If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
плюс и от мен, дано човекот да разбира
аммм , какво да кажа, тука сме- алиса в страната на чудесата.
Не разбирам какво искате да кажете, не се заяждам с никого, чета темите, забавлявам се общо взето, научавам по нещо интересно, уплътнявам си времето, пускам по някой неутрален пост, не искам с никого да влизам в спорове и дискусии. Но колеги, ако знаехте с какво точно се занимавам бихте дали 1 година от живота си, за да сте мой приятел....
Живи и здрави да сте и вируса да не ви хваща
Гигов, вероятно сте специалит по фалшификатите....
моля кажете, тия 1375 кадъра дали са фалшиви.
И ъъъ, путин защо е пудкарантина
пп
байдевея, засега афроамериканците гинат най-много от тоя вирус. В америка научните среди си анализират расовите различия, не е каквото в България православно ни проповядват....
Имат двойна смъртност последните 31 дни - това са временни гробове май Deaths in New York City Are More Than Double the Usual Total
By Josh Katz and Margot Sanger-KatzApril 10, 2020
Over the 31 days ending April 4, more than twice the typical number of New Yorkers died.
South Korean officials on Friday reported 91 patients thought cleared of the new coronavirus had tested positive again.
[/URL]
Аммм.... гледай позитивно бе човек. 91 е нищо работа. Нали сега всички се "опасяват" да не си погребат дядовците и бабите. Някои дори не страдат от това. Картината е отвратителна, но няма да взема отношение. Форумът е неутрален... деиш...
Говорих с близък лекар в чужбина, останах с представа че този вирус е много много странен. Това което разбрах е че самият вирус сам по себе си води до нормална настинка. Големия проблем е че когато се установи в организма среща непропорционално силен имунен отговор. Малките деца са със слаба имунна защита и тя не реагира на вируса, така си живеят безпроблемно. В човек с изградена защита обаче имунната система побеснява, това води понякога до фатален край на млади и здрави хора. При възрастните целия ресурс на имунната система се насочва срещу вируса и оголва съпътстващи заболявания от които идва фаталния край за старите. С една дума организма се самоубива. Затова напоследък в определени случаи потискат имунитета. Интересното е че това което става в отделния организъм става на макрониво в обществото. Ресурса на цялото общество е насочен срещу заразата и всичко друго е зарязано. Изключително интелигентен вирус.
Сепсис) получава се при висока инфекциозна доза (като се заразиш не с минималното да те инфектира ами гребеш с пълни шепи от вируса) - затова ако се заразявате вложете макс усилия да намалите инфекциозната доза и опортюнистичните инфекции (защото и те предразполагат към остра реакция на имунната система
Много от хората, заразени с коронавирус, умират от сепсис. В действителност това не е точно "отравяне на кръвта", а свръхреакция на имунната система.
Гигов, вероятно сте специалист по фалшификатите....
моля кажете, тия 1375 кадъра дали са фалшиви.
И ъъъ, путин защо е пудкарантина
пп
байдевея, засега афроамериканците гинат най-много от тоя вирус. В америка научните среди си анализират расовите различия, не е каквото в България православно ни проповядват....
Впечатляващо! Това дето го правиш ти го могат още 2-ма, а това дето го прави "Годжи", го могат 7 милона (при това значително по-добре от него). Убедих се, че сме Страната на чудесата!
плюс и от мен, дано човекот да разбира
аммм , какво да кажа, тука сме- алиса в страната на чудесата.
Първоначално изпратено от бай Стамен ТрактористаРазгледай мнение
Момче, вярвам на моите способности, знания и умения, това, което мога да правя и което ми е бизнес го могат 3 (трима) човека в БГ и общо сме около 120 човека в Европа, без Русия.
Впечатляващо! Това дето го правиш ти го могат още 2-ма, а това дето го прави "Годжи", го могат 7 милона (при това значително по-добре от него). Убедих се, че сме Страната на чудесата!
Що ти на какво вярваш? На ЕЖК ли? (Една Жена Каза)
Момче, вярвам на моите способности, знания и умения, това, което мога да правя и което ми е бизнес го могат 3 (трима) човека в БГ и общо сме около 120 човека в Европа, без Русия. 12 год. не съм влизал в този сайт, защото съм работил здраво и много, сега се мотая по форума заради ситуацията по света и съм в почивка, после отново изчезвам. Жив и здрав
Говорих с близък лекар в чужбина, останах с представа че този вирус е много много странен. Това което разбрах е че самият вирус сам по себе си води до нормална настинка. Големия проблем е че когато се установи в организма среща непропорционално силен имунен отговор. Малките деца са със слаба имунна защита и тя не реагира на вируса, така си живеят безпроблемно. В човек с изградена защита обаче имунната система побеснява, това води понякога до фатален край на млади и здрави хора. При възрастните целия ресурс на имунната система се насочва срещу вируса и оголва съпътстващи заболявания от които идва фаталния край за старите. С една дума организма се самоубива. Затова напоследък в определени случаи потискат имунитета. Интересното е че това което става в отделния организъм става на макрониво в обществото. Ресурса на цялото общество е насочен срещу заразата и всичко друго е зарязано. Изключително интелигентен вирус.
Коментар