IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът прерастна в пандемия (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

    Айдееее на чувалите с трупове! Как не ви омръзна тази простотия с Ковида бе? Ами естествено е да умират хора. Повече стари, по-малко млади. Повече мрат болни, ама умират и "здрави" и то внезапно. Ние се нуждаем от нормалност, от човешки отношения, от достъп до болници за да ни лекуват от хипертония, диабет, рак, инфаркти и инсулти; от настинки и сополи; от заразни и незаразни болести. Не е само Ковидът болест на тоя свят. И далеч не е най-заразната, камо ли пък най-смъртоносната, че да замре животът на планетата заради него.

    По-точно замря животът на Запад. Изтокът преодолява заболяването без да спира да живее и работи. За разлика от източните народи, западните ужким образовани и умни се оказват тъпи и панирани олигофрени, които хленчат за животеца си.
    Ами нали ВЯРВАТЕ в Господа бе? Нали се молите и кланяте на Всевишния господ? И протестанти и католици, нали Господ е вашият Спасител бе? Защо ви е страх да се представите пред Него? Да не е защото сте затънали в пороци, в преяждане, прелюбодействане, в кражби?

    Впрочем откак дойде вируза, то смъртността падна (виж НСИ), ами ако се настани трайно ще вземем да спрем да мрем. Чуеш ли Габровски? Лелеяното от теб безсмъртие изглежда близо.
    АЙДЕЕЕ НИЩОПРАВНИКЪТ-МАРГИНАЛ GIGOW ПАК СЕ ...ИЗХОДИ ИНТЕЛЕКТУАЛНО! КАКВО РАЗБИРАШ ТИ ОТ ЕПИДЕМИИ, БЕ ПЕНСИОНИРАН ШАПКАР-НИЩОПРАВНИК? ТИ СИ ЧОВЕК БЕЗ РЕАЛНА РАБОТА! НЯМА КАК, ДА СИ РАБОТЕЩ ЧОВЕК И ПО ЦЯЛ ДЕН ДА КИСНЕШ ВЪВ ФОРУМА И ДА ФЛУДИШ! НИЩОПРАВНИК! ЕТО ТОВА СИ ТИ! ТИ ЛИ ЩЕ РАШАВАШ БЪДЕЩЕТО И ЩЕ ,,ОПРАВЯШ" ДЪРЖАВАТА БЕ НИЩОПРАВНИК??
    ЧЕРВЕН ТРОЛ- МАРГИНАЛ!

    И ОЩЕ НЕЩО ЧЕРВЕН Б.........УК? "ГОСПОД" СЕ ПИШЕ С ГЛАВНА БУКВА, БЕ! МАРГИНАЛ! ЗКПЧ!

    Коментар


    • Два месеца циркове и панаири...

      И въпреки че, всякак се мъчихме, не можахме да докараме и 100 умрели, баси държавата. При положение, че има и спусната директива, хора с неустановена инфекция да се пишат починали от Ковид! И при положение, че всеки лекуван и починал от Ковид носи пари на болницата по системата - хоспитализация за точене на касата! И въпреки че гербавите направиха вся и всьо да всяват ужас из села и паланки... резултатът е няма и 100 умрели за 60 дена, по 1.5 на ден!!! При положение, че всеки месец в България умират по около 10 000 човека!!!

      ​​​​​​Съжалявам, но не успяхте да ме шокирате!

      И сега тука паник-мафията обяснява, че било, заради мерките??? Пичове, ако вие не сте си подавали носа 2 месеца от бункера и сте затъпяли от липса на витамин Д, някои от нас продължавахме да живеем, и да работим, и да виждаме какво се случва извън комфорта на добрата ви интернет връзка!

      Сега продължавате да пророкувате кво дърво ще ядеме, ама ако малко имахте достойнство зад анонимните си профили, щяхте да признаете, че досега прогнозите ви са нищо повече от кьорфишеци и гръмки заглавия ала Блиц!
      Last edited by lefti; 13.05.2020, 21:19.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
        Най-лошото е, че целият този цирк е насочен към децата. Те в момента са обект на дресировка. Те и техните майки. Вижте самао рекламата "Чичко генерал, защо кака трябва да ходи на матури и после да зарази всички вкъщи?" Целта е от сега децата да се приучават да живеят изолирани. В стерилна среда. Обаче ние жевеем в среда наситена с вируси, бактерии, гъбни спори, полен и в срещата с тях имунната система се развива ежедневно. Живота в стерилна среда ще направи децата екстремно чувствителни към болести и алергии, и тогава разбира се за тяхно добро ще започне масово и задължително лечение. И съчетано с всичките еврогейски ценности ще отглеждаме натъпкани с ваксини бройлери.
        +++ Подсещаш ме - такава порнография е това с децата, не е истина. Нали има некви агенции за децата? Кво спат? Какви са тия болни мозъци да карат децата да декламират въпроси, от които 95% от света трепери!!!
        И това ще мине ...

        Коментар


        • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

          Ако парламента на Бойко гласува задължителна ваксинация, ще го съборим и ще си изберем Слави, който ще я отмени. Толкоз.
          КОЙ ТОВА? КОЙ КОГО ЩЕ СВАЛЯ? ТИ И ТАКИВА, КАТО ТЕБ ЩЕ "СВАЛЯТЕ ГЕРБ И БОРИСОВ ОТ ВЛАСТ,, ЛИ? ТИ ЛИ, БЕ ЧЕРВЕН ТРОЛЕЕ? ТИ, ЛИ? ТИ НАИСТИНА СИ И ВЯРВАШ! ТИ СИ МАРГИНАЛ, БЕ! ТИ СИ СЪВСЕМ МАРГИНАЛЕН ЧОВЕЧЕЦ! НАЛИ ЗНАЕШ, КАКТО Е "МАРГИНАЛ"? ЧОВЕК ОТ ПЕРИФЕРИЯТА, ИЗХВЪРЛЕН ОТ АКТИВНА ДЕЙНОСТ, ОТ КОГОТО НИЩО НЕ ЗАВИСИ! А СЛЯФЧУ И СЦЕНАРИСТИТЕ М С ПОПУЛИЗЪМ МОЖЕ ДА ГО ДОКАРАТ ДО ДЕПУТАТСКИТЕ БАНКИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, НО ИНАЧЕ ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ- ЙОК! НЯМА КАК ТОЗИ ЧАЛГОПИТЕК И ПОВЪРХНОСТЕН НЕОБРАЗОВАН ПОПУЛИСТ ДА БЪДЕ ИЗБРАН! ТО ТАКИВА ,КАТО ТЕБЕ МАРГИНАЛИ, ТЪПИ, НО ВЪОБРАЗЯВАЩИ СЕ, ЧЕ СА С ВИСОК ИНТЕЛЕКТ, МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ЧАЛГОПИТЕК!
          ТА, ГИГОВче, такива МАРГИНАЛИ, КАТО ТЕБ ПРАВИТЕЛСТВА НЕ СВАЛЯТ! ТАКИВА НИЩОПРАВНИЦИ, КОИТО ПО ЦЯЛ ДЕН САМО ПИШАТ ВЪВ ФОРУМИТЕ, ЗАЩОТО ИМАТ МНОГО СВОБОДНО ВРЕМЕ, МОГАТ САМО ДА СА КИБИЦИ, ДА ЧАКАТ ДАТАТА ДО ПРЕВОД НА ПЕНСИЯТА! СЪС СИГУРНОСТ СИ ОТ ОНАЗИ КАТЕГОРИЯ ПЕНСИОНИРАНИ ВОЕННИ, КИТО ПО РОДНИНСКО-СВАТОВСКИ ПРИНЦИП СА НАЗНАЧЕНИ НЯКЪДЕ НА НЯКОЯ БЛАГА СЛУЖБИЦА ИЛИ ЗАЕМАШ СИНЕКУРНА ДЛЪЖНОСТ, ЗА ДА НЕ ПРАВИШ НИЩО И ПО ЦЯЛ ДЕН ДА КИСЕШ ВЪВ ФОРУМА!
          ГИГОВЧЕ, ПАК КАЗВАМ ТИ СИ ЕДИН МАРГИНАЛ ! А ОТ МАРГИНАЛИТЕ НИЩО НИКОГА НЕ Е ЗАВИСЕЛО И НЯМА ДА ЗАВИСИ! ПРАВИТЕЛСТВАТА НЕ СЕ СВАЛЯТ ОТ МАРГИНАЛИ, КОИТО ПО ЦЯЛ ДЕН КИБИЧАТ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА И СЕ ЧУВСТВАТ ЗНАЧИМИ АНОНИМНО ТУК! ТИ ГАЩИТЕ НЕ ОЖЕШ ДА СИ СВАЛИШ ИЛИ ВЪРЖЕШ, ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ СВАЛЯШ!
          МАРГИНАЛ! ЕТО ТОВА СИ ТИ! ЧЕРВЕН МАРГИНАЛ И ТРОЛ! НИЩОПРАВЕЦ!
          ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ЖЕНА ТИ ИЗКАРВА ПОВЕЧЕТО ПАРИ В СЕМЕЙСТВОТО И ВКЪЩИ СИ ЕДИН ЧЕХЛЬО, ТА И ЗАТОВА И УЧАСТИЕТО ТИ ВЪВ ФОРУМА Е СПОСОБ ДА СИ ТУШИРАШ КОМПЛЕКСИТЕ, ПОРОДЕНИ ОТ СОБСТВЕНАТА НИ НЕЗНАЧИТЕЛНОСТ И ЧУВСТВО НА МАЛОЦЕННОСТ! КОГО ЩЕ "СВАЛЯШ" ТИ, БЕ НИЩОПРАВИК! В АРМИЯТА СИГУРНИ СИ БИЛ ЗКПЧ!
          НИЩОПРАВНИК И МАРГИНАЛ С МНОГО СВОБОДНО ВРЕМЕ! ЕТО ТОВА СИ ТИ GIGOW! ТАКИВА, КАТО ТЕБ СА СПОСОБНИ САМО ДА СТОЯТ НА ЗАДНИЦИТЕ ПО ЦЯЛ ДЕН И ДА СИ СПЛЕСКВАТ ХЕМОРИДИТЕ!

          Коментар


          • Най-лошото е, че целият този цирк е насочен към децата. Те в момента са обект на дресировка. Те и техните майки. Вижте самао рекламата "Чичко генерал, защо кака трябва да ходи на матури и после да зарази всички вкъщи?" Целта е от сега децата да се приучават да живеят изолирани. В стерилна среда. Обаче ние жевеем в среда наситена с вируси, бактерии, гъбни спори, полен и в срещата с тях имунната система се развива ежедневно. Живота в стерилна среда ще направи децата екстремно чувствителни към болести и алергии, и тогава разбира се за тяхно добро ще започне масово и задължително лечение. И съчетано с всичките еврогейски ценности ще отглеждаме натъпкани с ваксини бройлери.
            Last edited by vikhunter; 13.05.2020, 21:03.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение


              Силно се съмнявам да е чел подобна книжка. Тези книги са безкрайно скучни. И изобщо не мога да си го представя да има мач "Барса" и "Интер" пък той да чете.... Забрави. Човека е роден с дарба да манипулира, идва му отвътре. Затова и лъже толкова естествено, все едно диша.

              Впрочем, продължавайте да гласувате за него и наистина няма да го свалим.
              Откакто съм роден до трийстата ми година приблизително ме управлява бай Тошо, от 50тата насам ме управлява Бойко. Страхувам се че няма да доживея друг ....
              АМИ МАНИПУЛИРАЙ И ТИ, БЕ! НАЛИ СИ МНОГО УМЕН? НАЛИ СИ ЧЕЛ МНОГО "УМНИ КНИЖКИ", ТОВАРИЩ ЗКПЧ? МАНИПУЛИРАЙ И ТИ! СЪЗДАЙ СИ ПАРТИЯ, ЗАНИМАВАЙ СЕ С ПАРТИЙНО-ОРГАНИЗАЦИОННА РАБОТА /ТИ ИЧАШ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ТОВА, ЗАЩОТО Е ОЧЕВИДНО, ЧЕ РАЗПОЛАГАШ С ОГРОМЕН ЗАПАС ОТ СВОБОДНО ВРЕМ/, ВЛЕЗ В ПОЛИТИКАТА И ВЗЕМАЙ ВЛАСТТА! НАЛИ СИ МНОГО УМЕН?

              Коментар


              • Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение

                И баба ми на времето умря внезапно на 55г. Не разбрахме обаче какво искаше да кажеш, че лекарите от първа линия си умряха ей така бадева за тоя де клати гората
                Много хора мрат бадева, лекарите не правят изключение - хора като хора!

                Повечето​​ от нас ще умрат от нещо, което е можело да бъде предотвратено, ако..., което е можело да се излекува, ако..., което е нямало да се случи, ако... ме разбираш!

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
                  Аз пък имам изгода да ги махнат, защото ония дебили на кормилото на държавата правят само тъпотии, и след година ние ще ядем бахура, а не те. Като маймуна в самолет се държат. Дори не мога да изброя какви тъпотии сътвориха за тия 2 месеца:
                  1. Изплашиха инвеститорите с тия 10 млрд... бях мернал аукцион без одобрени поръчки - видяла им се висока доходността. Ми и по-висока ще видят.
                  2. 60/40, 80/20....пазарлъци и цигании, от които само хотелиерчетата + няколко доверени фирми изкяриха. Май само една нормална се възползва.
                  3. Тестовете си ги кътаме, щото пара стрували... едва сега настигнахме Хърватска по съотношение умрели/болни - щото не се тества където трябва (Ван бастен го писа по-назад)
                  4. Сега намаляваме ДДС на ресторанти и хотели - където сигурно 80% от това ДДС идва от чужденците.

                  Обаче, гигов, не почнахме ли двойни резултати за болните да вадим? Щото нямало разпространение, за това и културтрегерите работят в мазето
                  Надявам се поне, че наистина огнищата са локални, а не послъгват като тавариш путин с техните бройки.
                  Той 78-10 не е много сигурен, какво иска. Изява вече има...

                  Коментар


                  • Някой честити края на извънредното положение, Честита Извънредна Обстановка!!! Чудя се дали съм си пил хапчетата.......
                    И това ще мине ...

                    Коментар


                    • Коментар


                      • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение


                        Разбира се че е възможно да има спад на смъртността, карантината спря не само COVID 19. Освен това хората започнаха да си готвят вкъщи, което най-вероятно също спаси не малко животи (като знам каква е хигиената по ресторантите). Освен това живота на по-бавни обороти, води и до по-малко стрес. Та не се учудвам от положителния ефект, затова ИП трябваше да продължи. (парковете и планините можеше да ги разрешат) но това което се случва в момента е пълна лудост, на практика всички мерки бяха свалени насред пандемията. Освен това хората в България масово вече не вярват, че COVID 19 изобщо съществува... или ако съществува, е някакво леко заболяване.

                        Има реална опасност всичко което постигнахме през последните два месеца да бъде изгубено. А вируса да с нова сила да се върне още преди края на лятото, особено след плановете на правителството да дотира западните туристи (заразоносители).
                        Никаква представа нямаме колко са точно заразените на територията на страната.При население от 7 мил тестовете на лабораториите са по-малко
                        от 100 000 или средно по 1500 на ден.Днес се разходих по ларгото и пазара и ми направи впечатление ,че
                        доста хора кашляха.
                        Last edited by Grosss; 13.05.2020, 20:35.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение

                          И аз имах познат лекар - здрав, прав, и една нощ умря от масиран инфаркт на 50 години, ама още нямаше корона вирус. За щастие...

                          За съжаление представите за смъртта на повечето форумци са безумни! Явно са прекалено млади и нямат все още починал наистина близък роднина, като родител или брат/сестра, което е хубаво, но прави разсъжденията им за смъртта, а оттам и за ковида доста пубертетски. Мислят си, че всеки трябва да откара до 95 и да сдаде багажа, заобиколен от близките си до леглото у дома.

                          И оттам следва едно чаршафосано лалане, че били умрели 2-3-ма от корона "здрави" хора по на 40-50 години, че видиш ли умирали хора на по 75-80, които спокойно можели да изкарат още по 5-10 години, ако не била короната. После следват снимки на гробища, болнични стаи, сълзливи интервюта и черни пророкувания, че фадромите и тука щели да ринат труповете в подлезите...

                          Така е, момчета, прави сте! Наистина е опасно да си жив! Може и млад да умреш! Може и някоя пневмония да те закопа, ама да живееш в страх, означава да живееш като мишка!
                          И баба ми на времето умря внезапно на 55г. Не разбрахме обаче какво искаше да кажеш, че лекарите от първа линия си умряха ей така бадева за тоя де клати гората
                          търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
                            Лично аз имам изгода да удължат рестрикциите у нас, но това не влияе на достойнството ми и не лъжа, за да го удължат.
                            Аз пък имам изгода да ги махнат, защото ония дебили на кормилото на държавата правят само тъпотии, и след година ние ще ядем бахура, а не те. Като маймуна в самолет се държат. Дори не мога да изброя какви тъпотии сътвориха за тия 2 месеца:
                            1. Изплашиха инвеститорите с тия 10 млрд... бях мернал аукцион без одобрени поръчки - видяла им се висока доходността. Ми и по-висока ще видят.
                            2. 60/40, 80/20....пазарлъци и цигании, от които само хотелиерчетата + няколко доверени фирми изкяриха. Май само една нормална се възползва.
                            3. Тестовете си ги кътаме, щото пара стрували... едва сега настигнахме Хърватска по съотношение умрели/болни - щото не се тества където трябва (Ван бастен го писа по-назад)
                            4. Сега намаляваме ДДС на ресторанти и хотели - където сигурно 80% от това ДДС идва от чужденците.

                            Обаче, гигов, не почнахме ли двойни резултати за болните да вадим? Щото нямало разпространение, за това и културтрегерите работят в мазето
                            Надявам се поне, че наистина огнищата са локални, а не послъгват като тавариш путин с техните бройки.

                            Коментар


                            • Кьовеши: Парите на ЕС срещу вируса водят до корупция

                              https://clubz.bg/98505-koveshi_parit...TjXWjEm4L5zAdk

                              ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА..

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

                                Има реална опасност всичко което постигнахме през последните два месеца да бъде изгубено. А вируса да с нова сила да се върне още преди края на лятото, особено след плановете на правителството да дотира западните туристи (заразоносители).
                                Айдееее на чувалите с трупове! Как не ви омръзна тази простотия с Ковида бе? Ами естествено е да умират хора. Повече стари, по-малко млади. Повече мрат болни, ама умират и "здрави" и то внезапно. Ние се нуждаем от нормалност, от човешки отношения, от достъп до болници за да ни лекуват от хипертония, диабет, рак, инфаркти и инсулти; от настинки и сополи; от заразни и незаразни болести. Не е само Ковидът болест на тоя свят. И далеч не е най-заразната, камо ли пък най-смъртоносната, че да замре животът на планетата заради него.

                                По-точно замря животът на Запад. Изтокът преодолява заболяването без да спира да живее и работи. За разлика от източните народи, западните ужким образовани и умни се оказват тъпи и панирани олигофрени, които хленчат за животеца си.
                                Ами нали ВЯРВАТЕ в Господа бе? Нали се молите и кланяте на Всевишния господ? И протестанти и католици, нали Господ е вашият Спасител бе? Защо ви е страх да се представите пред Него? Да не е защото сте затънали в пороци, в преяждане, прелюбодействане, в кражби?

                                Впрочем откак дойде вируза, то смъртността падна (виж НСИ), ами ако се настани трайно ще вземем да спрем да мрем. Чуеш ли Габровски? Лелеяното от теб безсмъртие изглежда близо.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X