IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Откакто се помня, държавната и общинска администрации решават всеки проблем така,
    щото на тях да им е удобно, без да се интересуват от трудностите с
    които натоварват обикновения гражданин.
    Така е и сега.
    По тази причина винаги съм бил силно скептичен, когато някой друг решава неща,
    които уж били в моя полза.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Умрелите почва да им расте бройкта като се натрупат няколко хиляди заразени. Леките случаи оздравяват за 2 седмици, тежките между 4-6 седмици им трябва да се разбере в коя графа ще отидат. Може да погледнеш Испания и Франция как се движат или една Гърция с 500 заразени и 10 починали.
      Бройка от около 5-6 000 починали може да се каже, че е нещо. Вирус сравним с ебола по мощ и смъртност налага такива драконовски мерки. Останалото е пълна, ама пълна простотия. Вируса е циркулирал отдавна и в България. Тепърва тия дето насаждаха паника през медии и телевизии ще гризнат дървото.

Коментар

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение

Чул съм и че извозват труповете с военни самосвали.
        Струва ми се прекалено, така че може ли да дадеш доказателство?
        https://fakti.bg/world/456526-sakash...upove-v-italia

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Да изследват за коронавирус цялото население на Банско и болните да се отделят под карантина от здравите.В Италия така са постъпили
          с едно малко градче и резултата бил отличен.
          Абе ти и останалите умници какво не разбрахте?
          България се управлява от шапкари и бивши ДС, та. Това са изключително прости хора, които не разсъждават Те са свикнали само да присвояват.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Голям праз. Цитирай УМРЕЛИ, А НЕ ЗАРАЗЕНИ!!!!
            Умрелите почва да им расте бройкта като се натрупат няколко хиляди заразени. Леките случаи оздравяват за 2 седмици, тежките между 4-6 седмици им трябва да се разбере в коя графа ще отидат. Може да погледнеш Испания и Франция как се движат или една Гърция с 500 заразени и 10 починали.

Коментар

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение

В новините обясниха, че следят по клетките, с които се свързва апарата, а не от услугата "Локация".
              Първото е автоматично и може да се изключи само с изключване на апарата.
              Някои твърдят, че е възможно пасивно детектиране на апарата, та съветват да се извадят и батерията и сим-картата.
              Дават им дейта трафика, второто с клетките е малко по сложно.... Зависи от апарата, старите нокии от миналото. Но трудно се намират вече.

Коментар

• Да изследват за коронавирус цялото население на Банско и болните да се отделят под карантина от здравите.В Италия така са постъпили
                с едно малко градче и резултата бил отличен.

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение

крадеца вика дръжте крадежа . никои не те убижда . ако пчелар е убида sorry .
                  за разлика от теб матеиккоо

по полежка с убидите матейка да не ядем печени зайци с мед
                  Изплиска легена май. Възприемам те като първата форумна жертва в резултат от принудителната изолация заради грипа.
                  г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                    Понеже аз съм от тия, за които няма снижение на акция повече от 100%:

Но никой не ги брои, както се прави с жертвите на коронавируса.
                    Всяка година има 2-4% смъртни случаи при всяка грипна вълна без това да причинява блокиране на цялото общество, напомня горнооряховският лекар.
                    Категорично не се започва лечение с антибиотик веднага. В първите 3-4 дни се приемат само общоизвестни антивирусни препарати. Едва, ако след това има някакви усложнения, може да се премине към болнично лечение.

Само заради точността. Иначе и аз мисля, че вирусолозите и микробиолозите имат по-конкретни знания, ама проф. Аргирова я няма в Щаба.(Вероятно е отказала да носи униформа).Но началник щаба е също хирург, айде, има орг. опит, ама най-естественото нещо е главния санитарен инспектор да е началник, или поне професор по вирусология. След това, категорично един от най-добрите кардиолози Иво Петров, трябваше да е на среща, на която се каза, че хининът върши работа.(това дори и мед. специалист го знае) Макар че един готвач ми обяснява от ТВ как имало разлика между готвач и ШЕФ. Нека си избиват комплексите, ама и най-обикновения лекар ми се струва, че бая четене е ударил преди да си хвърли капата нависоко, а особено и СЛЕД ТОВА.
                    А, я глей, събудих се.
                    В момента има избиване на комплекси от прости хора от депутат, през полицай, комшия до лекар.

Дай власт нa простите хора и им гледай сеира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                      Честита 1984!
                      Вече писах грубо сме 1250 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                        142 души с COVID-19 у нас, заразата стигна и до Шумен

https://nova.bg/news/view/2020/03/21...4%D0%B5%D0%BE/
                        Надявам се оставяш на нас да се сетим, че РЕГИСТРИРАНИТЕ са толкова, защото ЗАРАЗЕНИТЕ са много,повече. Все пак телевизия, те толкова си могат.
                        И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                          Работещи в Банско пренасят заразата и в Шумен и в Бургас и в Пловдив и къде ли още не.
                          И на Луната също имало коронавирус, пренесли го астронавтите от Наса.

​​​​​​...

Коментар

Голям праз. Цитирай УМРЕЛИ, А НЕ ЗАРАЗЕНИ!!!!

Коментар

Работещи в Банско пренасят заразата и в Шумен и в Бургас и в Пловдив и къде ли още не.

Коментар

В някои държави вече не насмогват да изгарят труповете, а този баламурник ни твърди, че 4% смъртност била нещо нормално, и не трябвало да и обръщаме внимание. Само затвор ги оправя такива.
                                Чул съм и че извозват труповете с военни самосвали.
                                Струва ми се прекалено, така че може ли да дадеш доказателство?

Коментар

Working...
                                X