If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ам тъй де, аман от чирузи ... аз съм за естествената красота. А пък каноните яко са се изменяли с годините. Ще потърся в мрежата една иранска мустаката принцеса от 19ти, за която са се самоубивали от несподелена любов разни ми ти претенденти. Яка работа беше ...
Както винаги съм твърдял, един мъж когато види една жена, първата му мисъл трябва да е да я захапи, не да я нахрани.
Наздраве!
Ам тъй де, аман от чирузи ... аз съм за естествената красота. А пък каноните яко са се изменяли с годините. Ще потърся в мрежата една иранска мустаката принцеса от 19ти, за която са се самоубивали от несподелена любов разни ми ти претенденти. Яка работа беше ...
Чета вчера материал как в Мароко, за да ги оженят горките жени ги подлгали на зверски угоителен режим. Питам Ви тука какви са Вашите критерии за женска красота ?
Тънка или дебела следва да е жената?
То не бяха моди, не бяха тенденции.
Ще ми е интересно да видя различните вкусове
Както винаги съм твърдял, един мъж когато види една жена, първата му мисъл трябва да е да я захапи, не да я нахрани.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Чета вчера материал как в Мароко, за да ги оженят горките жени ги подлгали на зверски угоителен режим. Питам Ви тука какви са Вашите критерии за женска красота ?
Тънка или дебела следва да е жената?
То не бяха моди, не бяха тенденции.
Ще ми е интересно да видя различните вкусове
Тялото подлежи на всякакви модификации. Душата, душата е важна.
P.S. В Мароко е демо-версия, ти в Мавритания да видиш...
Защо? Защото има вариант полегналата дама да вбеси мъжот ли?
Защо да няма такъв вариант?
Явно ти, самата не си от тия, които заспиват (полегнали), след 18 часа и това им беше за деня...
Ако това се повтаря и през следващите дни, да бъде вбесен ще е едно добро пожелание от нейна страна.
Коментар