IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В Италия затишие - дрън-дрън.

Вече +58 болни и общо 215 в Италия.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
      Мда, не е лошо всеки да има план Б
      Глупава декларация, подклаждаща паниката , надеждата не трябва да умира, не го очаквах от него.

Chinese President Xi Jinping makes a shocking admission that his country failed to contain the coronavirus outbreak. The confession is a clear sign that the Communist Party can no longer control the narrative around the infectious disease.
      • Dow futures crashed over 1.5% at the open of trade on Sunday.
      Ако сега изпоуволни полвината политбюро и неудобните нему кадри, значи просто използва удобния момент. Ще се радвам ако нарочно е преувеличил малко в оценката си.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

..Блокада на града единственото което ме развеселява е че Накавръчето не може да дойде да ми украдне запасите у мазето и хамбара.
        Колко дена би издържал на групови атаки 24/7 от прегладнела пасмина от манговци (и не само) ??

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
          Айде да вкарам малко паника

В четвъртък (20.02.2020) се игра мача между Лудогорец и Интер Милано в Разград. Както може да се сетите на мача е имало около 1000 привърженици на Интер от Милано (заразената провинция).
          Гела веднага под карантина, по за дълго...а ВС да почва работа по активите му

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ако ще ги копаме розовите домати на Пешото, аз таз част от превенцията я пропукам.За мен полагането на труд е по-нездравословно от коронавируса.

Никъде не съм прочела, че този вирус не налазва по индоевропейците. Дори ми се струва, че китайците/азиатците трябва да имат по силен имунитет от нас, защото мине не мине и от там тръгне някой грип.
            Ама с втората част от превенцията си съгласна :-)
            В началото имаше такива ''надежди'' ... конспиративни... как се захващал вируса и т.н....Явно не вървят, а може и да е дори по-зле на база аргумента който написа....

Коментар

• Айде да вкарам малко паника

В четвъртък (20.02.2020) се игра мача между Лудогорец и Интер Милано в Разград. Както може да се сетите на мача е имало около 1000 привърженици на Интер от Милано (заразената провинция).

Коментар

• national power, тази болест е нещо непреодолимо и просто трябва да се приеме че я има, така изглежда. За завръщането на българите от чужбина в момента не е чак толкова назрял момента, едва когато във всяка държава всяко населиние което не е местно или се пише от друг етнос започне да бъде игнорирано по всякакъв начин тези които не са в родината си ще изпазнат в немилост. Затова е много хубаво да си имат хората родина и собствена държава, защото иначе в един момент няма да има къде да отидат. Бог да пази тези които пазят България ! Сигурен съм че той го прави.
                Last edited by supertrader; 24.02.2020, 12:09.
                D.Y.F-091066

Коментар

• В Италия затишие. Нови случаи в Афганистан, Кувейт и Бахрейн.

Search:
                  China 77,345 +409 2,593 +151 24,871 11,477
                  S. Korea 833 +231 7 +1 18 7
                  Diamond Princess 691 3 17 36
                  Italy 157 4 +1 2 25
                  Japan 146 1 23 7
                  Singapore 89 51 5
                  Hong Kong 74 2 12 6
                  Iran 47 +4 12 +4 1
                  Thailand 35 21 2
                  USA 35 7
                  Taiwan 28 1 2 1
                  Australia 22 11
                  Malaysia 22 18
                  Germany 16 14
                  Vietnam 16 15
                  U.K. 13 8
                  U.A.E. 13 3 2
                  France 12 1 10
                  Canada 10 3
                  Macao 10 6
                  Philippines 3 1 2
                  India 3 3
                  Kuwait 3 +3
                  Israel 2
                  Russia 2 2
                  Spain 2 2
                  Afghanistan 1 +1
                  Bahrain 1 +1
                  Belgium 1 1
                  Cambodia 1 1
                  Egypt 1 1
                  Finland 1 1
                  Lebanon 1
                  Nepal 1 1
                  Sri Lanka 1 1
                  Sweden 1
                  Iraq 1

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Уви оказа се че има един мит по-малко и вируса няма проблем да обитава жилища от бялата раса....
                    Надеждата остава в лятната слънчева радиация.... изглежда не се развива много положително в Сингапур, Виетнам, Малайзия, Тайланд и другите подобни.... Въпроса е дали е от топлото или е ограничен административно или цифрите не са верни....
                    ПП Ей го лечението и превенцията - през лятото сички по потник през деня на градината за розАви домати на Бай Пешето, а вечер 300 мл 55 градусава домашнярка и вирус нема да смее да припари :-)
                    Ако ще ги копаме розовите домати на Пешото, аз таз част от превенцията я пропукам.За мен полагането на труд е по-нездравословно от коронавируса.

Никъде не съм прочела, че този вирус не налазва по индоевропейците. Дори ми се струва, че китайците/азиатците трябва да имат по силен имунитет от нас, защото мине не мине и от там тръгне някой грип.
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Мда, не е лошо всеки да има план Б
                      Глупава декларация, подклаждаща паниката , надеждата не трябва да умира, не го очаквах от него.

Chinese President Xi Jinping makes a shocking admission that his country failed to contain the coronavirus outbreak. The confession is a clear sign that the Communist Party can no longer control the narrative around the infectious disease.
                      • Dow futures crashed over 1.5% at the open of trade on Sunday.
                      Last edited by hazard; 24.02.2020, 10:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Едната ми братчедка живее в Милано, другата е в малко градче в близост до границата с Швейцария. Преди малко чух втората. В няколко населени места около тях има наложена карантина. Народът започвал да изпада в паника.
                        Сега почваш ли да разбираш думите на леля Слава ....после и да искат няма да могат да се върнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mohave __ Разгледай мнение

По - интересно е че много от тях не прибавят дори по 1 случай . Някак замлъкнаха . А може и вирусът да се окаже калпав .
                          За калпав не е калпав.Вчера смъртноста беше 9.6% а днес е 10.1%........

Коментар

Уви оказа се че има един мит по-малко и вируса няма проблем да обитава жилища от бялата раса....
                            Надеждата остава в лятната слънчева радиация.... изглежда не се развива много положително в Сингапур, Виетнам, Малайзия, Тайланд и другите подобни.... Въпроса е дали е от топлото или е ограничен административно или цифрите не са верни....
                            ПП Ей го лечението и превенцията - през лятото сички по потник през деня на градината за розАви домати на Бай Пешето, а вечер 300 мл 55 градусава домашнярка и вирус нема да смее да припари :-)
                            Лятос вирусите по ги нема.300 грама са ного вечер и 55 градуса също са много....Разбирам тънката насмешка ма лятото без потник.Сутрин рано в градината от шест до осем и половина после бръснене душ закуска кафенце мое и с дваесе грама поне дванайсегодишно.До десет макс единадесет гол само по къса гаща и бос мааш из двора...Голям кеф е сутрин но лятото рядко има роса денем като се напече земята на краката е голям кеф.На обяд задължително дрямка поне до четири после кафенце после на сянка нещо свършиш след седем па час час и половина у градината.После пак у външаната баня после вечеря една хубава голяма салата и картофки с биричка....Те така и да благодаря на Бог здрав съм.Убеден съм че Бог обича хората свързани здраво със земята.И пак да благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mohave __ Разгледай мнение

По - интересно е че много от тях не прибавят дори по 1 случай . Някак замлъкнаха . А може и вирусът да се окаже калпав .
                              И голям процент излекувани....Или е бъг някъде или е решение... Италия и Южна Корея показват как за дни от 10-20-30 отиваме на стотици...., а там не мърдат от подобна изходна позиция....
                              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 24.02.2020, 10:36.

Коментар

Коментар

Working...
                                X