Първоначално изпратено от intint
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Много загрижен идваш , за себеподобните си
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеМоята лично иска да изкарвам достатъчно пари за двама и да си поделяме останалите задължения по равно
Мисля, че точно това искат и мъжете, ако е осъществимо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Оставя спомен колко добра е била в леглото.Като видя някоя бивша и ако се сетя за любовните й умения,значи е била добра в леглото.Ако е някое дърво ,спомените не са толкова ярки.
Но най-интересно е ако я видя с настоящият й мъж или приятел.Веднага ми идва на акъла,че с тая уста,с която го целува по устата,мен ме е целувала на други места. И мнението ми за тоя човек рязко се понижава.
Коментар
-
Не си разбрала-всяко живо същество продължава да живее чрез потомците си.Колкото повече потомци има,толкова по успешен е човек.Всичко останало е преходно-пари,имоти,кариера,пътешествия.
Коментар
-
Оставя спомен колко добра е била в леглото.Като видя някоя бивша и ако се сетя за любовните й умения,значи е била добра в леглото.Ако е някое дърво ,спомените не са толкова ярки.
Но най-интересно е ако я видя с настоящият й мъж или приятел.Веднага ми идва на акъла,че с тая уста,с която го целува по устата,мен ме е целувала на други места. И мнението ми за тоя човек рязко се понижава.
Коментар
-
Мислех , че е умрял . Но щом му принадлежи бъдещето , може и да не съм разбрала
Коментар
-
А добрата любовница , оставя ли нещо или такова животно , нема ?
Интересна ми е гледната точка , на право - пикаещият пол . Мерси
Коментар
-
Ами браво.По принцип моногамията не е заложена в мъжката природа.Успелите мъже са имали много жени и много деца.А най-успелият от успелите е Чингиз хан,който е владял половината свят.И е бил със стотици ,ако не и хиляди жени.Чрез изследване на ДНК се установява,че има в момента 16 милиона души по света,които са му наследници по пряка мъжка линия.Ако се сметнат обаче всичките му наследници не само по пряка мъжка линия,то ще са над 100 милиона.И то само за 800 години.Бъдещето принадлежи на такива хора,които са предали гените си на възможности най-много потомци.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
Да, оставя, за другите мъже не знам какво им оставя, на мен оставя празен чек
$$$$ €€€€ ££££ кеш мъни, кеш пара
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
Лельо, ся разбираш ли що аз имам 3 жени - моята жена, любовницата и сериозната ми приятелка. С 3 жени мъжа постига пълна хармония със себе си и Вселената Триединството, Светата Троица нали разбираш
Не отговори на въпросът , който ме интересува
Коментар
-
Имам приятел , разведен отдавна и да кажем пенсионер (разполага с време и пари ). Много образован , много умен , с три деца (не съм питала от една жена или повече) , страшно интересна личност и най-големият циник на света .
Когато не пътува по света , по работа или за удоволствие , в красивата му къща винаги се намират три жени . Живеят там , докато той е в България . Нямам идея едни и същи ли са през годините или се сменят периодично. Никой от приятелите му , не ги забелязва . Не знам плаща ли им или не .
На един купон , някой нов в компанията го попита как се оправя с тях .
Отговорът беше - демокрация !
Пояснявам :
Народът (разбирай -те) си се управляват .
Коя, кога , какво върши в домакинството и коя , кога да е в леглото му .
Един път и аз се изплющях, защото не познавам в подробности животът му преди . Отивам на гости и по някое време отчитам факта , че бройката май се е увеличила . Загледах се и едното моме ми се видя непълнолетно . И в потрес питам вече с подсъдни ли се занимава , а той се смее с цяло гърло - запознай се с малката ми дъщеря .
Та , така и у нас , не само по света го има
https://m.youtube.com/watch?v=KK8zXgRCntU
Коментар
-
А добрата любовница , оставя ли нещо или такова животно , нема ?
Интересна ми е гледната точка , на право - пикаещият пол . Мерси
$$$$ €€€€ ££££ кеш мъни, кеш пара
Коментар
Коментар