Бай Митьо, слабички ми идват твоите вицове, ама язе па се сетих за един стар!
...
Срещат се две приятелки, не се били виждали отдавна и почнали да си говорят. С течение на времето си проличало, че едната е безгрижна, а другата нещо я мъчи! Първата попитала втората:
- Какво ти е? Какъв е проблема?
- Ами какво - мъжа ми иска да му правя свирки, а пък аз не знам как! - казала втората.
- Еее, това ли било - че то много лесно! - казала първата.
- Като го лапнеш ще викаш "Хонолулу" - да ти се върти езика!!!
Разделили се сърдечно, втората благодарила на първата и си тръгнали.
...
Минало известно време - срещнали се пак! Обаче тая втората - дето искала съвета - някаква синя, насинена, ама .... трудна за рисуване. Първата направо се шокирала:
- Чакай, какво стана?! Как така!
Втората попитала:
- Как беше столицата, дето ми каза името?
Първата:
- Хонолулу!
Другата рекла:
- Е! Аз казах "Хондурасс"!!
п.п.
Та Евго много-много да не се точи..... и да земе да я препита по география първом!
...
Срещат се две приятелки, не се били виждали отдавна и почнали да си говорят. С течение на времето си проличало, че едната е безгрижна, а другата нещо я мъчи! Първата попитала втората:
- Какво ти е? Какъв е проблема?
- Ами какво - мъжа ми иска да му правя свирки, а пък аз не знам как! - казала втората.
- Еее, това ли било - че то много лесно! - казала първата.
- Като го лапнеш ще викаш "Хонолулу" - да ти се върти езика!!!

Разделили се сърдечно, втората благодарила на първата и си тръгнали.
...
Минало известно време - срещнали се пак! Обаче тая втората - дето искала съвета - някаква синя, насинена, ама .... трудна за рисуване. Първата направо се шокирала:
- Чакай, какво стана?! Как така!
Втората попитала:
- Как беше столицата, дето ми каза името?
Първата:
- Хонолулу!
Другата рекла:
- Е! Аз казах "Хондурасс"!!
п.п.
Та Евго много-много да не се точи..... и да земе да я препита по география първом!

Коментар