Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв автомобил подхожда на голям инвеститор
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от KoHcKaMyXaПървоначално изпратено от Optic
V-6 280 к.с и тук е момента да вмъкна че беше купена от руски бизнесмен за 150 000$ :-) Невероятно но факт
БРАВОС..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Я по едно Ферари бързо за всеки голям инвеститор. Румънците май натам са тръгнали. Ето тук http://rbbp.eu/bg/news-and-events-material.php?id=401
Какво ще се занимавате с разни преработкиНо тази Волга определено е уникална. Много труд е хвърлено по нея явно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от KoHcKaMyXaПървоначално изпратено от Optic
V-6 280 к.с и тук е момента да вмъкна че беше купена от руски бизнесмен за 150 000$ :-) Невероятно но факт
В случая техническите данни не са толкова важни, колкото цялостното, уникално усещане, което предизвиква.
Благодаря за корекцията казах По-памет :-) явно съм го подценил :-)
все пак четох статията м/у другото преди години :-))
P.S. При такава кола за цена не е уместно да се говори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от KoHcKaMyXaПървоначално изпратено от Optic
В случая техническите данни не са толкова важни, колкото цялостното, уникално усещане, което предизвиква.
Благодаря за корекцията казах По-памет :-) яено съм го подценил :-)
P.S. При такава кола за цена не е уместно да се говори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от Сашо РоманЗапорожец 968А няма радиатор, които да се спука, когато го натрисаш в баварците. Идеален за тази цел.
а знаеш ли каква печка) имаше това чудо
) / отделна специална/ климатиците ряпа да ядат
) правеше 30 градуса за 10 мин
)))
Умереният риск винаги печели !))))))
Коментар
-
Anton Chigurh
-
Първоначално изпратено от KoHcKaMyXaПървоначално изпратено от Optic
P.S. При такава кола за цена не е уместно да се говори."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic
Коментар
-
Дидке, тук не може да няма поне някой с акаунт в NetJets
Все пак във всеки 3ти пост по темите се цитират древни инвестиционни максими от рода, "Балъците ми продават евтини акции", "Шарани има ли още", цитират се трудове на Костолани, Бъфет, Сорос и тн.
Аз вече вярвам, че във форума балъци и шарани няма, те са някъде извън форума явно, щото тук са всички тарикати
Първоначално изпратено от DidkataНа последната вечеря, на която бях с големи инвеститори, те обсъждаха предимно кой какъв частен самолет има.
Така че приятелю, далече сме още от големите инвеститори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от thehunПървоначално изпратено от workcoholicна наште бастуни най им подхожда ето тази кола-за да не им виждаме тъпите физиономии
[/img]
На това де му е пиедницата, де му е задницата ................, втаз кола от де се влиза!!!!!Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Bobi75
от това, което изчетох тук напоследък, то аз съм мутра по душа.....
Коментар
-
Тази нощ ми се присъни какъв автомобил би подхождал на „голям, от голям по-голям” инвеститор, да кажем като нашия Маниак Симеон туземеца. На подобни люде им трябва Порше по поръчка. Порше без каросерия, само двигател, шаси и една фина, тъничка като писалка велосипедна седалка. На седалката обаче да са монтирани всички сензори на полуавтоматичното управление. Така всяко размърдване на задника ще може да изяви някоя шофьорска амбиция. Прекрасна възможност! Въртиш си задника и поршето лавира със своите 500 коня между едва пъплещите коли на другите дребни, незначителни кобусчета, а ауспухът гърми и изписва с черни канцерогенни сажди надписът „ Аз съм велик, аз съм Велик”
Коментар
Коментар