IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът прерастна в пандемия (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение
    Майтапът си е майтап, но изходите на столицата са отново "под обсада".
    Дали няма да има отново среднощна пресконференция?
    Аз минах. Отдъхнах си. Успях през сокаците и на 3-тата блокада ме пуснаха. Не съм вярвал че може да е такава простотия. А кмета ме и предупреди. Носих и нат. акт на къщата. Ама не носих от продажбите на имотите в София. Не че ме слушаше много - полицай, той си знае квот са му казали и не решава казуси. Връщай се, оправяй се не ме интересува. Чух го няколко пъти днес. И още щял да го глоби началника ако ме пусне, дойде уж началника на блокадата и той така вика. Началника каза да не пускам, оправяй се
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
      Щели да пуснат родители с малки деца в градинките на София. Трябва да видя в коя от двете роли да се вживея.
      Ще ги съдя, това е геноцид спрямо тези на които им отказват инвитро!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ние си имаме животинските инстинкти - напече ли излиза всичко живо от дупките в (с леки изключения)
        Винаги е по добре ужас, край и ново начало, отколкото безкраен ужас.
        Дето се вика да се скрием в дупки. Да изгорим всичко и да излезем след 5-10 месеца и почнем на чисто, без никакви коронавируси е по добре.
        Но за 1% смъртност макс която няма даже и да намали населението такива крайни мерки са абсолютно ненужни.
        Интересно ми е сега ако има пожар като в Австралия дали щяха да лицемерничат "еколозите" и да се "борим" и ни натрапват чужди каузи
        Живеем на едно от най-благоприятните места за преживяване на човека. Ще е грехота да го отбягваме, криейки се из разни тунели бункери, комини, пещери и пр. Нашият традиционен сезонен цикъл ни кани навън и не тегли към зеленото. Всички дървета разцъфтяват, а сланата се размина. Ще е богата на плод тази година.

Коментар

• Първоначално изпратено от alex1001111 Разгледай мнение

Закъснял си, вече се пробваха всичко минава за 5 дена, човека е на 71 г. после карантина 7 дена, и го пуснаха да обикаля на воля!

25 март 2020 12:41 Принц Чарлз е с коронавирус

Принц Чарлз, наследникът на британския трон, е с положителна проба за коронавирус.

30 март 2020 15:03 Принц Чарлз се е възстановил от коронавируса (ВИДЕО)

Принц Чарлз се е възстановил от коронавируса, съобщават медиите на Острова. Той е дал отрицателни проби и вече се чувства много по-добре.

Карантината на 71-годишния британски престолонаследник продължи една седмица, каквито са разпоредбите на правителството. Принц Чарлз обаче ще продължи да води срещите си или по телефона, или чрез видео връзки.

Съпругата му – 72-годишната Камила също е беше изследвана, но нейният тест е отрицателен. Двамата са в изолация в дома им в Шотландия.

Вируса определено е силно заразен и трудно лечим!
          Пак е мърсувал Чарли нанстрана...

Коментар

Щели да пуснат родители с малки деца в градинките на София. Трябва да видя в коя от двете роли да се вживея.
            Да ти подскажа ли или сам ще се усетиш?
            Наздраве, Мрънкало!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

А не, ще разчитаме котлони като теб да ми определят кое е грип и кое не. Я кажи, знаеш ли че след грип и морбили имаш поне 3 месеца вторичен имунен дефицит, особено след морбили. И можеш да паднеш от един херпес.
              Знаеш ли какво е хеморагична пневмония? Характерно хеморагично възпаление (поради тежко засягане на ендотела на кръвоносните съдове) се развива класически при три болести от инфекциозните - едно вирусно и две бактериални. Грип, чума и антракс. Въпрос за тройка - спасителен въпрос на студенти по Патология.
              Какво знаеш ти за грипа, та почна да знаеш и за ковида?
              Псувай, това ти е съдбата на теб.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Щели да пуснат родители с малки деца в градинките на София. Трябва да видя в коя от двете роли да се вживея.

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

Ах, да.
                  Забравих да ви обърна внимание, че както досега вие, тъпите медицински власти, бягахте от сравнението на ковида с грип, и... изведнъж, най-тъпо, ти и Генералът наш се позовавате на грипа през 1918, когато за първи път се е появил в разнебитената и разрушена Европа, глад, мизерия след войната... и то преди откриването на пеницилина.
                  Докторе, какво ше кажеш за годините след това?

Съжалявам, докторе, но никога не бих се лекувал при теб, защото си непочтен. Предпочитам да си умра по природному, без помощта на и парите за вас, алчните "лекари".

Колко му е да умре човек? Дано да е по възможност бързо.
                  До сега никога не съм мислел лошо за "лекарите" и не съм ги псувал като всички останали, но вече съм сигурен и ще ви псувам под път и над път.
                  А не, ще разчитаме котлони като теб да ми определят кое е грип и кое не. Я кажи, знаеш ли че след грип и морбили имаш поне 3 месеца вторичен имунен дефицит, особено след морбили. И можеш да паднеш от един херпес.
                  Знаеш ли какво е хеморагична пневмония? Характерно хеморагично възпаление (поради тежко засягане на ендотела на кръвоносните съдове) се развива класически при три болести от инфекциозните - едно вирусно и две бактериални. Грип, чума и антракс. Въпрос за тройка - спасителен въпрос на студенти по Патология.
                  Какво знаеш ти за грипа, та почна да знаеш и за ковида?
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Майтапът си е майтап, но изходите на столицата са отново "под обсада".
                    Дали няма да има отново среднощна пресконференция?

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение

Не искам да обиждам, но за колко дни карантина говориш, то имало случаи над 30 дни да не хваща оздравяване, ми за доживотна може би…
                      Аз съм готов да се пробвам с предизвикателството на онзи самонадеян бивш министър, да се заразя, но ако гарантират че ако хич не хвана или оздравея без тегави симптоми ще се сетят че е гъша болест и няма да изискват други мерки, различи от обикновена грипна епидемия
                      Закъснял си, вече се пробваха всичко минава за 5 дена, човека е на 71 г. после карантина 7 дена, и го пуснаха да обикаля на воля!

25 март 2020 12:41 Принц Чарлз е с коронавирус

Принц Чарлз, наследникът на британския трон, е с положителна проба за коронавирус.

30 март 2020 15:03 Принц Чарлз се е възстановил от коронавируса (ВИДЕО)

Принц Чарлз се е възстановил от коронавируса, съобщават медиите на Острова. Той е дал отрицателни проби и вече се чувства много по-добре.

Карантината на 71-годишния британски престолонаследник продължи една седмица, каквито са разпоредбите на правителството. Принц Чарлз обаче ще продължи да води срещите си или по телефона, или чрез видео връзки.

Съпругата му – 72-годишната Камила също е беше изследвана, но нейният тест е отрицателен. Двамата са в изолация в дома им в Шотландия.

Вируса определено е силно заразен и трудно лечим!
                      Last edited by alex1001111; 24.04.2020, 21:30.

Коментар

Свърши се с дисциплината. Слънчицето изгря, народът напъпли по градинки, децата играят футбол, полицаите си правят оглушки. Не може се спре живота. Заразата ще си върви паралелно с разкарантинирането. Но няма друг начин. Само будните недоспали мозъци го виждат другояче.
                        Ние си имаме животинските инстинкти - напече ли излиза всичко живо от дупките в (с леки изключения)
                        Винаги е по добре ужас, край и ново начало, отколкото безкраен ужас.
                        Дето се вика да се скрием в дупки. Да изгорим всичко и да излезем след 5-10 месеца и почнем на чисто, без никакви коронавируси е по добре.
                        Но за 1% смъртност макс която няма даже и да намали населението такива крайни мерки са абсолютно ненужни.
                        Интересно ми е сега ако има пожар като в Австралия дали щяха да лицемерничат "еколозите" и да се "борим" и ни натрапват чужди каузи
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение
                          Сакън с този сапун.
                          Да не чуе доналдът, че ще измисли веднага инжекции с веро.
                          Ако си мислиш,че вече не са пробвани подобни "иновации"...

"Турчин в болница след като ял сапун с кисело мляко срещу коронавируса

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/svyat/turchin-v-bolnitsa-sled-kato-yal-sapun-s-kiselo-mlyako-sreshchu-koronavirusa_news732711.html

Коментар

Не се прави на трезвеник. Всяка вечер люскаш против Ковида, пък нашта жизнерадостна и жизнеутвърдителна виртуална кръчма ти боде в очите. Тихи пияници сте се събрали в отсрещния отбор. Ама понякога програквате.
                            Нищо против ковида не люскам. Лочкам си за удоволствие. Дори и кръчмата ви посещавам, когато ми е приятна компанията. А кой е противния отбор, е само въпрос на гледна точка

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

От капепета няма смисъл и се радвам че най накрая го разбра.Докато не започнат принудителна карантина на всеки който идва от чужбина и то за негова сметка да не правят нищо друго щото е безсмислено.
                              Не искам да обиждам, но за колко дни карантина говориш, то имало случаи над 30 дни да не хваща оздравяване, ми за доживотна може би…
                              Аз съм готов да се пробвам с предизвикателството на онзи самонадеян бивш министър, да се заразя, но ако гарантират че ако хич не хвана или оздравея без тегави симптоми ще се сетят че е гъша болест и няма да изискват други мерки, различи от обикновена грипна епидемия

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                                Ей, само пиене ви е в главите! Пак сте сбъркали вратата.
                                Наздраве, впрочем!
                                Не се прави на трезвеник. Всяка вечер люскаш против Ковида, пък нашта жизнерадостна и жизнеутвърдителна виртуална кръчма ти боде в очите. Тихи пияници сте се събрали в отсрещния отбор. Ама понякога програквате.

Коментар

Working...
                                X