IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът прерастна в пандемия (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
    В Русия смъртността е много ниска. Колкото нашата. Говоря на милион.
    Дано Лилов направи проверка и на данните за Русия
    https://www.facebook.com/grigor.lilo...76962959086291

    Коментар


    • Grigor Lilov
      ИСТИНАТА

      .
      Данните за гражданско състояние (актовете за раждания и за смърт) и масивът на ЕСГРАОН са тайно най-засекретените масиви данни у нас.
      Засекретени са неофициално под грифа „за служебно ползване”, за да не се дължат никому обяснения. Достъпни са само за специално оторизирани лица, подписали специални декларации за поверителност при боравене с тях
      Навремето все пак се докопах до тези масиви в мои разследвания във връзка с преброяванията на населението и истинския му брой у нас, както и във връзка с фантомите в избирателните списъци. Взеха се съответните мерки и сега данните са практически недостъпни.
      .
      Затова реших да проверя други масиви данни, кореспондиращи с тези – и публични, и непублични.
      За вас ще дам извадка от един такъв масив публични данни, за да не ме вини някой, че си измислям. за да може да проверите онова, което изнасям. Естествено, откопирал съм съдържанието на съответните линкове, съответно съм направил и скрийншотове, понеже очаквам всякакви манипулации след този пост.
      .
      ВИЖ ТАБЛИЦАТА, КОЯТО ПОМЕСТВАМ
      Тя е взета от НОИ. Понеже става дума за пари, може да бъдете сигурни, че е много точна.
      .
      Данните сочат, че тази година имаме необясним ръст на хората, спрели да получават пенсии спрямо този в предишните години (изследвах периода от 2015 насам, изследвах го и при корелации със съответната раждаемост през годините за достигане на възраст за пенсия).
      А кога човек остава без пенсията си?
      Когато умре! (на семейната половинка, ако има това право, се оформя нова пенсия)
      Данните сочат, че средногодишно броят на пенсионерите намалява с по около двадесетина хиляди (само с толкова, защото пък други хора влизат в съответната възраст и започват да получават пенсии). Средномесечно това прави 1855 в повече умрели, отколкото пенсионирани в съответните години, които изследвах, вкл. и през 2019-та.
      .
      ======================
      До 30 април, само за първите четири месеца тази разлика е 10 890 души – средномесечно по 2 722 души в повече умрели, отколкото пенсионирани в този период.
      ******* ТАКА СЕ ОФОРМЯ РАЗЛИКА ОТ 3 468 ДУШИ - В ПОВЕЧЕ МЪРТВИ ПЕНСИОНЕРИ ЗА ТОЗИ ПЕРИОД НА КОРОНАЧУМАТА! *******
      Само от пенсионерите. Без ромите, които както знаем, рядко взимат пенсии.
      ======================
      Я виж ти! А според измислените таблички на властта, за които вече стана дума, смъртността сега не се е устремила в небето, както виждаме, а точно обратното – полетяла към земята и аха, аха да запълзи по нея.
      ---------------------------------------------
      * С тези данни от масива на НОИ България по увеличена смъртност тази година – 47%, може да се нареди там, където например е една Англия или да гони Италия.
      * Този процент кореспондира с данните за Короната, шетаща по лекарите у нас (виж предишния пост).
      * Те кореспондират с тази при съседите ни, те кореспондират със средната увеличена смъртност за Европа през януари-април.

      ----------------------------------------------
      https://www.facebook.com/grigor.lilo...76962959086291
      Last edited by barbaron; 07.05.2020, 19:27.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
        Като гледах погледа и изражението на Генерала тази сутрин, рекох си, че при отсъствие на важен Патрон, който да стои на главата му и да го озаптява, този (Генерала) е докаран до състояние да развърти калъчката.

        Странно, вече излиза информация, че на всички вкупом, като се започне от властта, взе да ни писва яко. Всеки някъде го стяга обувката.


        3 месеца ефективен затвор и 10 000 лева глоба за нарушена карантина!

        още един случай:

        Присъда и 10 000 лв. глоба за жена, нарушила карантината, за да отиде на помен

        Правораздавателната система е поставена пред сериозно изпитание. Горните случаи от двата линка засягат хора, които са доказано незаразени и здрави.
        Какво би трябвало да е съразмерното наказание за тези, които са тук н а място или пристигат в страната отвън с ясното съзнание, че носят Ковид 19
        , болни са и съзнателно го пръскат??!


        Мисля, че нещата ще се разминат, защото...

        Ако вземем новият факт, че изпращаме самолет, за да приберем нашите сънародници от Франция...

        https://www.bgonair.bg/a/4-world/192...na-rodna-zemya

        Дали няма да си ги пуснем свободно да се приберат, тия 39 ?

        Ако не ги пуснат, какви мерки ще им приложат, тестове, карантина, време?

        Дали научихме поне този "урок"?

        .................................................

        Като имаме предвид нарушенията, в които бяха вече обвинени завръщащи се с други полети, както и пропуските на приемащата /ни/ страна - мисля, че би било лесно за един добър адвокат да спечели първото дело - за отпадането на глобите. Всички останали случаи ще се присъединят към този..., а и по-умните адвокати би трябвало да събират данните за защитите си - още от летището: слизат и се качват на таксито ...

        Коментар


        • Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение

          Математиците от БАН пращат нашите (техните) цифри и сметки в САЩ във Вирджиния (не съм разбрал в кой универсистет там) за да ги налагат с техните модели и те бяха казали вхащаме 2 от 11 след това преди около месец казаха че хващаме 2 от 7 ако сега е двама от 6 или 1 от 3 е доста по добре
          Ако трябва да сме точни, никой не казва как точно определят "колко от колко" хващат...Според мен буквално си измислят и 2/11 и 2/7 и 2/6 (междудругото защо не просто 1 от 3 ?!? , но това е една друга тема...), колкото да шашнат хората с някакво подобрение....

          При уникално ниското ниво на тестване, изобщо няма как да предполагаме колко реално за заразените.

          Междудругото се сещам за пореден много важен въпрос, на който PR генерала се разсърди преди време - питаха го колко е R0 за България.... Сърди се и се кара на всеки въпрос, свързан с конкретика !!!

          Обича само общи въпроси на тема маски, спазват ли се мерки, ще има ли вълни и т.н.... т.е. само неща за които може да разтяга локуми или да се прави на откровен със заучени фрази от рода на "Не мога да кажа, тъй като в света няма еднозначен отговор по този въпрос"....

          Коментар


          • Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

            Начев, още преди 3 седмици, когато лукашенко изтърва духа от бутилката, се усъмних, че шведите и те направиха тази беля. Спасяваше ги студенокръвния начин на живот. За допълнителна кофти изненада , може да се окаже, че тоя модел вирус е първия за който стадния имунитет не работи точно по начина, който Мънгъра е виждал досега. Вирусчето май е тунинговано. Учените с много стаж трябва да имат едно наум.
            На шведите вирусчето разреди мигрантските им общности.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
              Ареееееее,
              The horse went into the river!

              И шведите развяха байрака, а аз се кълнях в тях

              Швеция призна провала си, изненадана е от големия брой жертви на COVID-19
              Начев, още преди 3 седмици, когато лукашенко изтърва духа от бутилката, се усъмних, че шведите и те направиха тази беля. Спасяваше ги студенокръвния начин на живот. За допълнителна кофти изненада , може да се окаже, че тоя модел вирус е първия за който стадния имунитет не работи точно по начина, който Мънгъра е виждал досега. Вирусчето май е тунинговано. Учените с много стаж трябва да имат едно наум.

              Коментар


              • Юри Борисов-


                Тъй като нашият министър председател говори за „рог на изобилието“ в България, добре е от време на време да споменаваме какви помощи се заделят в другите европейски страни във връзка със здравната криза. Например във Франция всеки, който работи в Дом за възрастни хора, ще получи бонус от 1500 или 1000 евро (в зависимост от региона). Общата заделена сума е 475 млн. евро. Поради нашата бедност тази сума у нас, при добро желание, би могла да бъде например 500 лв...

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                  По съшия начин, по който се вмества хипотезата за мача в Милано (щото мачът се играе на Джузепе Меаца в Милано, нищо че играе отбор от Бергамо) и мача в Разград, ден по-късно. Едното пламна, другото - не. Що? Сигурно щото генералгоджи ръсеше захар и шекер с "невиждана ярост". Предполагам, че си запознат с бръснача на Окам - е, според моята празна тиква (не е пълна като на баш банкянската тиква, да се свети името Му), има два варианта:

                  - или просто си има гнезда, дето са изтеглили късата клечка - недолюбваният Мангъров даваше примери, че винаги по време на някоя епидемия, а това грипче даже се брои за пандемия, че да плашим гаргите с тази думичка, има огнища, в които има бум, на другите места е горе-долу ок и е просто грип с истерясали медии

                  - или някой ръси на определени места с определена цел. Наясно съм, че е теория на конспирацията, ма как в хора с еднакъв генотип от Разград, Кърджали и Анадола (не говоря за Гоце Делчев или Велинград, там са друга бира) са абсолютно здрави в България, а в Анадола са заразяват като мухи. Това при положение че турските болници са на светлинни години преди нашите от всякак една гледна точка - казвам го със съжаление.

                  Та събирайки горните две, за мен всякакви карантии са излишни - или ще изтеглим късата клечка (ше ни ръснат зараза), или няма да я изтеглим, щото сме маловажни. Но пък това не пречи сами да си преевем икономиката, разбира се, щото тиквата си е тиква!
                  Бях писал преди, но тук пак да кажа. На мача в Разград имаше не само 300 италиански фена но и поне 200 българи фенове на Интер измежду тях. И как не проследиха нито един заразен от там. На следващата седмица реванша в Милано се игра на празни трибуни. Имаше вече наложена карантина.

                  Коментар


                  • Гледайте го, преди да е свален отново! Watch fast before it disappears!
                    И в потвърждение на фактите се изказа и д-р Раулт, който в момента е низвергнат, защото ни е лекувал с хининовата комбинация от медикаменти - единствен ефективен метод до момента! ...

                    #plandemic #covid19movie #pandemicmovie Prior to the completion of the full-length documentary we'll be releasing a series of vignettes. The first installmen...




                    youtube.com



                    “Plandemic The Movie” What you're not being told about Dr. Fauci - Dr. Judy Mikovits, PhD Interview


                    #plandemic #covid19movie #pandemicmovie Prior to the completion of the full-length documentary we'll be releasing a series of vignettes. The first installmen...







                    Коментар


                    • Имаше една статия,възможно да е лъжлива новина.Президентът на Танзания изпратил тестове за КОВИД 19, за изследвне и били полужителни.Тествали са коза и някакъв плод.Истината е там някъде.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

                        Kaк се вмества Русия в тази хипотеза?
                        В Русия смъртността е много ниска. Колкото нашата. Говоря на милион.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

                          Kaк се вмества Русия в тази хипотеза?
                          По съшия начин, по който се вмества хипотезата за мача в Милано (щото мачът се играе на Джузепе Меаца в Милано, нищо че играе отбор от Бергамо) и мача в Разград, ден по-късно. Едното пламна, другото - не. Що? Сигурно щото генералгоджи ръсеше захар и шекер с "невиждана ярост". Предполагам, че си запознат с бръснача на Окам - е, според моята празна тиква (не е пълна като на баш банкянската тиква, да се свети името Му), има два варианта:

                          - или просто си има гнезда, дето са изтеглили късата клечка - недолюбваният Мангъров даваше примери, че винаги по време на някоя епидемия, а това грипче даже се брои за пандемия, че да плашим гаргите с тази думичка, има огнища, в които има бум, на другите места е горе-долу ок и е просто грип с истерясали медии

                          - или някой ръси на определени места с определена цел. Наясно съм, че е теория на конспирацията, ма как в хора с еднакъв генотип от Разград, Кърджали и Анадола (не говоря за Гоце Делчев или Велинград, там са друга бира) са абсолютно здрави в България, а в Анадола са заразяват като мухи. Това при положение че турските болници са на светлинни години преди нашите от всякак една гледна точка - казвам го със съжаление.

                          Та събирайки горните две, за мен всякакви карантии са излишни - или ще изтеглим късата клечка (ше ни ръснат зараза), или няма да я изтеглим, щото сме маловажни. Но пък това не пречи сами да си преевем икономиката, разбира се, щото тиквата си е тиква!
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                            Грух-грух


                            https://www.youtube.com/watch?v=coffqAwH2GI

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение

                              Математиците от БАН пращат нашите (техните) цифри и сметки в САЩ във Вирджиния (не съм разбрал в кой универсистет там) за да ги налагат с техните модели и те бяха казали вхащаме 2 от 11 след това преди около месец казаха че хващаме 2 от 7 ако сега е двама от 6 или 1 от 3 е доста по добре
                              Добре, помним еднакви неща! Няма да има ненужни спорове.
                              Очевидно е, че аз съм изпуснал обявяването на междинното отношение 2 от 7, но не е беда.
                              Броят н а заразени е в пряка зависимост от редица географски, демографски, социо-културни (вкл. традиция, манталитет, поведенчески модели) и др. фактори.
                              При положение, че ние нямаме капацитет да си го сметнем сами отношението, нека някой да ни помогне - това е напълно нормално.

                              Ама защо американски университет?! Ти се вреш много и г изнаеш нещата, аз това го чувам за пръв път.
                              Дали те ни познават макар и приблизително, т а да прилагат поне някакви адаптирани модели?
                              Или с и действат по техните?!
                              Ами, ние с тях нямаме нищо общо.
                              Ние поназнайваме нещичко за Америка и американците, та практически не знаят нищо за нас.

                              Не убеждавам никого в нищо! Дори да вземем най-неблагоприятното съотношение - че откриваме едва 2 от 11, то тогава излиза, че в нашата страна до Ковид 19 към днешна дата са се докоснали под 10 000 човека.
                              За мен това е нереалистична величина!
                              Въобще няма да се позовавам на Мангъров, той отива в друга крайност за да презентира и защити тезите си.
                              Трудна е тя!
                              Last edited by nachev; 07.05.2020, 16:49.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Naematel Разгледай мнение
                                Фактите показват, че страните без БЦЖ ваксинация имат 67% от всички заразени и 83% от всички починали от корона вирус докато
                                представляват 10% от населението на света.
                                Kaк се вмества Русия в тази хипотеза?

                                Коментар

                                Working...
                                X