Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв автомобил подхожда на голям инвеститор
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеде загуби словореда обратен маста' йода ?
или днес почивен ден имаш自由西藏
Коментар
-
Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение...знам ли, като го гледам колко е ниско и 10Х10 да е надали ще се качи до пистите на Тодорка и Маркуджиците!!!
пп А бе щом са го направили, значи имат клиенти за него, да не ги мисля!!!
или днес почивен ден имашТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение...това второто не знам как ще ходиш до пистите с него!?!?! Сигурно може , но не и в БГ...
май не знаеш, че всичките ламбота са 4х4Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеТо в Дубай до пистите се стига по-лесно... А и може и водни ски да са имали предвид конструкторите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение...това второто не знам как ще ходиш до пистите с него!?!?! Сигурно може , но не и в БГ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от никой. Разгледай мнение"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от никой. Разгледай мнениеМисля с дивидента през 2012г да си купя Алфа Брера!!!
Коментар
Коментар