IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв автомобил подхожда на голям инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На въпроса "Какъв автомобил подхожда на голям инвеститор" отговорът е :"Хубав".
    Life won't wait for you.

Коментар

• Moем 'а ви тествам до Асеновград (хем магистралка, хем завои)

Коментар

• Първоначално изпратено от Arxangel
        Първоначално изпратено от netware5
        Първоначално изпратено от Nikola
        netware5 това животно е много по-ниско.
        Е не го знам колко е ниско, ама така като го гледам - не ще да му е много по-ниско центъра на тежестта от на X5 или Q7.... а на такива съм им се нагледал на сеира по магистралата За високи скорости само Кайена - ама както вече казах туй е друга бира... Той се сплесква надолу към пътя като го набримчиш, пък не бива да забравяме кои са му братовчедите..... С един такъв се гонихме с 200 от Пазарджик до тунела на Траянови врата - беше много забавно И много точен пич го караше - не беше няква агресивна мутра
        moga da ti kaja che iavno ne si se nagledal dostatuchno, vozil sum se v q7 i tam niama da komentiram, tova se durji kato mikrobus, no shte me proshtavash no imam X5-ca i poviarvai mi ne sa mnogo i sedanite koito mogat da se konkurirat s neia po stabilnost, verno e che e tejka, no e mnogo stabilna za goleminata si, a shto se otnasia za djipovete kato cialo iavno ne si popadal na niakoi karach s X3-ka da vidish tam za kakvo stava duma, tova che prilicha na djip ne go pravi djip, imah predi X3 3.0 SD s M paket i niamashe prosto na magistrala ili na kriv put koi da mi izbiaga nezavisimo s kakva kola beshe, sumati sportni kupeta na kakvi li ne marki sa se opitvali bezrezultatno, tazi kola beshe stabilna pochti kolkoto M3-kata, ne se zalugvai che izglejda kato djip
        Напълно съм съгласен за Х3. Пълна лудница е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
          Първоначално изпратено от Arxangel
          Golemite djipove naistina ne sa mnogo praktichni za grada, osobenno vecher iz centura kato naspirat sichki i ot dvete stranni na malkite ulichki se minava edvam edvam s goliama kola, ne stavat za grada, no puk za patuvane na dulgi razstoiania sa super

Edit: izviniavam se za povtorenieto, neta v office-a e ujasen dneska
          Напротив, много са практични:
          1. Не ти пука много-много за дупките.
          2. Катериш всички бордюри и паркираш където си искаш.
          3. Гледаш отвисоко.
          4. Обикновено другите ти правят път. Много полезно е при преустрояване на светофар, тип най-лява лента - десен завой. Начин на приложение: Трябва ти тежък, черен джип с тъмни стъкла и железа отпред и отзад, тип "инкасо", за да не оставя съмнение в твоята решителност /правил съм го с чероки, става също и с кубче или аналогичен/. Предполагам не става с лигави кайени и прочее паркетни джипове. Даваш мигач и бавно доближаваш пространството между двете коли отдясно, като се стремиш да вкараш ръба за да блокираш задния. Хладнокръвно продължаваш напред, докато се размърдат. /В случая масивните железа подсказват кой ще си го отнесе ако не реагират. / Пресичаш дясната лента и повтаряш процедурата за следващата лента. Особено подходяща маневра за светофари като този на околовръстното с Борис 3. и други подобни.

ami gledai sega, tova do niakude e taka, no ot druga gledna tochno mnogo golemia djip e nepraktichen za grada, X5-cata e mnogo goliama, X3-kata e perfektnata kato golemina i prohodimost kola za BG zashtoto e po malka o X5 minavash ot vsiakude bez mnogo griji i e dostatuchno visoka za da spirash na trotoari vupreki che v centura e tolkova zadrusteno osobenno prez denia che az spiram na plateni parkingi i ot mnogo godini ne mi se e nalagalo da ia kachvam na niakoi trotoar
          [url]http://knol.google.com/k/knol/system/knol/pages/Search?&start=0&num=10&q=nikola%20koevski&local

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
            Първоначално изпратено от Nikola
            netware5 това животно е много по-ниско.
            Е не го знам колко е ниско, ама така като го гледам - не ще да му е много по-ниско центъра на тежестта от на X5 или Q7.... а на такива съм им се нагледал на сеира по магистралата За високи скорости само Кайена - ама както вече казах туй е друга бира... Той се сплесква надолу към пътя като го набримчиш, пък не бива да забравяме кои са му братовчедите..... С един такъв се гонихме с 200 от Пазарджик до тунела на Траянови врата - беше много забавно И много точен пич го караше - не беше няква агресивна мутра
            moga da ti kaja che iavno ne si se nagledal dostatuchno, vozil sum se v q7 i tam niama da komentiram, tova se durji kato mikrobus, no shte me proshtavash no imam X5-ca i poviarvai mi ne sa mnogo i sedanite koito mogat da se konkurirat s neia po stabilnost, verno e che e tejka, no e mnogo stabilna za goleminata si, a shto se otnasia za djipovete kato cialo iavno ne si popadal na niakoi karach s X3-ka da vidish tam za kakvo stava duma, tova che prilicha na djip ne go pravi djip, imah predi X3 3.0 SD s M paket i niamashe prosto na magistrala ili na kriv put koi da mi izbiaga nezavisimo s kakva kola beshe, sumati sportni kupeta na kakvi li ne marki sa se opitvali bezrezultatno, tazi kola beshe stabilna pochti kolkoto M3-kata, ne se zalugvai che izglejda kato djip
            [url]http://knol.google.com/k/knol/system/knol/pages/Search?&start=0&num=10&q=nikola%20koevski&local

Коментар

• Първоначално изпратено от КомБат
              Първоначално изпратено от Parmy
              Honda Acura MDX 2008
              http://www.acura.com/
              Ей това е автомобил, наистина!

И въобще японските автомобили са си синоним на качество на нормална цена. Немските лимузета и джипчета пък в България за мен поне са синоним на скука и пълна липса на индивидуалност, без да целя да обидя някой. А и японските марки са неизменно първи в немската класация за надеждност и здравина.
              az ne sum mnogo suglasen, tazi kola e pravena za amerikanci koeto samo po sebe si ia pravi losha, i samia fakt che se predlaga samo s edin dvigatel i to benzinov, ne stava prosto, koli koito se praviat za amerikanskia pazar ne sa na nivoto na evropa

Коментар

• Първоначално изпратено от Parmy
                Honda Acura MDX 2008
                Ей това е автомобил, наистина!

И въобще японските автомобили са си синоним на качество на нормална цена. Немските лимузета и джипчета пък в България за мен поне са синоним на скука и пълна липса на индивидуалност, без да целя да обидя някой. А и японските марки са неизменно първи в немската класация за надеждност и здравина.

Коментар

• Honda Acura MDX 2008

Коментар

Първоначално изпратено от pesho777
                    По повод мацките и колите... преди време един пич дошъл в сервиза на Грифин (сега Скандинавия моторс) да гледа некви Сааби за покупка. Не щеш ли точно тогава идва за дребен ремонт прочутия Saab 9-3 SS Convertible (сиреч кабрио) с убийствен цвят Lime Yellow, единствен е в България (поне до скоро) .... И оня се хвърля да разпитва собственика - как е тая кола, доволен ли си, имаш ли оплаквания и т.н. Собственика казва - Абе страшна кола, много готина и т.н., само един голям недостатък има.... ???? Ами чистачките и са много кофти, не работят като хората.... ???? Ами не смогват да изчистят мацките дето се лепят на предното стъкло...
                    netware5,ne iskam da te obijdam ,no kak tochno se izlaga da si kupish SAAB, kamo li chisto nov ?!?!?! SAABa v momenta v koito izleze ot magazina stava 5 pati po evtin !! Ne che e losh ,no nali vse pak sme hora s ikonomicheska misal.. Edinstveniq chovek koito poznavam i kara SAAB e edin proizvoditel na chadari koito si go kupi z da vleze v nqkakav club SAAM zashtoto tam chlenuva shefa na Zagorka .. sega i nekakav jeep SAAB si vze de, aa imam i edin frend deto si kupi SCANIA .. no toi mnogo reve
                    Пич, за мен колата не е инвестиция нито средство за производство... Това мисля, че отговаря изчерпателно на въпроса ти Иначе съм съгласен с начина ти на мислене
                    radvam se ,che si nad tezi neshata
                    uspeh

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                      По повод мацките и колите... преди време един пич дошъл в сервиза на Грифин (сега Скандинавия моторс) да гледа некви Сааби за покупка. Не щеш ли точно тогава идва за дребен ремонт прочутия Saab 9-3 SS Convertible (сиреч кабрио) с убийствен цвят Lime Yellow, единствен е в България (поне до скоро) .... И оня се хвърля да разпитва собственика - как е тая кола, доволен ли си, имаш ли оплаквания и т.н. Собственика казва - Абе страшна кола, много готина и т.н., само един голям недостатък има.... ???? Ами чистачките и са много кофти, не работят като хората.... ???? Ами не смогват да изчистят мацките дето се лепят на предното стъкло...
                      netware5,ne iskam da te obijdam ,no kak tochno se izlaga da si kupish SAAB, kamo li chisto nov ?!?!?! SAABa v momenta v koito izleze ot magazina stava 5 pati po evtin !! Ne che e losh ,no nali vse pak sme hora s ikonomicheska misal.. Edinstveniq chovek koito poznavam i kara SAAB e edin proizvoditel na chadari koito si go kupi z da vleze v nqkakav club SAAM zashtoto tam chlenuva shefa na Zagorka .. sega i nekakav jeep SAAB si vze de, aa imam i edin frend deto si kupi SCANIA .. no toi mnogo reve
                      Пич, за мен колата не е инвестиция нито средство за производство... Това мисля, че отговаря изчерпателно на въпроса ти Иначе съм съгласен с начина ти на мислене
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• V BG njama golemi investitori, ima golemi mafioti

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Sigi
                            A bi li spodelil ot normalnite wozila (imam predwid ne ot tipa na Kayen) koe se opira na na twoja SAAB, stoto az se sestam za baja drugi wozila koito ne sa po-loshi?
                            Towa ne e zajajdane a samo wapros poneje i az sam fen na SAAB, ama lichno smjatam che otkak wljazoha w GM-Konzerna i designa malko se porazmi. Sto se otnasja do chastite ne se samnjawam che ima i mnogo obsto s Opel....
                            Говорех за джипове... и само за тях. Дори да са мощни, не могат да си развият мощността, защото на нестабилни в завой. За другите коли няма да говорим, щото ще излезе като мерене на пишки Но сам разбираш, че с Поршета, Ферарита, Ламборгинита, големи Мерцедеси (S класа), BMW 7-ма серия, Audi A8 и други подобни не се меря Що се отнася до GM - споделям притесненията ти, макар че все още саабският дух мърда

Коментар

• "Глей сега... не съм некъв голям фен на Кайена, не съм и карал такъв... Тъй че може и да си прав... Аз само споделих, че от всички джипове (малки и големи) само Кайен досега успя да премери сили реално с нисколетящия ми самолет Просто наблюдения.... Иначе аз моя си самолет въобще не го заменям за некви си сухопътни превозни средства.... "

A bi li spodelil ot normalnite wozila (imam predwid ne ot tipa na Kayen) koe se opira na na twoja SAAB, stoto az se sestam za baja drugi wozila koito ne sa po-loshi?
                              Towa ne e zajajdane a samo wapros poneje i az sam fen na SAAB, ama lichno smjatam che otkak wljazoha w GM-Konzerna i designa malko se porazmi. Sto se otnasja do chastite ne se samnjawam che ima i mnogo obsto s Opel....

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                                netware5, предпочитам да си купя 100 москвича вместо един Кайен! Голяма издънка на Порше е тоя кокошарник, а лимузината Кайен пък просто ме нокаутира ... излглежда все едно че всеки момент от нея ще излезе клоун с червен нос и пони
                                Глей сега... не съм некъв голям фен на Кайена, не съм и карал такъв... Тъй че може и да си прав... Аз само споделих, че от всички джипове (малки и големи) само Кайен досега успя да премери сили реално с нисколетящия ми самолет Просто наблюдения.... Иначе аз моя си самолет въобще не го заменям за некви си сухопътни превозни средства....

Коментар

Working...
                                X