Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеВизуално момето не ми допада. Лично мнение. За всеки влак си има пътници.Last edited by Arana; 25.10.2022, 13:55.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes
Сенчесто е при теб.Личи си, че си някакъв комплексар,който или не е виждал гола жена,или е с хомосексуални влечения или си някой льольо под чехъл.Щом се стремиш постоянно да се подмазваш на Арана ясно е за какво става въпрос. Само да те ориентирам, че жените може и да са"приятели'с подобни мъже,ама секс с тях не правят.
Че ако бръкна в торбата с чудесата, ще има... хм, обидени.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Аз ти казвам какво искат жените, не аз.В моето семейство отношенията са равноправни.Моята жена има пълната свобода да ходи,където си поиска (и в момента е на ресторант без мен),и да прави каквото сметне за необходимо. Не й правя забележка за нищо, харчи парите без претенции от моя страна. Тя реши как да се казват децата, къде да ходят на градина, къде на училище и така нататък.
Идея си нямаш какво искат жените, да не говорим, че има много категории жени и основно зависи от домашното им възпитание и социалната им прослойка, държавата, културата и епохата.Last edited by Arana; 25.10.2022, 13:33.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Каквото кажеш, дарлинг, е общовалидно щото си го казал ти
Ти задавал ли си си един елементарен въпрос: защо виждаш връзката жена - мъж по вертикала, а не по хоризонтала?
Помисли над горното и не е задължително да ми отговаряш веднага.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИзпратих.
Ратко да последне и да каже дали е получил и какво мисли,препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИзпратих.
Ратко да последне и да каже дали е получил и какво мисли,
Ратко, докладвай де! Не ни дръж в напрежение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Разглезена си,ама тайно си мечтаеш за властен мъж, на когото да се подчиниш. Не е като да не съм виждал подобни жени.
Ти задавал ли си си един елементарен въпрос: защо виждаш връзката жена - мъж по вертикала, а не по хоризонтала?
Помисли над горното и не е задължително да ми отговаряш веднага.
Коментар
-
Не виждам особен смисъл да се анализира нещо, което се вижда с просто око. Признавам, че се учудих, че подобен род екземпляри още съществуват. То е като да срещнеш Йети.
Явно съм разглезен урбанит, а трябва да се помнят корените
Лятно посещение в дълбинна Турция това лято ме убеди колко лесно може да се тръгне назад към пещерите.
Великият им лидер ги е съсипал има няма за 30 години. Сега със повишен интерс наблюдавам новият лидер на Великобритания какви ще ги надроби, че и там има признаци на атавизъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНа чужд гръб... планина повдига!
За жената вероятно е повод за гордост, че някоя друга е оценила мъжа ѝ и че той още е във форма.
Истината е, че имам непоносимост към двойните стандарти.
Специално моята жена много пъти ми е казвала ,че няма нищо против ако си имам любовница.Не че й кажа естествено, но ако има такова нещо и се досеща няма да го приеме трагично .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Надолу е много Сенчесто, но ровенето не е за този форум.
Явно съм разглезен урбанит, а трябва да се помнят корените
Лятно посещение в дълбинна Турция тази година ме убеди колко лесно може да се тръгне назад към пещерите.
Великият им лидер ги е съсипал има няма за 30 години. Сега със повишен интерес наблюдавам новият лидер на Великобритания какви ще ги надроби, че и там има признаци на атавизми.Last edited by Arana; 25.10.2022, 14:12.
- 1 like
Коментар
-
Демек какво ще кажат хората? Бе как забравих, че в малките населени места това е от първостепенно значение.
А аз съм последният човек на света, на който му пука какво ще кажат хората .Ако ми пукаше никога не бих писал подробности за личния си живот във форума.
И не бих приел изневяра от жена при никакви обстоятелства, без значение кой какво иска да мисли и казва.
Коментар
Коментар