по-леко ми е, но пак нещо ми липсва!" Фотографът, зад камерата /да си дойдем на думата/ - е интересен, може би усеща какво ѝ липсва... /той следи изкъсо действията ѝ/... Интуитивно усещам, че той е добър в изкуственото дишане, дано и в другите техники /напр. - сърдечен масаж - откъм... гръдния мускул и т.н. - достатъчно, за да бъде тя доволна..., защото - снимки, позиции, ама накрая - "краката ѝ - отвити"...
.....................................
Смущава ме едно съществително... гащи! Може би малко преигравам, но имаше /както му казваме/ прецедент... Приятел от ученическите години се ожени за гаджето си още след бала... Готини приятели, често тя се влачеше с нас... Много приказваше, жизнерадостно, усмихнато момиче, както се казва - всичко си имаше...
И веднага забременя... Един ден я срещам - усмихната и бъбрива, както си я познавам - само дето коремчето беше напред... Как си? - питам я - и като тръгна един поток от "проблеми" - и ми се оплака: свекървата я карала да носи "едни гащи"... Е, казвам ѝ - в това няма лошо - гащи носи всеки.... "Аааа, ама не! Това са едни розови, казват им "румби" - с крачоли, които се стягат над коленете с ластици!"...
Щях да падна от смях! Оффф, това да ти е проблема..., успокоих я - ще мине...
Та, като чуя за "гащи" - все се сещам за тая случка... Има и по-нежно-еротични названия в облеклото на дамите: гащички, гащенца, прашки... , но всеки има право на избор... Виждаме, че дори и без гащички - една дама може да бъде... красива... ... /т.е. - въпреки тяхната липса..., майтап, де - едни гащи не могат да убият желанието на един мъж..., абе - малко се съмнявам - дамата от снимката да беше с подобни... розАви "румби"..., трудно би ме "вдъхновила"..., не че нещо - ама просто така, за дискусията.../... ))
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Любов, подкрепа, защита, признание, уважение, зачитане - не задължително всички жени и незадължително в този ред. По елементарните жени искат дъндуркане и дрънкалки (коли, къщи, дрехи, бижута).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Коментар
Коментар