IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Кое е грешно?
    Ти не правиш разлика между жена и робиня.
    Робинята бачка, чисти, готви, пере, глади, гледа те в очите, разтваря крака когато ти е кеф, не мрънка ако оправиш друга, ражда деца, мълчи и се усмихва. И всичко това щото й даваш ядене и няма да стои вън на студено през зимата.
    Сравненията с миналото са неуместни. През последните 30-40 години живота се промени драстично.
    Едно само не се е променило в една сериозна връзка (семейство, съжителство) - там има уважение, комуникация, разбиране, взаимопомощ и разумни компромиси. Тва няма ли го - пиши я умряла работата.

Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
    Както съм писал и преди, по времето на НРБ жените бяха трудолюбиви и почтени. През деня работи на нивата, във фабриката или в предприятието, в 17:00 часа се прибира, за 2 часа готви, и е добра съпруга и майка. А вечерта работи на стана, плете, шие или ръкоделства. И си трае и си мълчи, а българският мъж си живееше щастливо и безгрижно, като султан,
    А сега мъжете повече шетат и чистят (имам предвид семейните).
    Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
    Мен ми се иска, да въртя няколко жени едновременно, като големите играчи.
    Моли се на всички богове новата ти приятелка да не прочете тия работи и да не те познае, че си ти.
    Last edited by Kildirim_Bei; 12.10.2020, 18:00.
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

????????????Онемях като го прочетох това.Да знаеш че и с новата няма да ти се получи.при тебе е сбъркан софтуера.
      Кое е грешно?

Коментар

Както съм писал и преди, по времето на НРБ жените бяха трудолюбиви и почтени. През деня работи на нивата, във фабриката или в предприятието, в 17:00 часа се прибира, за 2 часа готви, и е добра съпруга и майка. А вечерта работи на стана, плете, шие или ръкоделства. И си трае и си мълчи, а българският мъж си живееше щастливо и безгрижно, като султан,

????????????Онемях като го прочетох това.Да знаеш че и с новата няма да ти се получи.при тебе е сбъркан софтуера.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Как си представяш жена ти да ходи на работа точно колкото теб в някои случаи да взема и по голяма заплата и да пазари да готви деца да гледа да пере чисти а ние пред лаптопа????Жена ти не ти е прислуга нито майка.

Коментар

Сега жените не шетат.

В блока ми има 2 симпатични двойки, едните са 31-годишни, а другите 37-годишни (мъж и жена). Културни и възпитани.

Но мъжете редовно нагъват баници и пици от пазара или ходят от там за закуска за двамата, защото жените не готвят,

Аз съм ви разказвал за един баровец, който преди години беше стегнал тристаен панелен апарт, с цел да си води гаджета. С 2 спалнички, с хубави баня и тоалетна, в коридора портманто, за да си слага мадамата многото обувки (специално проектирано), кухнята баровска, но в нея никога не беше готвено, не са я ползвали. Апартаментът известно време му е служил да си води гаджета, след което го пусна под наем и после го продаде.

Новата купувачка беше много впечатлена ( че било ебалник) и предполагаше какви ги е вършил продавачът,
            Как си представяш жена ти да ходи на работа точно колкото теб в някои случаи да взема и по голяма заплата и да пазари да готви деца да гледа да пере чисти а ние пред лаптопа????Жена ти не ти е прислуга нито майка.

Коментар

Предполагам си към 45 г., а спасител си бил 1995-1999 г.

По онова време.......жените не бяха толкова меркантилни и хората се вземаха по любов.
              Ти ако знаеш колко от тия с любовта по после се разведоха.Там дето има аларма и показност няма нищо истинско

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не. не случих аз на гаджета. една домакиня нямаше.
                Сега жените не шетат.

В блока ми има 2 симпатични двойки, едните са 31-годишни, а другите 37-годишни (мъж и жена). Културни и възпитани.

Но мъжете редовно нагъват баници и пици от пазара или ходят от там за закуска за двамата, защото жените не готвят,

Аз съм ви разказвал за един баровец, който преди години беше стегнал тристаен панелен апарт, с цел да си води гаджета. С 2 спалнички, с хубави баня и тоалетна, в коридора портманто, за да си слага мадамата многото обувки (специално проектирано), кухнята баровска, но в нея никога не беше готвено, не са я ползвали. Апартаментът известно време му е служил да си води гаджета, след което го пусна под наем и после го продаде.

Новата купувачка беше много впечатлена ( че било ебалник) и предполагаше какви ги е вършил продавачът,

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Стига си гадал,
                  там бяха интернешънъл, и все на способни попадах, една нямаше захлюпена, в рейдж от 23 до 40 год
                  Нали говоря за Златните, не ММЦ или Мичурин.
                  Досетих се, знам в кои курорти са възможни свалките.

Но според мен улучих (не гадая). Предполагам вече си семеен с деца.

Коментар

Твоите гаджета преди така ли ти угаждаха?

В наши дни е толкова трудно да си намериш половинка, която да отговаря на критериите ти...........че много хора си стоят сами, или изобщо не могат да намерят, или са се предали.
                    не. не случих аз на гаджета. една домакиня нямаше.
                    препоръка е

Коментар

По онова време.......жените не бяха толкова меркантилни и хората се вземаха по любов.
                      Стига си гадал,
                      там бяха интернешънъл, и все на способни попадах, една нямаше захлюпена, в рейдж от 23 до 40 год
                      Нали говоря за Златните, не ММЦ или Мичурин.

Коментар

Няма смисъл, навремето, 20 годишен бях спасител на Златните, по две на ден бяха с мене.
                        Едно и също е, омръзва.
                        Не намери ли некоя с 2 или на чьорчик
                        Евго една е достатъчна да ти изпие кръвчицата и да ти свърши парите
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Лични данни не казвам, че много зевзек у форумо.
                          Бих те пратил асистент за месец при мои стари познати там, ама не смея, млад и зелен си още, а там са професионалистки, ще те изцоцат психически и финансово.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

да не объркаш момичето.
                            баницата тя трябва да я прави, след като премете къщата.
                            на следващата сутрин.
                            Твоите гаджета преди така ли ти угаждаха?

В наши дни е толкова трудно да си намериш половинка, която да отговаря на критериите ти...........че много хора си стоят сами, или изобщо не могат да намерят, или са се предали.

Коментар

Това коя година е било? Сигурно си с много хубава физика като си бил спасител,
                              Лични данни не казвам, че много зевзек у форумо.
                              Бих те пратил асистент за месец при мои стари познати там, ама не смея, млад и зелен си още, а там са професионалистки, ще те изцоцат психически и финансово.

Коментар

Правих баница и крем карамел, за добре дошла,
                                да не объркаш момичето.
                                баницата тя трябва да я прави, след като премете къщата.
                                на следващата сутрин.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X