IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв автомобил подхожда на голям инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това с Лантрата звучи като детски бисер особено като се има предвид какви плагиати са от Хюндай, но да не се впускаме в подробности.
    Забележка: Горният пост не е препоръка за инвестиционни или спекулативни действия!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso
      Това ми прилича на "Няма да си взема 42" телевизор, ще си взема 15", че оня много се набива на очи.
      Нищо общо няма между Е и ЕС класата.
      Не мога да се съглася напълно с аналогията ти с телевизорите. Все пак телевизора не го гледаш в градинката пред вас, а вкъщи, докато Еската я караш по улиците и проблемите скоро ще ти цъфнат пред лицето(не говоря за дупки по пътя и т.н.). Ще се окаже, че е много по-скъпо удоволствие от цената си + застраховки, данъци, консумативи и т.н. Погледнато рационално. Е-класа с кожа и други глезотийки си е много по-практичното решение за бандитаджийската ни действителност.
      Забележка: Горният пост не е препоръка за инвестиционни или спекулативни действия!

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin
        отзад много ми прилича на Ауди таз Е-класа...
        по всички форуми говорят , че отзад прилича на Лантра , а ти говориш за Ауди

а отпред била изкопирана от Лексус
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• отзад много ми прилича на Ауди таз Е-класа...
          "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от krasi0
            Първоначално изпратено от Nikola
            Когато и да я пуснат тук ще се напълни за нула време с Е класи.... такъв е манталитета на средностатистическия българин просто. Само коли и пари са му в главата.
            На "средностатистическия" едва ли. Все пак една "натокана" Е-class си е повече от половин нормално жилище в нормален софийски квартал по сегашни цени. Под "нормален" разбирай - нито престижен, нито гето.

А относно парите... на кого не са му в главата ми кажи.

P.S. Пристрастен съм към Е-class, a S просто твърде много се набива на очи в мафиотската ни държава. :-/
            Това ми прилича на "Няма да си взема 42" телевизор, ще си взема 15", че оня много се набива на очи.
            Нищо общо няма между Е и ЕС класата.
            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
              krasi0, повярвай ми че ако направиш проучване на 100 човека, какво предпочитат апартамент в Белите Брези, примерно или Е-Класата над 80% ще ти отговорят че ще предпочетат колата. Истината е че тези хора дори не знаят колко й е застраховката на година
              грешиш тотално

направи отделна тема с анкета и ще видиш

не 80% , а 8% ще предпочитат колата

Коментар

• krasi0, повярвай ми че ако направиш проучване на 100 човека, какво предпочитат апартамент в Белите Брези, примерно или Е-Класата над 80% ще ти отговорят че ще предпочетат колата. Истината е че тези хора дори не знаят колко й е застраховката на година

Коментар

Когато и да я пуснат тук ще се напълни за нула време с Е класи.... такъв е манталитета на средностатистическия българин просто. Само коли и пари са му в главата.
                  На "средностатистическия" едва ли. Все пак една "натокана" Е-class си е повече от половин нормално жилище в нормален софийски квартал по сегашни цени. Под "нормален" разбирай - нито престижен, нито гето.

А относно парите... на кого не са му в главата ми кажи.

P.S. Пристрастен съм към Е-class, a S просто твърде много се набива на очи в мафиотската ни държава. :-/

Коментар

................... и някоя жена да се перчи и с нея

Коментар

• Когато и да я пуснат тук ще се напълни за нула време с Е класи.... такъв е манталитета на средностатистическия българин просто. Само коли и пари са му в главата.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                        Първоначално изпратено от Nikola
                        Много е яка Кой знае AMG-то как ще го изрудят.
                        sega si vzeh bild ima sravnenie s 5ca i a6 , sled malko shte go procheta
                        какви сравнения бе , Пеше ?????

тя 2010 не е излезнала още , а ти ще сравняваш

гледаш картинки , ама не знаеш за какво става въпрос

сраненията ще ги четеш следващата година , че едва в края на тази година ще я пуснат в продажба

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
                          Първоначално изпратено от pesho777

new e class 2009
                          уникална е :P
                          Най-грозната е-класа правена досега. Отзад прилича на Тойота от началото на 90те или на първите Лексуси. Пфу!
                          чел си някъде нещо ................. но не си разбрал какво ................ а и гроздето ти се вижда кисело

Коментар

new e class 2009
                            Най-грозната е-класа правена досега. Отзад прилича на Тойота от началото на 90те или на първите Лексуси. Пфу!
                            Да, нека да е грозна... То и гроздето ти идва киселко сигурно

Коментар

new e class 2009

Мен пък ме кефи. Ъп ъп ПИБ!

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777

new e class 2009
                                "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

Working...
                                X