Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
Аз да попитам простичко - ако човек контролира и властва над всичко, което е в него, то няма ли да има ефект и извън него?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Значи, нека го кажа максимално простичко - човек не е властелин на това, което се случва извън него, човек е властелин на това, което се случва вътре в него.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеИли приемаш, или не приемаш случващото се, което пак е въпрос на избор. Избор, произхождащ от темперамента и емоциите(енергия в движение) на индивида.
Коментар
-
Изборът и последствията се случват несъмнено и в следствие от това как ще погледнеш на нещата има само две опции, мисля:
Или приемаш, или не приемаш случващото се, което пак е въпрос на избор. Избор, произхождащ от темперамента и емоциите(енергия в движение) на индивида.
Коментар
-
Трезви сме, разбира се. Последствията се случват, а това - как ще погледнеш на тях, е цяла палитра, един безкраен спектър от диапазона на емоциите. Няма как да ги приемеш еднозначно, не е да ги приемеш или - не. Става въпрос за блендата, която имаш. И става въпрос за нещо екзистенциално - правото на избор. Изборът не е да направиш това или онова, да купиш или да продадеш, изборът е - как ще погледнеш на нещата.
Или приемаш, или не приемаш случващото се, което пак е въпрос на избор. Избор, произхождащ от темперамента и емоциите(енергия в движение) на индивида.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Как ще приемеш последствията?
Просто ги приемаш без Как.
Наздраве и от мен, абе вие още трезви ли сте двамата с тези наздравици от обед?
Коментар
-
Искам най-вече да кажа, че изборът не е в преценките, а в това - как ще приемеш последствията.
Наздраве!
Просто ги приемаш без Как.
Наздраве и от мен, абе вие още трезви ли сте двамата с тези наздравици от обед?
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеХората , никога и при никакви обстоятелства , не се променят ! Който твърди обратното или е глупав или малък/без опит/Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
и никак не съм учуден, че автпркарката е от "варната"
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТвърде вероятно и много възможно. Например за теб пиенето на едно питие около обяд е избор, а за мен - окончателно решение
Наздраве!
П.С. Макар резултата да е същия, то мотивите и процеса за вземане на решение са съвсем различни.Last edited by Ender; 11.02.2021, 20:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеПри някой хора е така, а при други обратно
Все едно де, наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПреценката не може да бъде избор. Тя е решение.
Наздраве!
Все едно де, наздраве!
Коментар
-
Ич не е смешно , преставям си какво поколение расте щом това са БГ Мамите. Пък за Татковците не ми се мисли.Last edited by Todor Sabev; 11.02.2021, 16:51.
- 1 like
Коментар
Коментар