If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
в "билд" сравнението е на комбита , прилича на новата хонда , вътре е като S класа ,аз ще изчакам две години да пуснат такситата в Германия и да направят по 100к километра , барем и Патката вземе се поизправя
Когато и да я пуснат тук ще се напълни за нула време с Е класи.... такъв е манталитета на средностатистическия българин просто. Само коли и пари са му в главата.
На "средностатистическия" едва ли. Все пак една "натокана" Е-class си е повече от половин нормално жилище в нормален софийски квартал по сегашни цени. Под "нормален" разбирай - нито престижен, нито гето.
А относно парите... на кого не са му в главата ми кажи.
P.S. Пристрастен съм към Е-class, a S просто твърде много се набива на очи в мафиотската ни държава. :-/
Това ми прилича на "Няма да си взема 42" телевизор, ще си взема 15", че оня много се набива на очи.
Нищо общо няма между Е и ЕС класата.
Виждам, че си падаш по Panasonic. Вземи си Sony Bravia 40 пък не му мисли.
дърво е , и с фул ХД и без ,картината е ужасна , по добре ТВ със задна прожекция
от телевизори видяхме , че не разбираш ................... кажи какво стана с тестовете на МБ, БМВ и АУДИ
Когато и да я пуснат тук ще се напълни за нула време с Е класи.... такъв е манталитета на средностатистическия българин просто. Само коли и пари са му в главата.
На "средностатистическия" едва ли. Все пак една "натокана" Е-class си е повече от половин нормално жилище в нормален софийски квартал по сегашни цени. Под "нормален" разбирай - нито престижен, нито гето.
P.S. Пристрастен съм към Е-class, a S просто твърде много се набива на очи в мафиотската ни държава. :-/
Това ми прилича на "Няма да си взема 42" телевизор, ще си взема 15", че оня много се набива на очи.
дърво е , и с фул ХД и без ,картината е ужасна , по добре ТВ със задна прожекция
Ste doide i momenta kogato ste si prodadete avtomobilite da moje da hranite semeistvata si.
Е, сигурно ще има и такива случаи, но ти как така изхождаш от убедеността, че точно теб тази участ няма да те сполети? Звучиш, като че говориш от позицията на недосегаем?
krasi0 , разбира се , че е недосегаем - гея няма кола
Ste doide i momenta kogato ste si prodadete avtomobilite da moje da hranite semeistvata si.
Е, сигурно ще има и такива случаи, но ти как така изхождаш от убедеността, че точно теб тази участ няма да те сполети? Звучиш, като че говориш от позицията на недосегаем?
Забележка: Горният пост не е препоръка за инвестиционни или спекулативни действия!
krasi0, повярвай ми че ако направиш проучване на 100 човека, какво предпочитат апартамент в Белите Брези, примерно или Е-Класата над 80% ще ти отговорят че ще предпочетат колата. Истината е че тези хора дори не знаят колко й е застраховката на година
грешиш тотално
направи отделна тема с анкета и ще видиш
не 80% , а 8% ще предпочитат колата
В този форум може и да е така. Приятел на баща ми ни разпряваше, как в неговия завод в Радомир портиера му със заплата 450 лева получава наследствио от 200 000 лева и пича си купува X6ca за ~190 000. Такива примери са много.
подобни примери не един , но където искаш направи анкетата -> гарантирам ти резултат от 80% в полза на автомобил няма да получиш
Не мога да се съглася напълно с аналогията ти с телевизорите. Все пак телевизора не го гледаш в градинката пред вас, а вкъщи, докато Еската я караш по улиците и проблемите скоро ще ти цъфнат пред лицето(не говоря за дупки по пътя и т.н.). Ще се окаже, че е много по-скъпо удоволствие от цената си + застраховки, данъци, консумативи и т.н. Погледнато рационално. Е-класа с кожа и други глезотийки си е много по-практичното решение за бандитаджийската ни действителност.
Същото може да се каже, ако сравняваш Е-класа с Голф или Меган например. Разликата между Е и Ес е сходна
В този форум може и да е така. Приятел на баща ми ни разпряваше, как в неговия завод в Радомир портиера му със заплата 450 лева получава наследствио от 200 000 лева и пича си купува X6ca за ~190 000. Такива примери са много.
Ха-ха, че остатъкът няма да му стигне само за каското, камо ли с акциза и данъка или ти си ги калкулирал в тези 190к. Така или иначе има една хубава приказка: "Пази Боже сляпо да прогледа!"
Забележка: Горният пост не е препоръка за инвестиционни или спекулативни действия!
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Alonso
Първоначално изпратено от krasi0
Първоначално изпратено от Nikola
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от polki
Първоначално изпратено от Nikola
krasi0, повярвай ми че ако направиш проучване на 100 човека, какво предпочитат апартамент в Белите Брези, примерно или Е-Класата над 80% ще ти отговорят че ще предпочетат колата. Истината е че тези хора дори не знаят колко й е застраховката на година
грешиш тотално
направи отделна тема с анкета и ще видиш
не 80% , а 8% ще предпочитат колата
Коментар