Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Аз не съм против гейовете, но имам нетърпимост към лесбийките. Първите намаляват конкуренцията между мъжете, вторите я увеличават. Чиста математика.
но те, според мен, лесбосите действат в поле, което мъжете отстъпват без опити за конкуренция.Last edited by ratten; 11.12.2022, 20:59.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ха, с таз лабилна Y хромозома, няма да мине един милион години и ще се затрият като вариатет. Та, затова трябва да ги ползваме, докато ги има.
Наздраве!Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ха, с таз лабилна Y хромозома, няма да мине един милион години и ще се затрият като вариатет. Та, затова трябва да ги ползваме, докато ги има.
Наздраве!
https://nauka.offnews.bg/news/Biolog...-ne_34004.html
Айде , сега да ми благодариш, че след неуморен труд, съм създал женско
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Едва ли. Мъже винаги ще има.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз по определени причини не съм против обратните, като ориентация.
дразни ме предерастията, като тип поведение
- 3 Харесвания
Коментар
-
Представих си те Миро в обратната ситуация. Вървиш си невинно по улицата и хоп някоя те тупнала по дупарата а от птсрещния дувар ти подсвиркват и ти подвикват
Как ще се чувстваш?
Леле представих си го като сценка.
Ама както вървят нещата и скопяват мъжете не е далеч денят, когато жена ще влезе в мъжката баня и мъжете ще избягат с викове.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
като изпедерастят всичко живо ще има да си мечтаете някой да ви свирне, па ако е и МЪЖ направо шестица от тотото
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеШа обърне и другата буза!
Християнско е...
... а и човещинка!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеПредставих си те Миро в обратната ситуация. Вървиш си невинно по улицата и хоп някоя те тупнала по дупарата а от птсрещния дивар ти подсвиркват и ти подвикват
Как ще се чувстваш?
Християнско е...
... а и човещинка!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
като изпедерастят всичко живо ще има да си мечтаете някой да ви свирне, па ако е и МЪЖ направо шестица от тотото
дразни ме предерастията, като тип поведениепрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Представих си те Миро в обратната ситуация. Вървиш си невинно по улицата и хоп някоя те тупнала по дупарата а от птсрещния дивар ти подсвиркват и ти подвикват
Как ще се чувстваш?
Леле представих си го като сценка.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Важното е да има етническо и расово разнообразие и гей бракове. Западна Европа с бързи крачки се е запътила към пропастта.
Как ще се чувстваш?
Леле представих си го като сценка.Last edited by Arana; 11.12.2022, 20:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеТемата умрЕ. Евго да не се е оженил вече?
форума също почивапрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЗа темата не знам, ама тия кауни са на път сами да се затрият... наистина ли това искат жените ?!?
https://m.offnews.bg/news/Sviat-_12/...llr=&order=ASC
Великобритания: Две години затвор за похотлив поглед към жена на улицата
Сексуалният тормоз на улицата ще бъде обявен за престъпление във Великобритания, за което ще се предвижда наказание лишаване от свобода до две години, съобщи правителството. Подсвиркването след момиче, подхвърлянето на реплика като „мацка“, продължителното взиране в девойка – всичко това ще е криминално престъпление, съгласно проекта, подкрепен от министърката на вътрешните работи Суела Брейвърман. Сексуалният тормоз вече е незаконен на Острова, но сега се създава ново престъпение: уличен сексуален тормоз.
- 1 like
Коментар
Коментар