Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеТрябва поне месец за да почувстваш партньора, да се напаснете, да си поискаш и изпълниш всички фетиши
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Слаб рекорд, ти бъзикаш ли се...сега съм на 52 и като стане вечер и на другата сутрин, го считам за рекорд
Нека не бъдем максималисти...
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
+1
Тогава отдавам слабия рекорд на средата. И аз съм правил любов в общежитията на щутгарт, след купон и признавам, че там е трудно да се усамотите. С мъка я повторих там
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Вицът може да запълни донякъде липсата на находчиви и разсмиващи истории в една компания "на градус"..., но ...
...ако говорим за възможността - някой пациент да попадне в подобна ситуация, според- репликите на лекаря - мъжът и жената (вероятно съпрузи) се намират в кабинета на лекар УНГ (уши-нос-гърло). "Обърнете се насам..., застанете така,..., завъртете се!"
Едва ли втората специалност на ушен лекар е точно сексолог.
От друга страна, жената да каже, че "мъжът й е за преглед, а не тя" - говори за абсолютна (вопиюща) некомпетентност и неориентираност. Същото е валидно и за мъжа, който отива САМ за помощ при лекар-сексолог?!? Или жена му го е изпратила - все същото.
Еректилната дисфункция е проблем на двойката и в повече от случаите - изобщо НЕ е заболяване.
.....
А какви дами има, които могат да решат (и решават!) подобен "проблем" на мига! "Доктори" по призвание! Родени са за психолози и сексолози. Какво синьо хапче ви е патило, кВи 5 лева?Не напразно се е утвърдила репликата "Търсете жената!"
Давайте нататък... С помощта на Евго можем да открием дори .. Америка!
(направо се връщам в 5-6 класове)...
- 1 like
Коментар
-
Абе, обичал я съм, даже така бях хлътнал по нея, че три пъти хващах автобус 94 за да ходя до студентския и да гледам лампата дали се е прибрала в общежитието от гр. Ямбол. Нямаше мобилни тогава, а аз й давах по 5$ от бакшишите ми, за да се прибира при мама и тати с влака.
Тогава отдавам слабия рекорд на средата. И аз съм правил любов в общежитията на щутгарт, след купон и признавам, че там е трудно да се усамотите. С мъка я повторих там
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
този виц на цецо е много навременен
Влиза пациент при лекар. Докторът пише нещо на бюрото си и без да вдига поглед от листата пита пациента:
- От какво се оплаквате?
- Не ми става.
Докторът продължава да пише и без да вдига поглед казва:
- Върнете се утре, но водете и жена си.
Пациента идва водейки и жена си. Докторът нарежда:
- Госпожо, моля съблечете се и легнете на кушетката.
- Но докторе, той мъжът ми е за преглед, а не аз.
- Моля ви, колаборирайте!
Жената се съблича и ляга. Докторът продължава да нарежда:
- Така, сега се обърнете насам. Добре. Сега застанете така. Отлично. Завъртете се. Чудесно.
Докторът се обръща към мъжа:
- Нищо ти няма. И на мен не ми става.
Вицът може да запълни донякъде липсата на находчиви и разсмиващи истории в една компания "на градус"..., но ...
...ако говорим за възможността - някой пациент да попадне в подобна ситуация, според- репликите на лекаря - мъжът и жената (вероятно съпрузи) се намират в кабинета на лекар УНГ (уши-нос-гърло). "Обърнете се насам..., застанете така,..., завъртете се!"
Едва ли втората специалност на ушен лекар е точно сексолог.
От друга страна, жената да каже, че "мъжът й е за преглед, а не тя" - говори за абсолютна (вопиюща) некомпетентност и неориентираност. Същото е валидно и за мъжа, който отива САМ за помощ при лекар-сексолог?!? Или жена му го е изпратила - все същото.
Еректилната дисфункция е проблем на двойката и в повече от случаите - изобщо НЕ е заболяване.
.....
А какви дами има, които могат да решат (и решават!) подобен "проблем" на мига! "Доктори" по призвание! Родени са за психолози и сексолози. Какво синьо хапче ви е патило, кВи 5 лева?Не напразно се е утвърдила репликата "Търсете жената!"
Давайте нататък... С помощта на Евго можем да открием дори .. Америка!
(направо се връщам в 5-6 класове)...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тази е била само "за спорт" явно, т.е. не си я обичал истински според мен. 16 за вечер. Никога не казва кога и дали свършва. Гадая за обратна връзка от невербалното желание за още. А тя винаги иска още. По-скоро си мисля, че тя е нимфоманка, отколкото аз да съм майстор. Защото за да си майстор, все си мисля, че трябва да си вършал и жънал на много ниви.
- 1 like
Коментар
-
Тази е била само "за спорт" явно, т.е. не си я обичал истински според мен. 16 за вечер. Никога не казва кога и дали свършва. Гадая за обратна връзка от невербалното желание за още. А тя винаги иска още. По-скоро си мисля, че тя е нимфоманка, отколкото аз да съм майстор. Защото за да си майстор, все си мисля, че трябва да си вършал и жънал на много ниви.
Случаен секс с различни е все един и същ без разнообразие и задълбочени техники.
Трябва поне месец за да почувстваш партньора, да се напаснете, да си поискаш и изпълниш всички фетишиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Моят рекорд е 9, като бях на 23 в Студентски град с една оперна певица, куаратурен сопран, между 8 вечер, на другия ден до 1 на обяд. Тогава не бях и чувал за стимуланти, като виагра. Но не съм я питал та кога/ дали и колко пъти е свършила
Коментар
-
Ами казвай на жената че си станал за смях дет не иска деца и трябва да оправиш репутацията сиНапоследък обаче много ми се сърди, че вися тук и си говоря с нея на пресекулки, докато пиша поредната си тъпотия във форума. Иска цялото ми внимание. Много са взискателни жените
- 3 Харесвания
Коментар
-
Е, аз нарочно го преместих в темата за вицовете, а ти сега ми съсипа и без това жалкото реноме тук в тематаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
този виц на цецо е много навременен
Влиза пациент при лекар. Докторът пише нещо на бюрото си и без да вдига поглед от листата пита пациента:
- От какво се оплаквате?
- Не ми става.
Докторът продължава да пише и без да вдига поглед казва:
- Върнете се утре, но водете и жена си.
Пациента идва водейки и жена си. Докторът нарежда:
- Госпожо, моля съблечете се и легнете на кушетката.
- Но докторе, той мъжът ми е за преглед, а не аз.
- Моля ви, колаборирайте!
Жената се съблича и ляга. Докторът продължава да нарежда:
- Така, сега се обърнете насам. Добре. Сега застанете така. Отлично. Завъртете се. Чудесно.
Докторът се обръща към мъжа:
- Нищо ти няма. И на мен не ми става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Браво, но тя може и въобще да не е свършила - не е атака - просто отбелязвам.Last edited by Bailor; 20.11.2022, 19:51.
Коментар
Коментар