IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
    Ако изборът е детерминиран от темперамента, защо изобщо го наричаш "избор"?
    Защото така нареченият темперамент също е въпрос на избор. Можеш да преминеш от холерик на сангвиник например, или да съчетаеш няколко вида, като ги балансираш.
    Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение

Аз да попитам простичко - ако човек контролира и властва над всичко, което е в него, то няма ли да има ефект и извън него?
      Примерно някой пандизчия? Ми не.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Значи, нека го кажа максимално простичко - човек не е властелин на това, което се случва извън него, човек е властелин на това, което се случва вътре в него.
        Аз да попитам простичко - ако човек контролира и властва над всичко, което е в него, то няма ли да има ефект и извън него?

Коментар

Или приемаш, или не приемаш случващото се, което пак е въпрос на избор. Избор, произхождащ от темперамента и емоциите(енергия в движение) на индивида.
          Ако изборът е детерминиран от темперамента, защо изобщо го наричаш "избор"?

Коментар

Изборът и последствията се случват несъмнено и в следствие от това как ще погледнеш на нещата има само две опции, мисля:
            Или приемаш, или не приемаш случващото се, което пак е въпрос на избор. Избор, произхождащ от темперамента и емоциите(енергия в движение) на индивида.
            Значи, нека го кажа максимално простичко - човек не е властелин на това, което се случва извън него, човек е властелин на това, което се случва вътре в него.

Коментар

Трезви сме, разбира се. Последствията се случват, а това - как ще погледнеш на тях, е цяла палитра, един безкраен спектър от диапазона на емоциите. Няма как да ги приемеш еднозначно, не е да ги приемеш или - не. Става въпрос за блендата, която имаш. И става въпрос за нещо екзистенциално - правото на избор. Изборът не е да направиш това или онова, да купиш или да продадеш, изборът е - как ще погледнеш на нещата.
              Изборът и последствията се случват несъмнено и в следствие от това как ще погледнеш на нещата има само две опции, мисля:

Коментар

Как ще приемеш последствията?
                Просто ги приемаш без Как.

Наздраве и от мен, абе вие още трезви ли сте двамата с тези наздравици от обед?
                Трезви сме, разбира се. Последствията се случват, а това - как ще погледнеш на тях, е цяла палитра, един безкраен спектър от диапазона на емоциите. Няма как да ги приемеш еднозначно, не е да ги приемеш или - не. Става въпрос за блендата, която имаш. И става въпрос за нещо екзистенциално - правото на избор. Изборът не е да направиш това или онова, да купиш или да продадеш, изборът е - как ще погледнеш на нещата.

Коментар

Искам най-вече да кажа, че изборът не е в преценките, а в това - как ще приемеш последствията.
                  Наздраве!
                  Как ще приемеш последствията?
                  Просто ги приемаш без Как.

Наздраве и от мен, абе вие още трезви ли сте двамата с тези наздравици от обед?

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                    Хората , никога и при никакви обстоятелства , не се променят ! Който твърди обратното или е глупав или малък/без опит/
                    Що така категорично, скъпа, при толкова очевадно доказателство за промяна на бебето, в дете, в младеж, във възрастен и т.н в друга душа?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение

Горното е виц, а долното истина.

Долното
                      започвам процедурите от утре.
                      Click image for larger version

Name:	Screenshot_2021-02-11 Незабелена пишка = малка пишка .png
Views:	1
Size:	14.1 КБ
ID:	3716747

и никак не съм учуден, че автпркарката е от "варната"
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Твърде вероятно и много възможно. Например за теб пиенето на едно питие около обяд е избор, а за мен - окончателно решение
                        Наздраве!
                        Их, ма как ме разбра от половин дума...

П.С. Макар резултата да е същия, то мотивите и процеса за вземане на решение са съвсем различни.
                        Last edited by Ender; 11.02.2021, 20:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                          При някой хора е така, а при други обратно
                          Все едно де, наздраве!
                          Твърде вероятно и много възможно. Например за теб пиенето на едно питие около обяд е избор, а за мен - окончателно решение
                          Наздраве!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Преценката не може да бъде избор. Тя е решение.
                            Наздраве!
                            При някой хора е така, а при други обратно
                            Все едно де, наздраве!

Коментар

• Хората , никога и при никакви обстоятелства , не се променят ! Който твърди обратното или е глупав или малък/без опит/

Коментар

• Ич не е смешно , преставям си какво поколение расте щом това са БГ Мамите. Пък за Татковците не ми се мисли.
                                Last edited by Todor Sabev; 11.02.2021, 16:51.

Коментар

Working...
                                X