Първоначално изпратено от prectical
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Завърна се и нашият гуру бай Стамен.Значи ще става все по-интересна темата.Не бързай да напускаш.Last edited by бай Стамен Тракториста; 19.05.2020, 22:34.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеБре бре от 1 месец не бях влизал пуснах 1 пост и модератора веднага ме изтри и те не са ме забравили значи. Бая се разрастнала моята тема значи. Разбрахте ли най накрая кво искат жените ?? Мъжете искат чрез пари и власт да се доберат до секс, а жените искат чрез секса да докопат парите и властта. Това е. Централна догма.
- 1 like
Коментар
-
"-Човек никога не трябва да е прекалено добър с жените .
Те обичат да живеят с пияници , комарджии , сводници , а не рядко и със садисти , които ги смилат от бой .
Те не могат да понасят мъжа , който действително е добър и благороден. И знаеш ли защо , момче ?
Защото им става скучно . Те не желаят да бъдат щастливи , тъй като предварително знаят , че щастието е скучна работа ."
Това е написал великият Марио Пузо в"Умират глупаците".
- 3 Харесвания
Коментар
-
Бре бре от 1 месец не бях влизал пуснах 1 пост и модератора веднага ме изтри и те не са ме забравили значи. Бая се разрастнала моята тема значи. Разбрахте ли най накрая кво искат жените ?? Мъжете искат чрез пари и власт да се доберат до секс, а жените искат чрез секса да докопат парите и властта. Това е. Централна догма.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеПо-добре да танцуваш в центъра на своята самота, отколкото в ъгъла на нечий живот..!
Да вкараме малко клишета.
Откъде го изрови това? Много образно казано. Ако не съм го чувал - за мен не е клише.
Добре казано! /може да върнеш някого в темата/
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
благодаря ти, но късно ме подкрепяш, имах нужда от подкрепа по-рано, не съм ви конкуренция с останалите жени тук
Всъщност всички жени тук те подкрепяхме и те подкрепяме, но основната работа е твоя. Балансирай себе си. И ще видиш как всичко ще си дойде на мястото. Когато сме силно емоционални не виждаме ясно реалността.
Пожелавам ти много успехи и ти ще ги имаш. Всичко е вътре в нас, не извън нас.
- 1 like
Коментар
-
кака!?!?
е, добре кака съм, тук в темата ме изкараха стара и ненужна никому, твоят ник не го помня, късно се включваш, мен ме прогониха, аз съм още час тук докато си изтрия всички си коментариLast edited by Selena; 19.05.2020, 21:07.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Малко се изнервям като подочуя мъжки разговор, в които се обсъждат качествата на определени марки епилатори. Противоестествено ми е някак.
Наздраве!
П.П. При моята козметичка, клиентелата сме 50:50 мъже към жени. Оказва се, че господата са доста по-капризни от дамите.
Коментар
-
кака!?!?
е, добре кака съм, тук в темата ме изкараха стара и ненужна никому, твоят ник не го помня, късно се включваш, мен ме прогониха, аз съм още час тук докато си изтрия всички си коментари
Коментар
Коментар