Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът прерастна в пандемия (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
проблема е свръхпотреблението. Както виждаме с петрола, като го няма ще се намали бързо и болезнено производството. При минусови цени и слънцето ще фалира .
Имам лошото предчувствие че някои(шепа хора) знаят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Добре де, ама след две-три години това свръхпроизводство нали пак ще се надигне? Нов вирус ли ще пуснат? Трябва да имат някаква стратегия, а засега такава не се забелязва. Умрелите не са много, стопанското замръзване е яко и никой не знае какво следва.
Имам лошото предчувствие че някои(шепа хора) знаятНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex1001111 Разгледай мнениеСпоред вас какво би направил елита когато света е в положение на свръхпроизводство, задушаващи дългове, ниска инфлация и мащабно проникнала автоматизация и цифровизация, които допълнително водят до свръхпроизводство? Помислете после много от това което се случва ще стане по-ясно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеОт 2500 теста, 120 са се срещали с вируса!
300 000 са болни, или са го минали!
Жалко за колегите със статистиките, или както аз им казвам, така наречените статисти!
https://news.bg/health/nad-300-000-z...-mangarov.html
Всеки може да се изсмуква данни от пръстите и да ги размята както му харесват
Южна Корея тества доста усилено, прави сериозна превенция и има открити малко над 10 000 заразени за целия период при 50 мил население. И последните им тестове хващат по 7-8 заразени въпреки че правят със хиляди тестове дневно. Т.е. при тях сериозно затихва.
Верно че ние не сме толкова дисциплинирани като корейците (даже доста по разпасани сме), ама използвайки техните данни аз мога да сметна че ние имаме 2000-3000 заразени (1000 вече регистрирани) и ще е също толкова верно колкото разсъжденията в статията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеОт 2500 теста, 120 са се срещали с вируса!
Жалко за колегите със статистиките, или както аз им казвам, така наречените статисти!
https://news.bg/health/nad-300-000-z...-mangarov.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеШвеция нали кара стаден в момента. ДА има 2-3 пъти по-висока смъртност на милион от съседна Дания, но тя смъртността си идва от вируса, не защото Швеция е отказала болнично лечение на някой гражданин.
За себе си съм убеден, че след 1 година, като погледнем цифрите назад, ние не зависимо от мерките ще сме с повече загинали от короната от Швеция на милион население.
Също си мисля, че и Дания ще изравни Швеция, просто фаталните изходи ще са проточени във времето.
Но ако ефектът, даже и с 10 пъти повече жертви, е разлян на 3-5 години, никой нема да забележи и управляващите (Бойко, ЕССР, сащските педерастски демократи, китайските хитри маймуни) ше си свиркат, яхнали ни отсекъде.Last edited by R1a1; 23.04.2020, 17:33.
Коментар
-
Швеция нали кара стаден в момента. ДА има 2-3 пъти по-висока смъртност на милион от съседна Дания, но тя смъртността си идва от вируса, не защото Швеция е отказала болнично лечение на някой гражданин.
За себе си съм убеден, че след 1 година, като погледнем цифрите назад, ние не зависимо от мерките ще сме с повече загинали от короната от Швеция на милион население.
Също си мисля, че и Дания ще изравни Швеция, просто фаталните изходи ще са проточени във времето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЖално за нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
А Мангъров вече зарази ли се да изгради имунитет или пак не е успял при 300 000 заразени да го срещне вируса (пу, а той човека толкова иска имунитет ) Най-добрата стратегия за 30% които искат да ги спази стадния имунитет на другите 70% е да тласкат тези 70% да се заразяват бързо пък който ритне камбаната ритне
Междудругото преди 3 години лекува единия ми син от бая тежко заболяване и ни преведе за 45 дена през болестта като на шега. От тогава имам пълно доверие в думите и съветите му.
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение
Е, хайде, математиците,
изчислете кога от 300 К ще станат 4 М.
Да кажем ако един тежко болен е 5 дена в критично състояние, то ще ни трябват около 27-28 пет дневни периода за да го прекараме.
Спокойно можем лятото да решим проблема.
За целта трябва да се отворят детски площадки, паркове, фитнеси, игрища и да се направят зелени коридори за възрастни и хронично болни, като се оставят сами да се пазят и да разполагат с определни часови зони за пазар и разходки. Да кажем сутрин до 11. Държавата трябва интензивно да помага на възрастните и хронично болните, другите трябва да започнат заразяване. Но то трябва да стане лятото, навън, с малки дози вирус, а не зимата по стаите, училища, градини, офиси и климатици с огромни дози.
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://news.bg/health/nad-300-000-z...-mangarov.htmlLast edited by marketleverage; 23.04.2020, 16:59.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЖално за нас.
Щото така нареченото спечелено време с карантината и извънредното положение се превърна в ИЗГУБЕНО ВРЕМЕ.
За 2 месеца НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО В БГ.
Няма никаква разлика в подготвеността ни с борба с вируса.
Хич не личи да имаме изготвена стратегия, план за действие, разчети за нужни ДОПЪЛНИТЕЛНИ пари за лечение.
Ние сме научени да управляваме обществените отношения и процеси със забрани и ограничения.
Наследство, какво да се прави?Last edited by марин; 23.04.2020, 16:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение
Е, хайде, математиците,
изчислете кога от 300 К ще станат 4 М.
Спекулативно ей така от въздуха - догодина по това време след 2-ра доста по голяма вълна зимата.
Причината за повечето хваната заразени е … изненадаааа ПОВЕЧЕ ТЕСТВАНИ.
https://debati.bg/svobodna-evropa-sm...vBOQHw1YJBq7nQ
Предвидих такава измислена вълна(ПИК) точно поради тази причина.
Не се гордея - кауните от шТаба са толкова лесно предвидимиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар