Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв автомобил подхожда на голям инвеститор
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от polki
какъвто искаш - такъв ще ти го сложа в "ауспуха" - избери си Lorinser, Evosport или Eisenmann и кажи кога ще ти е удобно да ти го сложа - няма да ти давам да общуваш с него
А за ауспуха беше сериозно. Ако знаеш, кажи.
Какво се пъчиш , че разбираш от коли , акции и курви ???
Кажи си направо , че ти се е отворил "ауспуха" и си търсиш тъпкач да ти го набута - не се срамувай - хора сме - човешко е желанието тиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki
какъвто искаш - такъв ще ти го сложа в "ауспуха" - избери си Lorinser, Evosport или Eisenmann и кажи кога ще ти е удобно да ти го сложа - няма да ти давам да общуваш с него
А за ауспуха беше сериозно. Ако знаеш, кажи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от polkiтова пешо777 което казва е идея
или го потърси в www.ebay.de или виж някой познат/приятел да ти го донесе/изпрати от Германия
На една А8 изгоря компа на типтроника - тука цената бе 2323 лв. , а от Германия ми го изпратиха за 1000 лв.
Цени има много и обикновенно в милата ни татковина не се знае за кое колко може да те изгърбят
Я кажи какъв ауспух е най-добре да се сложи на Mercedes ML - Lorinser, Evosport или Eisenmann.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiтова пешо777 което казва е идея
или го потърси в www.ebay.de или виж някой познат/приятел да ти го донесе/изпрати от Германия
На една А8 изгоря компа на типтроника - тука цената бе 2323 лв. , а от Германия ми го изпратиха за 1000 лв.
Цени има много и обикновенно в милата ни татковина не се знае за кое колко може да те изгърбят
Я кажи какъв ауспух е най-добре да се сложи на Mercedes ML - Lorinser, Evosport или Eisenmann.
Коментар
-
това пешо777 което казва е идея
Цени има много и обикновенно в милата ни татковина не се знае за кое колко може да те изгърбятfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaСмятам тази колица да я карам поне още 2 години. До момента всички части са ми е на BMW оригилан заради гаранцията. Но сега ми дават еднаква гаранция и за двете и просто се зачудих. Мерси за помощта.
diesel li ti e kolata ? ako da ,otidi v "super diesel" , tam za 1000 leva shte ti napravqt kolata samolet
potarsi 4astta i tuk ebay.de
ei, Kamor milioneri gi napravi :P
Коментар
-
Anton Chigurh
Смятам тази колица да я карам поне още 2 години. До момента всички части са ми е на BMW оригилан заради гаранцията. Но сега ми дават еднаква гаранция и за двете и просто се зачудих. Мерси за помощта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaГоспод здраве да ти дава полки. Само още един въпрос. Някаква грешка ми дава дебитомера. Оригинален ли да си взема или такъв на Bosch?. Разликата е около 1000 лева?
нищо чудно и оригиналния да е произведен от Бош - просто да са му сложили щемпел BMW
знаеш , че не всички агрегати си ги правят автомобилните компании
не знам колко време си решил да я караш тази кола
ако я продаваш скоро - нека някой погледне и ако може да го "закрепи"
вариянт е и нещо втора употреба с цел после да я продадеш колата
ако ще си я караш следващите няколко години ТИ ЩЕ СИ РЕШИШ - виж и как стои въпроса с ГАРАНЦИЯТА - при еднакви условия - вземи Бош-чето и си спести хилката .................... за борсатаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Anton Chigurh
Господ здраве да ти дава полки. Само още един въпрос. Някаква грешка ми дава дебитомера. Оригинален ли да си взема или такъв на Bosch?. Разликата е около 1000 лева?
Коментар
-
с две думи ще ти обясня за какво иде реч
ако разбереш - добре,
ако не разбереш /което съм сигурен , че ще стане/ - жив и здрав да си
ТОЗИ МОДЕЛ ДЕТО ПЕШО777 ПУСНА НА СНИМКАТА ЗАПОЧНАХА ДА ГО ПРЕДЛАГАТ ПРЕЗ 2003 ГОДИНА. НАЙ-МАЛКИЯ ДИЗЕЛОВ МОТОР КОЙТО МУ СЛОЖИХА ТОГАВА БЕ 270CDI
ПРЕЗ 2005 ГОДИНА ТОЗИ МОДЕЛ ГО СПРЯХА И НА ТОЗИ МОДЕЛ НЕ СЛОЖИХА МОТОР 220 CDI
ПРЕЗ 2005 ГОДИНА НА CLK-то МУ НАПРАВИХА ФЕЙС ЛИФТИНГ И ЗАПОЧНАХА ДА ГО ВОДЯТ МОДЕЛ 2006 год. - ПРОМЕНИХА МУ БРОНИ, ПРЕДЕН КАПАК, СТРАНИЧНИ ОГЛЕДАЛА, СТОПОВЕ и т.н. ЕДВА СЛЕД ТОВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ МУ СЛОЖИХА МОТОР 220 CDI
ако толкова разбираше , още като видиш снимката щеше да разбереш , че колата е произведена между 2003 г. и 2005 г. и нямаше да продължиш с излагациите си , а щеше да знаеш , че моторчето е 270 CDI и е 170 к.с.
но ти понеже не разбираш и като див селски бек започна да говориш , че бронята не знам си какво , за курви дето много разбирали и всякакви ли какви ли не глупости още , само не и главното
сега в очевидното си безсилие продължаваш да бръщолевиш глупости на тръкалета , че дори и снимки ще ми пускаш - преди няколко месеца я продадох тази от снимките - да беше дошъл да ти обясня за какво иде реч
не ме занимавай повече - за масата тук може и да си интересен , но за мен си много смешен
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
на този с джантите ще кажа , че колкото и да звучи невероятно , дори джанти от Мерцедес на Мерцедес понякога не стават и за това те пратих първо на вулканизатор да питаш , а най-добре е да пробваш джантите преди да купуваш
давам ти и един пример :
МВ модел 210 или Е класа или класически очиларки дето им викате до 2003 год. са с 15' джанти минимум
МВ модел 211 или Е класа след 2003 година са с 16' джанти и нагоре цолаж
15' от 210-а джанта не става на модел 211
има там едни фланци дето се слагат и т.н.
нямай вяра дори и на специалистите , че на мен един път ми фръкна предно дясно колело след сложена чисто нова джанта
Николчо , съветвам те преди нещо да направиш първо да провериш какво правиш и да мислиш какво ще направиш - просто пробвай преди да купиш - виж дали ще пасне , че има разни реплики и не ми се обяснява
иначе си прави каквото си искаш - по принцип не ме интересуваш
Първоначално изпратено от EquityPrivateахъм......да, 220CDI от този модел НЯМА! 270CDI е най-малкия двигател!
Това са първите два модела от над 200-те подобни 220CDI Coupe от сайта на Mercedes.
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от pesho777
Това повечето момичета във Версай/Гранд де Лукс го разбират веднага и преставаш да важиш. Дано не си забравил да махнеш отзад надписа 220 CDI, защото никакво обяснение няма да те спаси.
Според мен в момента няма кола за голям инвеститор. На всеки вече са му я взели още когато СОФИКС мина 1000 пункта. Сега повечето инвеститори с пакети стрували по 750,000-800,000лв (а сега около 100,000лв) са сигурно с Фиат Пунто или други италиански малолитражки. Има и такива дето са изгърмяли заедно с репата, но те вече са минали на месечни карти и билетчета и всеки ден си ползват градския транспорт.
a vtoriq neka mi pokaje aktualnoto CLK
Коментар
Коментар