IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

мен що си ме изпуснала? Може на лично да ми дадеш профила ти в Фб, инста да измислим нещо като съм по-свободен. Може и с некое токче да пробваш да ме замериш, тъкмо ще видим дали ще можеш :P

като си триеш профила ми остави контакти, все пак накрая да не се окажа прав че си правиш базици с хората
    Аре не плачи...аз получих само оферта за едно Накамичи. Обаче, това ме подтикна да се разровя в мазетата - ебаси якото лампово радио изрових - набор на пра-баба ми. Сега ще си имам играчка за следващите 2-3 уикенда.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Завърна се и нашият гуру бай Стамен.Значи ще става все по-интересна темата.Не бързай да напускаш.
      Този път ще ви тормозя до пълен откат, от 3 часа чета темата ми то Гражданска война ще започнете тука бре. Ето тука има нова жена и то красива, ама с жена с перфектна външност ще трябва непрекъснато да си на щрек, щото другите мъже 100 на 100 ще искат и те да топнат в меда и то за твоя сметка.
      Last edited by бай Стамен Тракториста; 19.05.2020, 22:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
        Я
        Две от лошите момчета са тук и самия бай Стамен Тракториста основателя на темата А ти къде беше досега?
        Завърна се и нашият гуру бай Стамен.Значи ще става все по-интересна темата.Не бързай да напускаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
          Бре бре от 1 месец не бях влизал пуснах 1 пост и модератора веднага ме изтри и те не са ме забравили значи. Бая се разрастнала моята тема значи. Разбрахте ли най накрая кво искат жените ?? Мъжете искат чрез пари и власт да се доберат до секс, а жените искат чрез секса да докопат парите и властта. Това е. Централна догма.
          Аз такива жени не познавам.Тия дет ги познвам искат предимно кОр.

Коментар

• "-Човек никога не трябва да е прекалено добър с жените .
            Те обичат да живеят с пияници , комарджии , сводници , а не рядко и със садисти , които ги смилат от бой .
            Те не могат да понасят мъжа , който действително е добър и благороден. И знаеш ли защо , момче ?
            Защото им става скучно . Те не желаят да бъдат щастливи , тъй като предварително знаят , че щастието е скучна работа ."

Това е написал великият Марио Пузо в"Умират глупаците".

Коментар

• Бре бре от 1 месец не бях влизал пуснах 1 пост и модератора веднага ме изтри и те не са ме забравили значи. Бая се разрастнала моята тема значи. Разбрахте ли най накрая кво искат жените ?? Мъжете искат чрез пари и власт да се доберат до секс, а жените искат чрез секса да докопат парите и властта. Това е. Централна догма.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                По-добре да танцуваш в центъра на своята самота, отколкото в ъгъла на нечий живот..!

Да вкараме малко клишета.

Откъде го изрови това? Много образно казано. Ако не съм го чувал - за мен не е клише.

Добре казано! /може да върнеш някого в темата/

Коментар

благодаря ти, но късно ме подкрепяш, имах нужда от подкрепа по-рано, не съм ви конкуренция с останалите жени тук
                  Криси, слънчице, аз не съм тук, за да се “конкурирам” . Хората просто общуват и повечето (и аз в това число) сме отдавна задомени.

Всъщност всички жени тук те подкрепяхме и те подкрепяме, но основната работа е твоя. Балансирай себе си. И ще видиш как всичко ще си дойде на мястото. Когато сме силно емоционални не виждаме ясно реалността.

Пожелавам ти много успехи и ти ще ги имаш. Всичко е вътре в нас, не извън нас.

Коментар

благодаря ти, но късно ме подкрепяш, имах нужда от подкрепа по-рано, не съм ви конкуренция с останалите жени тук
                    те пък едни жени. Брокерици дето "вдигат" пазара и една скучаеща баба реститутка.

Коментар

• По-добре да танцуваш в центъра на своята самота, отколкото в ъгъла на нечий живот..!

Да вкараме малко клишета.
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• сега последно, "криси" тракторис'ка ли е?

Коментар

моля те, с добри впечатления останах от теб, поне ти не ми говори така и не, не съм "ощипана госпожица"
                          стигнах до 30 страница, но сега ще вечерям

Не забравяй прибори на масата за Евго! Ще дотърчи за нула време.

Коментар

кака!?!?
                            е, добре кака съм, тук в темата ме изкараха стара и ненужна никому, твоят ник не го помня, късно се включваш, мен ме прогониха, аз съм още час тук докато си изтрия всички си коментари
                            Мнението на всеки глупак не бива да те разстройва. Глупаците в процентно отношение са винаги в основата на социалната пирамида .
                            Last edited by Selena; 19.05.2020, 21:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Малко се изнервям като подочуя мъжки разговор, в които се обсъждат качествата на определени марки епилатори. Противоестествено ми е някак.
                              Наздраве!

П.П. При моята козметичка, клиентелата сме 50:50 мъже към жени. Оказва се, че господата са доста по-капризни от дамите.
                              Джендърите вече станах много...Изпедерастяха мъжете...

Коментар

кака!?!?
                                е, добре кака съм, тук в темата ме изкараха стара и ненужна никому, твоят ник не го помня, късно се включваш, мен ме прогониха, аз съм още час тук докато си изтрия всички си коментари
                                Кака беше образно казано.Предполагам че аз съм ти батко .Ама не ми отоговори на въпроса?????

Коментар

Working...
                                X