Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът прерастна в пандемия (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЧестито софиянци!
Сложиха ли ви го?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Гледам го защото заради мерките които прокарват всеки ден съсипват държавата ни.......Днеска официално ни уведоми че карантината ще се леко удължи......само с още 2-3 месеца засега.Насила ни карат да уволняваме хора с които работим от 10-15 години....Заради 40 умрели от които 39 са били с единя крак в гроба а за последния все още не е установено....А ако през август кажат ноември?Ще разсипем колективи които са градени с десетилетия............. Аз съм съгасен да имаше по100-200 умрели на ден нека да има мерки .........Те го докараха с триста зора до 1 умрял средно за деня......Айде 1.3..................
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Нема страшно при цена на златото от 10 000 долара и съответно 100 000 лева, ще се сформират спонтанно нови колективи, ама от канибали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЧестито софиянци!
Сложиха ли ви го?
Няма да ни липсват. Да видим как ще ги пуснат обратно...Last edited by Ender; 17.04.2020, 00:23.
- 5 Харесвания
Коментар
-
ъководителите на страните от Г-7 призоваха на видеоконференция за проверка и задълбочена реформа на Световната здравна организация (СЗО), подкрепяйки критиките на президента на САЩ Доналд Тръмп към тази агенция на ООН, съобщи Белият дом, цитиран от Франс прес и БТА.
https://dnes.dir.bg/svyat/g-7-podkre...reforma-na-szo
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Гледам го защото заради мерките които прокарват всеки ден съсипват държавата ни.......Днеска официално ни уведоми че карантината ще се леко удължи......само с още 2-3 месеца засега.Насила ни карат да уволняваме хора с които работим от 10-15 години....Заради 40 умрели от които 39 са били с единя крак в гроба а за последния все още не е установено....А ако през август кажат ноември?Ще разсипем колективи които са градени с десетилетия............. Аз съм съгасен да имаше по100-200 умрели на ден нека да има мерки .........Те го докараха с триста зора до 1 умрял средно за деня......Айде 1.3..................
- 1 like
Коментар
-
И още нещо. Мача реванш /Интер-Лудогорец/ се игра в Милано на 28 февруари без публика. В Милано вече имаше карантина.
Тая вероятност трябва да разследва щаба. Дали италианците не са донесли вируса, той да е силно разпространен и сега да има масово хора с антитела. И без друго явно в България няма условия за развитие на епидемия. Всички сме ваксинирани с БЦЖ и имунните ни системи не са обезобразени от прекомерна употреба на лекарства срещу всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНаздраве, днес ми е професионален празник, ма никой не ме поздрави във форума сцепих се от работа днес, заеби, светът е прекалено свързан
Айде и всеки да направи, напълни и постави такава кутия пред блока си, че Годжи индиректно ви каза да стягаме коланите.
Last edited by hazard; 16.04.2020, 23:49.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеГенералгоджи Господ да го поживи вече говори за най-ранно сваляне на карантината юли-август.......Та да си знаете......Плажа ще е на балкона.Къпането в банята......
Той е генерал-лейтенант, не е само генерал.
Униформата без шапка, по военному няма стойност, но той ще сложи шапката със черните дрехи, ако се появят бунтове и така ще излъчва строгост от екрана.
Премиерът иска дълга карантина, защото иска да си изкара мандата без много заразени и много смъртни случаи,
пропусна превантивните мерки към пристигащите отвън сънародници,
от друга страна - дългата карантина ще му коства големи усилия да обуздае гладни бунтове и протести, ако се появят.
Макар, че при извънредно положение, всички бунтове ще опитат да бъдат потушени със силата на полицията и войската.Last edited by hazard; 16.04.2020, 23:47.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар