IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв автомобил подхожда на голям инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е то освен ролсройс май и само едни стари москвичи им са по средата дръжките на вратите и се отварят като на хангар ....само дето във вратата на ролса има вграден чадър,пък на космича няма

Last edited by katilarium; 08.06.2012, 00:40.
    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Браво Симов,
      а моделът е "Кокаин"!
      Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
      Мен ми прилича на rolls royce ма не знам модела.
      ето и статията http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&...1k2hNGbRX5_Mpw
      Last edited by 4ubaka; 08.06.2012, 00:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
        ей го на, Някой знае лЕ как се казва ?

Uploaded with ImageShack.us
        Мен ми прилича на rolls royce ма не знам модела.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• ей го на, Някой знае лЕ как се казва ?

Uploaded with ImageShack.us

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
            Ето възможност, да видите и оцените мпс-то, който би могъл да има всеки голям инвеститор
            http://vesel.info/?p=4622
            МПС -> моторно превозно средство .................................... това не е МПС, но е идейно, а големия инвеститор трябва да си вземе поне един шерп да върти педалите

пляс, пляс, педалите
            пляс, пляс, педалите
            водно колело -> http://vbox7.com/play:45b0cb81
            вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Първоначално изпратено от rossen Разгледай мнение
              Абе показвайте ми каруци и талиги... аз си открих сметка в боно, тъй и тъй търгувам, все ми е тая. Пък ако имам шанс да спечеля нова кола, кво лошо. Ако съм късметлията, ще напарвя банкет! Всички форумци са поканени!
              Млади момко ,завиждам ти,че още вярваш в Дядо Коледа.В България във всички игри с по гопями награди се знае печелившия предварително.Почти във всички случаи печелившия си е избрал наградата по негов вкус.Това ти го пиша от опит а не просто да ми мине времето
              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Ето възможност, да видите и оцените мпс-то, който би могъл да има всеки голям инвеститор
                http://vesel.info/?p=4622
                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Абе показвайте ми каруци и талиги... аз си открих сметка в боно, тъй и тъй търгувам, все ми е тая. Пък ако имам шанс да спечеля нова кола, кво лошо. Ако съм късметлията, ще напарвя банкет! Всички форумци са поканени!

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                    Хухрещия кон е щастливецът на снимката, понеже е на празен ход. Трябваше да сложиш някоя разпарчетосана пералня и продупчен бойлер в талигата.
                    Така е на този кон му е добре за разлика от този.

Ако се загледате ще забележите, че има и трети човек накачулил се на каруцата.
                    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Какъв автомобил подхожда на голям БГ инвеститор
                      Лада седмица с климатик и ремус от Илиянци багажник на покрива за мотиките идилия, като чичо еди кой си дето като видеха с МБ то на нивата му късаха главата беше прекупвач на селскостопанска стока и човека си купи седмица и и сложи климатик

Коментар

• Първоначално изпратено от rossen Разгледай мнение
                        Хахахаха за такъв на БФБ си прав, той коня вече е умрял от глад.
                        За ФХ спецовете обаче има доста оферти, късмет трябва обаче.
                        Едни руснаци гледах, че дават Кайен, ама много дълго трябва да си им клиент и Господ знае дали и как ще си я вземеш... Не си представям да ида в Русия да си искам Порше-то ей-тъй )))
                        От наште гледам, че май сефте предлагат кола - реклама тече и в Инвестор за Фиатче 500. Не е баш като за "голям инвеститор", ама ако е без пари - нема да откажа )))))
                        да фиатчето не е лошо за града... а Кайенчето само да го спечеля и отивам за съдействие на Позитано

Като гледам масово раздават телефони... ама навсякъде има едни допълнителни условия за обеми...
                        Мненията ми не са препоръка или съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• http://allianzleasing.com/mercedes-benz/

Коментар

• Хахахаха за такъв на БФБ си прав, той коня вече е умрял от глад.
                            За ФХ спецовете обаче има доста оферти, късмет трябва обаче.
                            Едни руснаци гледах, че дават Кайен, ама много дълго трябва да си им клиент и Господ знае дали и как ще си я вземеш... Не си представям да ида в Русия да си искам Порше-то ей-тъй )))
                            От наште гледам, че май сефте предлагат кола - реклама тече и в Инвестор за Фиатче 500. Не е баш като за "голям инвеститор", ама ако е без пари - нема да откажа )))))

Коментар

• Ясно, 2-ма са напред... колкото за каруца...с кранта... и личен шофьор
                              Май накрая ще почнем да се надлъгваме в някакви конкурсчета... ако може и някой бонус да ударим...
                              Мненията ми не са препоръка или съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Скоро на гоуем инвеститор на БФБ ще подхожда само хъхряшка каруца.

Впрочем те го те и он:

Хухрещия кон е щастливецът на снимката, понеже е на празен ход. Трябваше да сложиш някоя разпарчетосана пералня и продупчен бойлер в талигата.
                                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

Working...
                                X