Първоначално изпратено от ceco666
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
+1
Но как може без свобода?!?
Тук изобщо не става въпрос за твоя случай. А за често срещан патърн, който е природно програмиран и работи на подсъзнателно ниво.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Ценя всяко конструктивно мнение. Не съм тази чест обаче. Вече писах, че най-после се е навила.
Казвам ти го най-добронамерено,че ако имаш някакъв проблем е по-добре да се опитваш да го преодолееш, отколкото да се създават илюзии и да се търси Дулсинея.
- 1 like
Коментар
-
Приемам твоят шамар с любов, защото знам, че е отправен с такава
Правилно си усетил - шамара ми е отправен към тебе с много любов!
И сега - след медения месец, продължил двайсетина години, време е да направите набързо 1 - 2 бебета.
Желая ви много Любов!!!
Успех!!!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Цецко е идеалист и вярва, че останалите също са такива. С тоя пост намекваш, че жена му е имала скрити намерения, които са я възпирали 20г да роди наследник. Въпреки, че не знаем точната ситуация и гадаем, мнението ми е, че няма нищо такова. Просто е дал повече свобода, и тя като почти всяка жена, не знае какво да прави с нея.
Но как може без свобода?!?
Коментар
-
Ценя всяко конструктивно мнение. Не съм тази чест обаче. Вече писах, че най-после се е навила.
сори.
аз в тоя гьол прескачам само като пресъхне имотната темапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
м, ок.
последен въпрос, кака /тнм/ изказвала ли се е по темата
тя ми е нещо като арбитър, когато имам колебания
Коментар
-
Да. Следва хапче.
последен въпрос, кака /тнм/ изказвала ли се е по темата
тя ми е нещо като арбитър, когато имам колебанияпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениецецко, опитвал ли си като няколко познати
да кажеш, опа, аз май го изпуснах без да искам
в удобно време разбира се, когато аптеките не работят а запасите от ескапеле са свършили
Коментар
-
цецко, опитвал ли си като няколко познати
да кажеш, опа, аз май го изпуснах без да искам
в удобно време разбира се, когато аптеките не работят а запасите от ескапеле са свършили
съни явно е от пернишко, където шамарите се пляскат с любовLast edited by ratten; 19.11.2022, 13:41.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Извинявай Цецо, че ще бъда малко грубичка с теб, но... не мога да се сдържа!
Много си ми симпатичен, умен си, обаче... нещо фундаментално ти липсва... и ми се иска да ти шляпна един шамар!!! Да те заболи!!! Да се събудиш!!!
Ако ми беше син, щях да те разведа преди 15 години, и да си срещнал нова, по-силна, истинска Любов! Която... да ти роди и деца!!!
Едно е жена да не може да ти роди дете, а друго е да не иска!
Една жена, която 20 години не е искала дете, и на 45 й се прииска, първо ще трябва да хакне собствения си ум. После... гените си! И ако успее да роди здраво дете, ще й е много трудно да го отгледа и възпита. Духът не остарява, но... времето не прощава на физиката.
Любов ли е това?
Много сте подковани на теория, за 6+ сте, но понякога в уравнението
Тя + Той = Любов
се крият невидими променливи. Те са невидими, но само защото ние не искаме да ги видим. А винаги, когато си затваряме очите, ставаме жертва... на себе си!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Извинявай Цецо, че ще бъда малко грубичка с теб, но... не мога да се сдържа!
Много си ми симпатичен, умен си, обаче... нещо фундаментално ти липсва... и ми се иска да ти шляпна един шамар!!! Да те заболи!!! Да се събудиш!!!
Ако ми беше син, щях да те разведа преди 15 години, и да си срещнал нова, по-силна, истинска Любов! Която... да ти роди и деца!!!
Една жена, която 20 години не е искала дете, и на 45 й се прииска, първо ще трябва да хакне собствения си ум. После... гените си! И ако успее да роди здраво дете, ще й е много трудно да го отгледа и възпита. Духът не остарява, но... времето не прощава на физиката.
Любов ли е това?
Тя + Той = Любов
се крият невидими променливи. Те са невидими, но само защото ние не искаме да ги видим. А винаги, когато си затваряме очите, ставаме жертва... на себе си!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абсолютно има нужда от извинение, което поднасям още веднъж. Толкова съм претръпнал от подигравките тук, че съм сбъркал сарказъм с откровение. Няма да си измивам ръцете с ръсещите омраза тук. Грешката е моя, защото явно от многото шамари съм загубил най-важната си дарба - да различавам зло от добро. В тази светлина обаче, коментара ти изисква напълно различен и противоположен прочит. Виждам, че си я открил. Единствената. Да знаеш, че 1) си късметлия и 2) сърцето ти е живо, а не от камък. Виждам и, че нещо ви пречи да сте заедно. След като вече си я намерил, остава най-лесното. Няма по-голяма сила от любовта. Пробива планини и пресушава морета. Само едно се иска. Вяра. Повярвате ли в любовта - всичко е възможно. Няма прегради, които да ви спрат. И ние сме минали през много житейски перипетии. Всеки път, когато е губила дух и вяра съм и казвал буквално, че докато се обичаме, всичко ще се оправи и ще бъде наред. Пред очите ни са ставали чудеса. И в крайна сметка винаги всичко се е оправяло и е било наред. Не разбирам как работи това, но съм сигурен, че работи! Желая ти щастлив и изпълнен с любов живот
Любов ли е това?
Тя + Той = Любов
Коментар
-
Абсолютно има нужда от извинение, което поднасям още веднъж. Толкова съм претръпнал от подигравките тук, че съм сбъркал сарказъм с откровение. Няма да си измивам ръцете с ръсещите омраза тук. Грешката е моя, защото явно от многото шамари съм загубил най-важната си дарба - да различавам зло от добро. В тази светлина обаче, коментара ти изисква напълно различен и противоположен прочит. Виждам, че си я открил. Единствената. Да знаеш, че 1) си късметлия и 2) сърцето ти е живо, а не от камък. Виждам и, че нещо ви пречи да сте заедно. След като вече си я намерил, остава най-лесното. Няма по-голяма сила от любовта. Пробива планини и пресушава морета. Само едно се иска. Вяра. Повярвате ли в любовта - всичко е възможно. Няма прегради, които да ви спрат. И ние сме минали през много житейски перипетии. Всеки път, когато е губила дух и вяра съм и казвал буквално, че докато се обичаме, всичко ще се оправи и ще бъде наред. Пред очите ни са ставали чудеса. И в крайна сметка винаги всичко се е оправяло и е било наред. Не разбирам как работи това, но съм сигурен, че работи! Желая ти щастлив и изпълнен с любов живот
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Надали щях да плача от прочетенотоако съм вложил и капка сарказъм. И да ползвам да те поздравя за дългия брак с ЕДИНСТВЕНАТА, както и за неотлъчното следване на "хлапето"
Категорично няма нужда от извинения.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар