Понеже си играете с цифрите както си искате, ето и едни данни от мен, за да ви покажа, че извадени от контекста, тези цифир не значат нищо и могат да ви хвърлят от едната в другата крайност.
Холандия - една отлично уредена държава и т.н. - 213 мъртви и 2 излекувани - ужасТ, 99% смъртност в Холандия, значи у нас трябва да е поне 199% смъртността. Щом в развита държава като Холандия е такова положение, представете си какво е у нас - аз съм гледал сники в тужата как хората излизат от кофишоповете и падат. От смях
. А на шуренайката третия баджанак на балдъзата бил чул от отлично осведомен източник, че криели цифрите и реалните били още по-страшни и смъртността нарочно я държали толкова ниска на 99% - повече била. Та в този ред на мисли, нека се въздържаме от излишни еквилибристки, че иначе ставаме като Генералгоджи от сутринта, щото за него спадът от 30 на 1 заболял на ден не е спад, поради малката извадка, но увеличението от 201 на 202 е ясен и сигурен знак, че тенденцията е за постоянен, експотенциален растеж. Фуражки, сър!
Холандия - една отлично уредена държава и т.н. - 213 мъртви и 2 излекувани - ужасТ, 99% смъртност в Холандия, значи у нас трябва да е поне 199% смъртността. Щом в развита държава като Холандия е такова положение, представете си какво е у нас - аз съм гледал сники в тужата как хората излизат от кофишоповете и падат. От смях

Коментар