IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Нежна е. Някои снимки са калпави. Нормална жена, подходяща за съпруга.
    Може и така да е, но липсата на вложения във външния вид си личат отдалеч. С малко усилия, можеше да се приведе в доста по-атрактивен вид. Което помага и на самочувствието и на взаимоотношенията с отсрещния пол. Но има хора, които не са в позиция да подбират и да преценят, така че...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
      Визуално момето не ми допада. Лично мнение. За всеки влак си има пътници.
      Нежна е. Някои снимки са калпави. Нормална жена, подходяща за съпруга.
      Last edited by Arana; 25.10.2022, 13:55.

Коментар

• Визуално момето не ми допада. Лично мнение. За всеки влак си има пътници.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

нямам съобщение от теб, евго
          Видя ли ги?

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes

Сенчесто е при теб.Личи си, че си някакъв комплексар,който или не е виждал гола жена,или е с хомосексуални влечения или си някой льольо под чехъл.Щом се стремиш постоянно да се подмазваш на Арана ясно е за какво става въпрос. Само да те ориентирам, че жените може и да са"приятели'с подобни мъже,ама секс с тях не правят.
            Нека да не отваряме темата за комплексите и това, на кой какво му личи...
            Че ако бръкна в торбата с чудесата, ще има... хм, обидени.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Аз ти казвам какво искат жените, не аз.В моето семейство отношенията са равноправни.Моята жена има пълната свобода да ходи,където си поиска (и в момента е на ресторант без мен),и да прави каквото сметне за необходимо. Не й правя забележка за нищо, харчи парите без претенции от моя страна. Тя реши как да се казват децата, къде да ходят на градина, къде на училище и така нататък.
              Това определено обяснява донякъде фиксацията ти за “властните мъже” и повтарящият се припев с “подчиняването”.

Идея си нямаш какво искат жените, да не говорим, че има много категории жени и основно зависи от домашното им възпитание и социалната им прослойка, държавата, културата и епохата.
              Last edited by Arana; 25.10.2022, 13:33.

Коментар

Каквото кажеш, дарлинг, е общовалидно щото си го казал ти

Ти задавал ли си си един елементарен въпрос: защо виждаш връзката жена - мъж по вертикала, а не по хоризонтала?

Помисли над горното и не е задължително да ми отговаряш веднага.
                Аз ти казвам какво искат жените, не аз.В моето семейство отношенията са равноправни.Моята жена има пълната свобода да ходи,където си поиска (и в момента е на ресторант без мен),и да прави каквото сметне за необходимо. Не й правя забележка за нищо, харчи парите без претенции от моя страна. Тя реши как да се казват децата, къде да ходят на градина, къде на училище и така нататък.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                  Изпратих.

Ратко да последне и да каже дали е получил и какво мисли,
                  нямам съобщение от теб, евго
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                    Изпратих.

Разгелле!!!

Ратко, докладвай де! Не ни дръж в напрежение!

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Разглезена си,ама тайно си мечтаеш за властен мъж, на когото да се подчиниш. Не е като да не съм виждал подобни жени.
                      Каквото кажеш, дарлинг, е общовалидно щото си го казал ти

Ти задавал ли си си един елементарен въпрос: защо виждаш връзката жена - мъж по вертикала, а не по хоризонтала?

Помисли над горното и не е задължително да ми отговаряш веднага.

Коментар

• Изпратих.

Коментар

Не виждам особен смисъл да се анализира нещо, което се вижда с просто око. Признавам, че се учудих, че подобен род екземпляри още съществуват. То е като да срещнеш Йети.

Явно съм разглезен урбанит, а трябва да се помнят корените

Лятно посещение в дълбинна Турция това лято ме убеди колко лесно може да се тръгне назад към пещерите.

Великият им лидер ги е съсипал има няма за 30 години. Сега със повишен интерс наблюдавам новият лидер на Великобритания какви ще ги надроби, че и там има признаци на атавизъм.
                          Разглезена си,ама тайно си мечтаеш за властен мъж, на когото да се подчиниш. Не е като да не съм виждал подобни жени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                            На чужд гръб... планина повдига!

За жената вероятно е повод за гордост, че някоя друга е оценила мъжа ѝ и че той още е във форма.
                            Истината е, че имам непоносимост към двойните стандарти.
                            Ами да.Точно така е.Имам наблюдения върху такива семейства.Естествено говорим за случаи,при които мъжът има само сексуални връзки с други жени и нищо повече. Жената на един познат плейбой се стимулира всеки ден да се облича като за ревю,отслабна, ходи на фитнес, за да може да задържи мъжът си при нея.
                            Специално моята жена много пъти ми е казвала ,че няма нищо против ако си имам любовница.Не че й кажа естествено, но ако има такова нещо и се досеща няма да го приеме трагично .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Надолу е много Сенчесто, но ровенето не е за този форум.
                              Не виждам особен смисъл да се анализира нещо, което се вижда с просто око. Признавам, че се учудих, че подобен род екземпляри още съществуват. То е като да срещнеш Йети.

Явно съм разглезен урбанит, а трябва да се помнят корените

Лятно посещение в дълбинна Турция тази година ме убеди колко лесно може да се тръгне назад към пещерите.

Великият им лидер ги е съсипал има няма за 30 години. Сега със повишен интерес наблюдавам новият лидер на Великобритания какви ще ги надроби, че и там има признаци на атавизми.
                              Last edited by Arana; 25.10.2022, 14:12.

Коментар

Демек какво ще кажат хората? Бе как забравих, че в малките населени места това е от първостепенно значение.
                                Глупости. Казвам ти каква е мъжката гледна точка спрямо мъж, чиято жена му е изневерила. И че е обект на подигравки.
                                А аз съм последният човек на света, на който му пука какво ще кажат хората .Ако ми пукаше никога не бих писал подробности за личния си живот във форума.
                                И не бих приел изневяра от жена при никакви обстоятелства, без значение кой какво иска да мисли и казва.

Коментар

Working...
                                X