IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

    Имай предвид, че Те са много по-умни от нас. Ние можем да си мислим за деглобализация, а всъщност да се затвърждава глобализацията. На Тях не им трябва икономика и просперитет, а власт. Виж как 1 милиард човека са затворени - това деглобализация ли е? И са пазени от армии и милиции, които, като ги събереш чисто математически, стават една голяма армия и една голяма милиция. Дали е глобална тази сила или е пунта мара на търкалета?
    Някой не е по-умен, само защото е наследник на милиардерско семество и е в таен борд, където се взимат глобални решения за насоките на света! Това е човек с власт, но умността е от Бога и тя не се купува с пари!

    Китай е концлагер, далеч преди коронавируса! Това истинска власт, ТАМ!
    Като ти подават морковчето, както се случва там, много по-лесно ще ти сложат камерите и ще те чипират, докато ти смяташ, че си "победител" с новия Айфон в джоба!
    Това е истината!

    Текущата ДЕглобализация не е полезна на тези, които в спокойни времена могат да ти изградят един ГЛОБАЛЕН КИТАЙ, без да се усетиш дори!

    Иначе, който иска да си вярва в конспирациите, да си вярва! То как да го успориш! Казват ти, че е сценарий и толкова! Доказателства нямат. Тезата им е, че така щели да те поробят! Ами те до сега, не те ли поробват?

    Друга АБСУРДНА ТЕЗА Е, ЧЕ ТОВА БИЛО СЦЕНАРИЙ, да се сринела икономиката и един вид да се ограбят хората, но същите тези хора, забравят, че единствено извращението на КРЕДИТНАТА БАЗА, доведе до това, тя много по-рано да не се е сринала! Само, че когато ядяха "кюфтетата" не реваха, нали?

    Другото, което е много важно, повечето как си го представяха, че в днешния свят, ако допуснем, че заразата е естествена, а не ГМО на скрити кръгове, нещата щяха да се развият?
    Как си го представяха, че ще се случат нещата??? Изведнъж, всички щяха да се РАЦИОНАЛИЗИРАТ и да си кажат, по-добре икономиката, смъртността не ни плаши, давайте да вървим! Също така, защо КАРАНТИНИТЕ започнаха в много от малките страни, с особена тежест, ако има сценарий от елити, не е ли по-логично, те да почнат от големите страни, през КОМАНДА!

    Истинския концлагер и робство е Китай! За да ти направят Китай, тук или където е, не им е необходима тази пандемия, която ще отшуми до няколко месеца!
    99% от хората са готови, да наденат робския хомот и в едни от най-спокойните години!

    Ето в БГ ти пускат чипирани лични карти с био данни! СЪПРОТИВА НУЛЕВА!
    Ограничават ти кешовите плащания! СЪПРОТИВА НУЛЕВА!
    Глобализират те в ЕС, както и да приемеш Еврото! Да си махнеш собствената валута! СЪПРОТИВА НУЛЕВА!
    Камери навсякъде, както и следене на движението през оператори и интернет! СЪПРОТИВА НУЛЕВА!
    Обясняват ти, че елеминирането на кеша е добро, плащай само с карта! СЪПРОТИВА НУЛЕВА!

    Колега, ти сериозно ли си мислиш, че им трябва този вирус, за да те поробят! Ами я се огледай малко!
    Last edited by Mike Florida; 23.03.2020, 13:17.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Oп, 69-ка, не, не виждам какъв проблемът, но може да съм олигофрен, знам ли? То нали всички, които не са апокалиптици са олигофрени и изкукали дядки, сал генерал годжи е велик и говори истината, освен когато не я говори. Та набързо, ако не си разбрал личното ми мнение - аз продължавам да считам, че това е грип с усложнения, какъвто ни удря всяка зима, горе-долу (странно, как изведнъж спря да се говори за грип Б, нали, а го чакахме с уникална тревога), поради което считам (това е лично мнение на немедицинско лице), че всички мерки бяха ултра прекомерни и излишни. Няма как да влияя на БХ или неговото прокси в униформа, затова, тъй като мерките вече са наложени, считам, че са неадекватни, тъй като ограничават нас, работещите, като междувременно няма никакъв или почти никакъв конртол на влизащите у нас, които реално са носители на този грип с усложения. Защото в момента се получава, че хем има мерки, които ме ограничават, и то много, хем има безразборно пристигащи субекти, към които не се прилага почти нищо и се приемат на юнашко доверие, без да се изследват - самото годжи го казва. Та или да махнат всякакви мерки (което аз лично предпочитам - личната изолация е достатъчна, за който се страхува), или да налагат жестоки мерки към конкретни лица (потенциалните носители), а не към всички и за всичко на ангро.

      Така по-ясен ли съм?
      Не ,не си по- ясен....Ти критикуваш,че ние взехме една идея по-крути мерки от необходимото....Странното за мен ,че същите, крути ,та и по-крути мерки,с различно закъснение, бяха взети и от страни ,като Германия,Франция,САЩ и т.н. Ами сега ?!Как да го разтълкувам това?Че ние сме били една идея по-придвидливи?Последвали са нашия пример?Не знам!?
      Проксито в униформа в прав текст заяви - нямаме възможност да изследваме всички....Изследваме доколкото са ни възможностите ,а те са със сигурност по-малки от тези на Германия....Ще ти дам пример - представи си река ,която заплашва да излезе извън коритото и да наводни всичко...На практика трябват фадроми ,та да издигнем диги и да се предпазим....Да ама фадроми няма,има празни чували ...И ти какво казваш - майната му ,щом нямаме фадроми оставяме всичко на каквото му дойде ...Аз казвам - взимаме лопатите ,пълни чувалите с пясък и редим....Ако спрем разлива - добре,ако не успеем -така е било писано,ама поне сме пробвали с това ,което сме имали под ръка....Така е и със щаба....Със сигурност ,отстрани е много лесно да критикуваш....Ама изобщо не съм убеден,че ако ти беше шеф на щаба ,щеше да вземаш по- адекватни или най-адекватните решения....

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

        Тъй, тъй, чоджум, тъй, кажи им го, но ще останеш глас в пустиня. В момента е важно да се ръси със захар, а ако не стане със захар - може и с шекер, а междувременното тъмнозелените и всякакви други крокодили си ги прибираме и ги пускаме на юнашко доверие, щото годжито в униформа (ня моменти го съжалявам, какви ли извращения със съвестта си следва да прави) рече, че, цитирам, "Никой не казал, че на всеки пристигнал от чужбина трябва да му се направи тест. Това не е във възможностите ни." Мисля, че това казва всичко, а междувременно може да продължим да ръсим със захар, шекер, карамел, захарен памук и каквото там се сетите, няма проблеми. А да, и да плачем за възрастните и хронично болните, на които не забраняваме да се движат и да излизат от вкъщи, но за сметка на това ограничаваме младите и роботещите да не ходят в магазините до 10.30, да не излизат в парковете и да не си ходят до вилата или да видят родителите си! Бравос и конграчулейшънс!

        Апропо, ето и едно интервю на професор Хинков -предполагам, че и той е олгофрен, ма са го викнали по БНТ-то на културата:
        През 2008-2009 г. беше епидемията от свински грип. Тогава, пролетта на 2009 г., в България загинаха 4000 човека за един месец. Това заяви в "Денят започва" с Георги Любенов проф. Олег Хинков, реаниматор и бивш заместник-министър на здравеопазването. Проф. Олег Хинков: За огромно съжаление, те бяха предимно млади хора - най-вече родилки и бременни жени. Сега, Слава Богу, не е така, умират старците. Тогава нямаше извънредно положение. Тогава ние реаниматорите, бяхме в условия, близки до тези, категоричен е проф. Хинков.
        Това за свинския грип през 2009 го пусках, сега се повтарям.

        https://en.wikipedia.org/wiki/2009_flu_pandemic

        https://en.wikipedia.org/wiki/2009_f...mic_by_country

        Официално починали са под 15 000 (други ги дават под 20 000). Оценките са за 150 000 до 500 000 починали. Както се вижда официалните данни се разминават с оценките 10-30 пъти. И най-вероятно отчитането, тестовете не са били прецизни и сигурно една камара други причини. Както и сега виждаме съвсем различни данни. Едни тестват на поразия на случаен принцип. Други тестват само сериозните случаи. Въри прави статистиката и изводи и модели.

        В България официално през 2009 свинския грип са 766 заразени и 40 починали.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Oп, 69-ка, не, не виждам какъв проблемът, но може да съм олигофрен, знам ли? То нали всички, които не са апокалиптици са олигофрени и изкукали дядки, сал генерал годжи е велик и говори истината, освен когато не я говори. Та набързо, ако не си разбрал личното ми мнение - аз продължавам да считам, че това е грип с усложнения, какъвто ни удря всяка зима, горе-долу (странно, как изведнъж спря да се говори за грип Б, нали, а го чакахме с уникална тревога), поради което считам (това е лично мнение на немедицинско лице), че всички мерки бяха ултра прекомерни и излишни. Няма как да влияя на БХ или неговото прокси в униформа, затова, тъй като мерките вече са наложени, считам, че са неадекватни, тъй като ограничават нас, работещите, като междувременно няма никакъв или почти никакъв конртол на влизащите у нас, които реално са носители на този грип с усложения. Защото в момента се получава, че хем има мерки, които ме ограничават, и то много, хем има безразборно пристигащи субекти, към които не се прилага почти нищо и се приемат на юнашко доверие, без да се изследват - самото годжи го казва. Та или да махнат всякакви мерки (което аз лично предпочитам - личната изолация е достатъчна, за който се страхува), или да налагат жестоки мерки към конкретни лица (потенциалните носители), а не към всички и за всичко на ангро.

          Така по-ясен ли съм?
          Ама че то с цялото законодатекство е така. Хората нямат право да притежават оръжие, но бандитите имат незаконно оръжие. Хората трябва да спазват Закона за движение по пътищата, но малоумниците не го спазват. Забранено е тровенето на пчелите с пестициди, но някои криминални арендатори го правят. И въобще цялото законодателство е насочено срещу една малка група малоумници и криминално проявени, но от това страдат абсолютно всички.

          Тоест тука съм съгласен, че нещо не е наред с всичко това, но след като не мога да измисля разумна алтернатива, просто си трая и не критикувам. Още повече че аз лично активно участвам в направата на пчеларското законодателство, и много добре знам за безкрайните часове в една или друга работна група по някоя наредба, в която непрекъснато обсъждаме и се чудим как да напишем текст за всички възможни злоупотреби, които един или друг пчелар или арендатор може да измисли. И така една наредба от 10 члена става 150 члена, разположени на 30-40 страници, и пак не сме предвидили всичко, че после се налага да дописваме.
          Last edited by Mateev; 23.03.2020, 13:14.

          Коментар


          • Какъв е смисълът да си седим в къщи и да спазваме карантина с месеци след като от чужбина се завръщат на тумби българи,до май месец може и 2млн да станат кой
            здрав ,кой болен?Европейските лидери трябва да се съберат и решат ,никакво мърдане ,кой където е там си остава и се бори със заразата.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
              Кoрoнaвируcът e рoдeн нe в Китaй, a в cъзнaниeтo нa лудитe гocпoдaри нa пaритe. Прeди дeceт гoдини e пoдгoтвeн cцeнaрият „Пaндeмичнa пaникa“, кoйтo ce игрae прeд oчитe ни. https://fakti.bg/mnenia/457665-koron...dari-na-parite
              Ще береш грижи, момче
              Кви са тези неполиткоректни изяви?

              Всичко е напълно нормално, но активира твърде реактивните.
              Искам първо да взема отношение по формата. Всичко е важно - това което е (заявено е категорично в лично качество) е важно, но и начинът, по който съответното нещо е представено, също е доста важен.

              Има един текст в стандартния черен шрифт, който невнимателните, разсеяни читатели, зложелателните или пък просто търсещите телета ще възприемат механично като твой:
              Кoрoнaвируcът e рoдeн нe в Китaй, a в cъзнaниeтo нa лудитe гocпoдaри нa пaритe. Прeди дeceт гoдини e пoдгoтвeн cцeнaрият „Пaндeмичнa пaникa“, кoйтo ce игрae прeд oчитe ни.
              Траков, кажи им моля те, че това са заглавието и подзаглавието н а някаква статия, която отразява мнението и анализа на някакъв руски икономист.
              Това не е твоето мнение, поне чисто формално няма заявено такова отношение по въпроса.
              Аз самият също понякога поствам материали, които имат познавателна или любопитна стойност, дори когато са от източници, към които принципно трябва да имаме заострено внимание и да съзнаваме наличие от повишен риск. Да, преглеждам - гласове, поглед инфо, ама от другата страна преглеждам също и фактор и медиапуул. Като постна нещо от едната или другата страна, веднага усещам неодобрителни "погледи", а понякога и укорителни думи.

              Апропо, някъде бях срещал мнения на същия този Катасонов, че той лично не вярва, че вирусът е създаден изкуствено и проследяваше някакви свои разсъждения и виждания и мнения за мотивите на ангажираните по някакъв начин играчи и възможното развитие.

              Имам свои виждания относно възможностите за произхода на вируса. Лично за себе си все още само разсъждавам относно силните и слабите страни на различните варианти от дългата листа. Също и за възможните последици и за оценките, включително морални. Втърде дълга и обърката тема.

              Поздрави

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

                Така изглежда. Един вид, глобална шокова терапия с цел овластяване и контрол.
                Не мисля че глобалистите са го пуснали - тях ги удря най силно хората искат национализъм и това стратегическите за една страна ресусрси да се праят в страната (минимум медикал съплая и фармацевтичните продукти) и е сринато доверието в китай

                вижте тази статия превод от френския Фигаро в западната преса нещо такова щеше да е изключение , заклеймено като крайно дясно и тнтн

                http://glasove.com/categories/koment...-tri-ideologii

                От геополитическа гледна точка, пандемията на коронавирусното заболяване, родено в Китай през 2019 г. (Covid-19), показа провала на три идеологии: комунизмът, европеизмът, глобализмът. Китайската комунистическа партия (ККП) носи много тежка отговорност за зараждането и първоначалното разпространение на тази много заразна болест.....



                mWPCloud.com

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

                  Естествено, че не е вярно!

                  Световното правителство има нужда от глобализацията като феномен, за да упражнява пълната си власт! ТЯ е ТУК!
                  В момента имаме ДЕглобализация! Това е обратното на това, което само засилва властта им!

                  Относно икономиката, то те могат да ти я сринат, за дни и без пандемия, като 2008/09 при Лемън! После да направят каквото искат "докато" те спасяват!

                  Ако имат такъв тотален контрол, могат да постигнат горното и след Световна Война! Ако е вярна теорията на конспирацията, то те ще контролират и ПРИВИДНИТЕ врагове. Китай, Русия и САЩ. Един вид могат да ти наложат какъвто искат вит робство и рестарт във всяка една страна!

                  Какво ще постигнат сега при тази пандемия, която ще премине след 2-3 месеца. НИЩО, в сравнение с горното!

                  ДА икономиката ще се срине, но целия Запад, черпеше благосъстояние от БЪДЕЩЕТО през кредитите! Сега идва и цената да бъде платена!

                  НИКОЙ не е виновен и на ошилените в неразумни кредити, никой не е виновен, че си сринахме земеделието, че не се развиваме като истинска промишлена икономика, а избрахме ДА СМЕ БЕЛИ РОБИ, КОИТО ДА ПРОИЗВЕЖДАТ МИГАЧИ ЗА НЕМСКИТЕ КОЛИ! И това ни казваха, че е най-доброто, а ние скляпахме на парцали одобрително!

                  ДА срив ще има! ДА бедност ще има! Но това е резултат от всичко постелено до тук, а не от факта, че някой ще прецака хората! МНого от прецаканите ЦОЦАХА до безобразие!
                  Айфони, екскурзии до Барселона.... Глобална култура, консумацията като мания.... ЗАПАДЕН ЖИВОТ......

                  Много преди генното инжинерство вируси е имало, смърт е имало! Света се е разрастнал твърде много, а ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА обслужва най-много елита! Хората позволиха обаче да бъдат излъгани, че тя е най-великото нещо и сега същите ще платят цената! Хората позволиа да ги ошилят в кредити и предадоха страните си за "лъскави огледалца", предлагани от глобализацията!
                  Имай предвид, че Те са много по-умни от нас. Ние можем да си мислим за деглобализация, а всъщност да се затвърждава глобализацията. На Тях не им трябва икономика и просперитет, а власт. Виж как 1 милиард човека са затворени - това деглобализация ли е? И са пазени от армии и милиции, които, като ги събереш чисто математически, стават една голяма армия и една голяма милиция. Дали е глобална тази сила или е пунта мара на търкалета?

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

                    Така изглежда. Един вид, глобална шокова терапия с цел овластяване и контрол.
                    Контрол за какво, всичко ще изчезни, футбол, спорт всякакъв, шоубизнес, Валери Симеонов ще си затвори хотелите.. овцете да си седят дома.............. Овце за всичко сте виновни вие.. щото сте неграмотни.. избирате неграмотници.. нямате една стотинка зад гърба.. сега ревете... Нормално е като се свие икономиката и останат маса идиоти без работа.. да почнат и кражбите.. точно заради хората ще има контрол.. каквото овцата само си направи никой не може да и го направи... всичко е функция от тъпотията човешка.. вземете се образовайте малко

                    Коментар


                    • Oп, 69-ка, не, не виждам какъв проблемът, но може да съм олигофрен, знам ли? То нали всички, които не са апокалиптици са олигофрени и изкукали дядки, сал генерал годжи е велик и говори истината, освен когато не я говори. Та набързо, ако не си разбрал личното ми мнение - аз продължавам да считам, че това е грип с усложнения, какъвто ни удря всяка зима, горе-долу (странно, как изведнъж спря да се говори за грип Б, нали, а го чакахме с уникална тревога), поради което считам (това е лично мнение на немедицинско лице), че всички мерки бяха ултра прекомерни и излишни. Няма как да влияя на БХ или неговото прокси в униформа, затова, тъй като мерките вече са наложени, считам, че са неадекватни, тъй като ограничават нас, работещите, като междувременно няма никакъв или почти никакъв конртол на влизащите у нас, които реално са носители на този грип с усложения. Защото в момента се получава, че хем има мерки, които ме ограничават, и то много, хем има безразборно пристигащи субекти, към които не се прилага почти нищо и се приемат на юнашко доверие, без да се изследват - самото годжи го казва. Та или да махнат всякакви мерки (което аз лично предпочитам - личната изолация е достатъчна, за който се страхува), или да налагат жестоки мерки към конкретни лица (потенциалните носители), а не към всички и за всичко на ангро.

                      Така по-ясен ли съм?
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
                        Така изглежда. Един вид, глобална шокова терапия с цел овластяване и контрол.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                          Тъй, тъй, чоджум, тъй, кажи им го, но ще останеш глас в пустиня. В момента е важно да се ръси със захар, а ако не стане със захар - може и с шекер, а междувременното тъмнозелените и всякакви други крокодили си ги прибираме и ги пускаме на юнашко доверие, щото годжито в униформа (ня моменти го съжалявам, какви ли извращения със съвестта си следва да прави) рече, че, цитирам, "Никой не казал, че на всеки пристигнал от чужбина трябва да му се направи тест. Това не е във възможностите ни." Мисля, че това казва всичко, а междувременно може да продължим да ръсим със захар, шекер, карамел, захарен памук и каквото там се сетите, няма проблеми. А да, и да плачем за възрастните и хронично болните, на които не забраняваме да се движат и да излизат от вкъщи, но за сметка на това ограничаваме младите и роботещите да не ходят в магазините до 10.30, да не излизат в парковете и да не си ходят до вилата или да видят родителите си! Бравос и конграчулейшънс!

                          Апропо, ето и едно интервю на професор Хинков -предполагам, че и той е олгофрен, ма са го викнали по БНТ-то на културата:
                          През 2008-2009 г. беше епидемията от свински грип. Тогава, пролетта на 2009 г., в България загинаха 4000 човека за един месец. Това заяви в "Денят започва" с Георги Любенов проф. Олег Хинков, реаниматор и бивш заместник-министър на здравеопазването. Проф. Олег Хинков: За огромно съжаление, те бяха предимно млади хора - най-вече родилки и бременни жени. Сега, Слава Богу, не е така, умират старците. Тогава нямаше извънредно положение. Тогава ние реаниматорите, бяхме в условия, близки до тези, категоричен е проф. Хинков.
                          Груев,чакай сега ...Нещо с тракащия сте в конфликт със себе си....Първо - вируса беше абсолютно безопасен.....След това се оказа,че вирус всъщност няма...Всичко е световна конспирация,разиграва се един театър от всички - особено от италианските лекари....Те пък от своя страна са във Велчова завера и изписват всички умрели,като умрели от коронавирус,щото Италия да вземе по-големите кинти от ЕС.....Ама нещо се обърках....То нали всъщност всичко е театър,вирус няма,всъщност умрели от коронавирес изобщо няма....Камионите карат празни ковчези....Съвсем се обърках....А защо да не пускаме да се прибират българите от чужбина,след като всичко е една пунта мара и вирус няма,или пък ако го има той си една безобидна хрема...
                          Хинков пък съвсем ме обърка ....2009 година са умрели за един месец 4000 млади хора- най вече бременни и родилки?!А стига бе ?!И чак сега разбрахме?!Можеш ли да си представиш,за един месец да измрат 4000 бременни и родилки и нищо да не се чуе по медиите,при положение,че само при смъртта на една родилка или бременна роднините искат да бият лекарите и по медиите се вдига с дни шум до Бога ?

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

                            Относно братската помощ, това е така. Да не забравяме, че италианците са комунисти до мозъка на костите си. Италианската компартия на Берлингуер беше втората след КПСС по влияние в света. Затова там "Червените бригади" вилнееха и сееха терор в името на народа. В Италия Толиати само мавзолей няма. От балконите днес италианците пеят "Уна матина, ми соно алцато ..." сякаш посрещат Съветската армия - италианският вариант на "Партизан за бой се стяга". Затова го дават и по-лежерно, конкуренции и пазарни икономики много не са им по вкуса - всички до един са мошеници. Мусолини е син на основателя на италианската социалистическа партия, фашизмът е едно нейно по-ляво продължение, нищо, че други неща са заседнали като обяснение в Гугъл. Гарибалди е събрал Италия както Ленин - Съветския съюз. Само мащабите са различни. И пак с много пари. След войната американците спасяват изборите, които комунистите печелят - нещо като референдума за монархията у нас. Това е една много дълга лява вълна във времето.
                            Лекд корекция, фашизмът не е по-ляво продълженея на италианската социалистическа партия, а нейното Дясно идеолигическон разклонение. При икономическата платформана фашизма, задължително се запазва частната собственост, като се върховенство има установената от държавата корпоративна система.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                              Кoрoнaвируcът e рoдeн нe в Китaй, a в cъзнaниeтo нa лудитe гocпoдaри нa пaритe. Прeди дeceт гoдини e пoдгoтвeн cцeнaрият „Пaндeмичнa пaникa“, кoйтo ce игрae прeд oчитe ни. https://fakti.bg/mnenia/457665-koron...dari-na-parite
                              Уж умен, пък отвреме навреме напише някоя глупост
                              Но нали е историк, ще го помоля все пак да ни даде мнението си и
                              за сценаристите на другите пандемии в последните LX века


                              P.S. Няма страшно, само XIII * M са умряли досега от COVID-19
                              Last edited by barbaron; 23.03.2020, 12:12.

                              Коментар


                              • В България по-принцип мъртвите на месец са над 8000,
                                на ковида проблема е, че няма сигурно лечение засега и че е много заразен, а ако тръгне в по-агресивна мутация?

                                Другата истина която няма да кажат е, че няма как да осигуриш всички при поява на нова зараза. Такъв е живота(тъй рече Бог )

                                пп
                                темата вече е с грешно заглавие
                                Last edited by satz; 23.03.2020, 11:46.

                                Коментар

                                Working...
                                X