IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
    Естествено, че не е вярно!

    Световното правителство има нужда от глобализацията като феномен, за да упражнява пълната си власт! ТЯ е ТУК!
    В момента имаме ДЕглобализация! Това е обратното на това, което само засилва властта им!

    Относно икономиката, то те могат да ти я сринат, за дни и без пандемия, като 2008/09 при Лемън! После да направят каквото искат "докато" те спасяват!

    Ако имат такъв тотален контрол, могат да постигнат горното и след Световна Война! Ако е вярна теорията на конспирацията, то те ще контролират и ПРИВИДНИТЕ врагове. Китай, Русия и САЩ. Един вид могат да ти наложат какъвто искат вит робство и рестарт във всяка една страна!

    Какво ще постигнат сега при тази пандемия, която ще премине след 2-3 месеца. НИЩО, в сравнение с горното!

    ДА икономиката ще се срине, но целия Запад, черпеше благосъстояние от БЪДЕЩЕТО през кредитите! Сега идва и цената да бъде платена!

    НИКОЙ не е виновен и на ошилените в неразумни кредити, никой не е виновен, че си сринахме земеделието, че не се развиваме като истинска промишлена икономика, а избрахме ДА СМЕ БЕЛИ РОБИ, КОИТО ДА ПРОИЗВЕЖДАТ МИГАЧИ ЗА НЕМСКИТЕ КОЛИ! И това ни казваха, че е най-доброто, а ние скляпахме на парцали одобрително!

    ДА срив ще има! ДА бедност ще има! Но това е резултат от всичко постелено до тук, а не от факта, че някой ще прецака хората! МНого от прецаканите ЦОЦАХА до безобразие!
    Айфони, екскурзии до Барселона.... Глобална култура, консумацията като мания.... ЗАПАДЕН ЖИВОТ......

    Много преди генното инжинерство вируси е имало, смърт е имало! Света се е разрастнал твърде много, а ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА обслужва най-много елита! Хората позволиха обаче да бъдат излъгани, че тя е най-великото нещо и сега същите ще платят цената! Хората позволиа да ги ошилят в кредити и предадоха страните си за "лъскави огледалца", предлагани от глобализацията!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

      https://www.youtube.com/watch?v=OyMA84-mowI

      Новия химн на стара Европа
      Айде, да ги тръшка чумата всички соровци, канцлеровци, оон-товци, еврогейкомисаревци. Да отнесе сделките им и геополитиките им.

      Коментар


      • https://fakti.bg/mnenia/457665-koron...dari-na-parite

        Баси, дали е вярно?

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
          200 хиляди се били завърнали у нас за последните два месеца. 8000 за последното денонощие. Ще рече, положението е неконтролируемо. Те просто внасят заразата. Тя леко ще си пропълзи през всякаква карантина. Тепърва ще почнат да се проявяват заразените от чужбина, а пък ще ни ги разправят, че карантината е хлабава.
          Тъй, тъй, чоджум, тъй, кажи им го, но ще останеш глас в пустиня. В момента е важно да се ръси със захар, а ако не стане със захар - може и с шекер, а междувременното тъмнозелените и всякакви други крокодили си ги прибираме и ги пускаме на юнашко доверие, щото годжито в униформа (ня моменти го съжалявам, какви ли извращения със съвестта си следва да прави) рече, че, цитирам, "Никой не казал, че на всеки пристигнал от чужбина трябва да му се направи тест. Това не е във възможностите ни." Мисля, че това казва всичко, а междувременно може да продължим да ръсим със захар, шекер, карамел, захарен памук и каквото там се сетите, няма проблеми. А да, и да плачем за възрастните и хронично болните, на които не забраняваме да се движат и да излизат от вкъщи, но за сметка на това ограничаваме младите и роботещите да не ходят в магазините до 10.30, да не излизат в парковете и да не си ходят до вилата или да видят родителите си! Бравос и конграчулейшънс!

          Апропо, ето и едно интервю на професор Хинков -предполагам, че и той е олгофрен, ма са го викнали по БНТ-то на културата:
          През 2008-2009 г. беше епидемията от свински грип. Тогава, пролетта на 2009 г., в България загинаха 4000 човека за един месец. Това заяви в "Денят започва" с Георги Любенов проф. Олег Хинков, реаниматор и бивш заместник-министър на здравеопазването. Проф. Олег Хинков: За огромно съжаление, те бяха предимно млади хора - най-вече родилки и бременни жени. Сега, Слава Богу, не е така, умират старците. Тогава нямаше извънредно положение. Тогава ние реаниматорите, бяхме в условия, близки до тези, категоричен е проф. Хинков.

          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

          Коментар



          • Кoрoнaвируcът e рoдeн нe в Китaй, a в cъзнaниeтo нa лудитe гocпoдaри нa пaритe. Прeди дeceт гoдини e пoдгoтвeн cцeнaрият „Пaндeмичнa пaникa“, кoйтo ce игрae прeд oчитe ни. https://fakti.bg/mnenia/457665-koron...dari-na-parite

            Коментар


            • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

              Луксозните хотелски стаи в болниците не правят медицината качествена.Зад тоя вирус стои разум Божи разум.За който е определен спасение няма в пещера да се скрие 1000 пъти на ден да си мие ръцете тая гад ще го намери.Много хора си мислят че два три месеца ще са в къщи и после старата песен на нов глас еденье пиенье клецанье краденье скитанье. Нема вече свърши.ЕС ще се промени драстично ще го има на хартия и толко всеки ще си гледа интересите.Тоя вирус тая гад мръсна разкри грозната истина за която говоря тука вече 10годин.В ЕС солидарност няма има лицемерие подлост и както казват сърбите с една тъка глава гали со друга курец вади.Лъсна им гнусният задник лицемери интересчии боклуци...За НАТО е още по ясно.Виждаме Италия от къде получава помощ от Китай Куба и Русия...Дано не се налага и на нас да помагат щото това са народите които ще ни помогнат.На сорошките уруспии и предстои бесен по дереците..
              За съжаление ЕС и НАТО солидарността е само на думи.

              Като се покаже дебелия всеки се спасява поединично.....
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

              Коментар


              • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

                според мен всички лъжат и истината се прекарва през призмата на интереса на даденото общество и в частност управляващата го класа

                Китай покриваха до последно, защото им беше ясно, че ако тази гадост не стигне до всички останали конкуренти...ще са прецакани само те.

                Сащ неглижираха предупрежденията на разузнавателните си служби, защото Тръмп искаше набалончения му пазар и икономика да удържи до изборите с бест евър бул маркет

                Италия пишат всички починали , че са от корона, защото са задлъжнели до ушите и ако ЕЦБ не им купува дълга ще гръмнат съвсем скоро...така поне имат 'заподозрян' коронта

                Корея, Сингапур, Тайван - те са наясно,че могат да разчитат само на себе си и натискат, тестват, излират и се справят добре.

                Германия - според мен обратно на Италия покриват част от жертвите, защото паниката и спирането на икономиката на света ги удря много яко + са кредитор на разни тарикати като
                Италия, Испания, Гърция, Португалия.

                Великобритания - там и те не знаят какво правят... тяхната работа ще стане хитрата сврака с двата крака....

                Източна европа се шашкаме повече дано да е за добро, защото ни е ясно, че богатия запад ще залъже такива като Боко и Влади Горанов с понякое евро, но после ще ни изкупят с парцалите....

                Русия - за тях всичко е война и се готвят като за война.

                С почти всичко съм съгласен ама да не приемаме че Италия така лъжат умрелите са малко да са всички особено след спада от вчера спрямо онзиден а и там не са имали задължителни часове в училищата по атеизъм да си имат атеисти и слабовярващи като тук, дядото ако е умрял от инфарк или инсулт бабата ако е жива и ако никой от семеиството няма симптоми ще иска да го погребат по християнски, вместо да го горят като заразен, и ще гледаме видеа как италианците лъжат и отказват погребения


                mWPCloud.com

                Коментар


                • Колкото пъти го видя тоя, толкоз пъти изпадам в дива радост, че има и по-лошо положение .

                  https://www.mediapool.bg/zarazata-va...ews304994.html

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                    Ах дано не дава Господ да ни оказват помощ и на нас та да ви гледам сеира.Ако от мен зависи соросоидите просто ще ви оставя да ви лекуват братята ви евроатлантически гейове.Чакайте помощ от ЕС и САЩ .Ще получите ясни сигнали и силни знаци и ще пукнете кат кучета.Тоя вирус тая гад ще ви оправи четвъртите празни глави
                    Много си лют, бе, бай Пеше. Няма страшно, сега Меркел като кихне и ЕС ще се разпадне и ние пак ще се върнем, където сме били.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

                      Относно братската помощ, това е така. Да не забравяме, че италианците са комунисти до мозъка на костите си. Италианската компартия на Берлингуер беше втората след КПСС по влияние в света. Затова там "Червените бригади" вилнееха и сееха терор в името на народа. В Италия Толиати само мавзолей няма. От балконите днес италианците пеят "Уна матина, ми соно алцато ..." сякаш посрещат Съветската армия - италианският вариант на "Партизан за бой се стяга". Затова го дават и по-лежерно, конкуренции и пазарни икономики много не са им по вкуса - всички до един са мошеници. Мусолини е син на основателя на италианската социалистическа партия, фашизмът е едно нейно по-ляво продължение, нищо, че други неща са заседнали като обяснение в Гугъл. Гарибалди е събрал Италия както Ленин - Съветския съюз. Само мащабите са различни. И пак с много пари. След войната американците спасяват изборите, които комунистите печелят - нещо като референдума за монархията у нас. Това е една много дълга лява вълна във времето.
                      Ах дано не дава Господ да ни оказват помощ и на нас та да ви гледам сеира.Ако от мен зависи соросоидите просто ще ви оставя да ви лекуват братята ви евроатлантически гейове.Чакайте помощ от ЕС и САЩ .Ще получите ясни сигнали и силни знаци и ще пукнете кат кучета.Тоя вирус тая гад ще ви оправи четвъртите празни глави

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

                        Относно братската помощ, това е така. Да не забравяме, че италианците са комунисти до мозъка на костите си. Италианската компартия на Берлингуер беше втората след КПСС по влияние в света. Затова там "Червените бригади" вилнееха и сееха терор в името на народа. В Италия Толиати само мавзолей няма. От балконите днес италианците пеят "Уна матина, ми соно алцато ..." сякаш посрещат Съветската армия - италианският вариант на "Партизан за бой се стяга". Затова го дават и по-лежерно, конкуренции и пазарни икономики много не са им по вкуса - всички до един са мошеници. Мусолини е син на основателя на италианската социалистическа партия, фашизмът е едно нейно по-ляво продължение, нищо, че други неща са заседнали като обяснение в Гугъл. Гарибалди е събрал Италия както Ленин - Съветския съюз. Само мащабите са различни. И пак с много пари. След войната американците спасяват изборите, които комунистите печелят - нещо като референдума за монархията у нас. Това е една много дълга лява вълна във времето.
                        https://www.youtube.com/watch?v=OyMA84-mowI

                        Новия химн на стара Европа
                        Last edited by vikhunter; 23.03.2020, 10:18.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

                          Ще видим дали ще има връщане на село към къра. Едва ли ще е особено масово. Заразата не е толкова опасна. Ако беше чума, досега да сме населили планините. И да воюваме за пасищата.
                          Към къра едва ли но към село особено близките до големите градове може би да.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                            Всеки човек може сам да се предпази от заразата, ако ще навън да бъка от заразени. Това е въпрос на лична организация, и съвсем не е необходимо да има драстични мерки, предприети от правителството. Много хора сами си взеха решение какво да правят в условията на тази зараза далече преди правителството да наложи каквато и да било мярка. Още много на брой хора сами си взеха решение, когато правителството предприе информационна кампания. След това още една огромна група хора си взеха лично решение, когато правителството започна да дава препоръки какво трябва да се прави.

                            Като цяло остана една много малка група от хора, която отговаря на някоя от долните точки:
                            1. Не гледат телевизия, не слушат новини и/или не четат в интернет. В резултат на това нямат ясна представа какво предстои.
                            2. Гледат телевизия, новини и интернет, но конинктивните им способности са недоразвити. Те не могат да предвиждат бъдещето и живеят ден за ден само в настоящето.
                            3. Имат цялата информация, но са големи чешити и/или егоисти, въобразили си, че целия свят им е длъжен с нещо.
                            4. Разглезени мамини синчета, които живеят в някакъв собствен измислен свят, който е далече от реалноста на живота и събитията по света.

                            Хората, изброени в горните 4 точки, са малцинство, и не се вписват в обществото като цяло, което общество вече е предприело достатъчно на брой защитни мерки на база собствено убеждение, а не защото някой им се е разпоредил.

                            От тука нататък всеки може да се досети сам, че драстичните мерки, предприемани от властимащите по света, са насочени само и единствено към това малцинство от недочули, недоразбрали или откровено бойкотиращи процеса на карантина. Ако нямаше такива хора, нямаше да има и драстични мерки. Тъй като обаче това малцинство го има, заради него ще има все повече и повече мерки, една от друга още по драстични.

                            Точно това малцинство орева медиите и форумите, че някой се опитва да им налага нещо, което собствените им мозъци не могат да го осмислят. Нормалните хора обаче не се тревожат от тези драстични мерки, защото самите те доброволно са си ги взели само по собствено усмотрение.
                            Тва сериозно ли?Точно тия дето не гледат простотиите на паникьосаната власт са най добре...Ба си да вярвам на властта и на медиите е не съм чак толко прос

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                              Ще си дойдат нещата по местата.Не може курник в София да струва 400-500000 лева а двуетажна къща с двор два три декара златна земя собствен кладенец и селскостопански построики за крави коне прасета кокошки да струват 5000-20000 в според зависи.В тия времена който си има двор си излиза и си чопли градинката хем движение хем ще си изкара чушки картофи тиквички краставици боб домати моркови а който си има и земица ще си вземе рентичка брашно олио жито да отгледа някоя кокошчица зайче....В града човек е истински затворник...
                              Ще видим дали ще има връщане на село към къра. Едва ли ще е особено масово. Заразата не е толкова опасна. Ако беше чума, досега да сме населили планините. И да воюваме за пасищата.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                                Луксозните хотелски стаи в болниците не правят медицината качествена.Зад тоя вирус стои разум Божи разум.За който е определен спасение няма в пещера да се скрие 1000 пъти на ден да си мие ръцете тая гад ще го намери.Много хора си мислят че два три месеца ще са в къщи и после старата песен на нов глас еденье пиенье клецанье краденье скитанье. Нема вече свърши.ЕС ще се промени драстично ще го има на хартия и толко всеки ще си гледа интересите.Тоя вирус тая гад мръсна разкри грозната истина за която говоря тука вече 10годин.В ЕС солидарност няма има лицемерие подлост и както казват сърбите с една тъка глава гали со друга курец вади.Лъсна им гнусният задник лицемери интересчии боклуци...За НАТО е още по ясно.Виждаме Италия от къде получава помощ от Китай Куба и Русия...Дано не се налага и на нас да помагат щото това са народите които ще ни помогнат.На сорошките уруспии и предстои бесен по дереците..
                                Относно братската помощ, това е така. Да не забравяме, че италианците са комунисти до мозъка на костите си. Италианската компартия на Берлингуер беше втората след КПСС по влияние в света. Затова там "Червените бригади" вилнееха и сееха терор в името на народа. В Италия Толиати само мавзолей няма. От балконите днес италианците пеят "Уна матина, ми соно алцато ..." сякаш посрещат Съветската армия - италианският вариант на "Партизан за бой се стяга". Затова го дават и по-лежерно, конкуренции и пазарни икономики много не са им по вкуса - всички до един са мошеници. Мусолини е син на основателя на италианската социалистическа партия, фашизмът е едно нейно по-ляво продължение, нищо, че други неща са заседнали като обяснение в Гугъл. Гарибалди е събрал Италия както Ленин - Съветския съюз. Само мащабите са различни. И пак с много пари. След войната американците спасяват изборите, които комунистите печелят - нещо като референдума за монархията у нас. Това е една много дълга лява вълна във времето.

                                Коментар

                                Working...
                                X