Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът прерастна в пандемия (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеДали съм достатъчно компетентен, но ако не съм - да попитам: в ония времена, сключването на граждански брак с чужд гражданин - не даваше ли право на двойката САМА да определи страната, в която ЩЕ живеят?
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
Рецептата е проста:
Сравняваш ситуацията с обикновен грип и данните за обща смъртност през сезона, която на места изобщо не се е качила, а при нас е паднала примерно. После съпоставяш с последните данни, че самоубийствата са нараснали в пъти.
След това чуваш новите повеи на вятъра, че в Рим до глад са я докарали тези които се препитават от дейности свързани с нормалното функциониране на града, виждаш че поне 15% населението свършва резерви всякакви. Подправяш на вкус и до дни разхлабваш и задлъжняваш
И след не повече от 5 дни пак разхлабваш. Рецептата е универсална, всеки да подправи по свой вкус, разбира се
И това ако останалите работници в едим момент може да им писне и да кажат шефе ходи работи ти или националната гвардия да трябва да ги накара с оръжие да работят
https://thehill.com/homenews/news/49...or-coronavirus
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Непозната материя...
Все пак, мислех, че трябва да има И един, който обединява върховните видове войски: армейски генерал и адмирал на флота?
Нещо като маршалите: Бонапарт, Тито, Сталин, Добри Джуров... Друг е въпросът, че имах очакванията - Дьо Гол също да е маршал..., но това очевидно е свързано с грандоманщината, която не е задължително да присъства навсякъде...
Преди него беше генерал Андрей Боцев, бог да го прости.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Зави ми се свят от това цветно писание. На НОЩ трябва да изкажем благодарност, ама да ни изкарваш всички за бивши агенти, след като не е ясно теб как са те упуснали в ония времена, е, меко казано, хиперболично обобщение. Глей си пенсията или дращи за Зиези. Според профила ти.
Дали съм достатъчно компетентен, но ако не съм - да попитам: в ония времена, сключването на граждански брак с чужд гражданин - не даваше ли право на двойката САМА да определи страната, в която ЩЕ живеят?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Това за звездите на генералите е твой спомен от едно време.
Сега с една звезда е бригаден генерал, с две звезди е генерал-майор, с три е генерал лейтенант, а с четири е "генерал". Едно време бяха генерал-майор, генерал-лейтенант, генерал-полковник и армейски генерал.
Непозната материя...
Все пак, мислех, че трябва да има И един, който обединява върховните видове войски: армейски генерал и адмирал на флота?
Нещо като маршалите: Бонапарт, Тито, Сталин, Добри Джуров... Друг е въпросът, че имах очакванията - Дьо Гол също да е маршал..., но това очевидно е свързано с грандоманщината, която не е задължително да присъства навсякъде...
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
Чисто човешки не е присъщо, ние сме мислещи индивиди, тоест дори и цялото стадо да е подплашено да бяга в някаква посока, често част от него смята че е по-полезно да бяга в друга посока, при тревопасните не се наблюдава такова поведение
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Е, как сега да разхлабиш мерките в САЩ, Испания, УК, Бразилия, Русия ......
Сравняваш ситуацията с обикновен грип и данните за обща смъртност през сезона, която на места изобщо не се е качила, а при нас е паднала примерно. После съпоставяш с последните данни, че самоубийствата са нараснали в пъти.
След това чуваш новите повеи на вятъра, че в Рим до глад са я докарали тези които се препитават от дейности свързани с нормалното функциониране на града, виждаш че поне 15% населението свършва резерви всякакви. Подправяш на вкус и до дни разхлабваш и задлъжняваш
И след не повече от 5 дни пак разхлабваш. Рецептата е универсална, всеки да подправи по свой вкус, разбира се
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Вярваш ли че, у нас, е възможно някой да направи нещо, което всички да харесат? Аз вече не.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Подкрепям те изцяло и ти давам 1000 плюса. Аз също бих написал подобно мнение като твоето, но модераторите само това чакат, за да ме BAN-нат завинаги.
Да не са ти спуснали опорките?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеДано не си кажат, че съм провокирал тази ти констатация.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Я кажи някъде, някога по света това да е ставало?
Няма никаква нужда да е така ..
На ресторантите "Бор" и "Шишарка" имаше полицейски патрулки, които връщаха желаещите да поемат по централната пътека към планината.
Какво ще кажете за тези мерки. Ще заразим планината? Или партизани ще ставамеLast edited by Pyramid; 02.05.2020, 22:31.
Коментар
Коментар