IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    В щатите 300 заразени - 9 умрели.....
    За последните 3 минути сигурно

    Коментар


    • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      В щатите 300 заразени - 9 умрели.....
      4i4ka, те хубаво са ти дали тоя линк, ама не са ти казали, че данните се обновяват постоянно .
      За това виж за вчера за да разбереш как са нещата в САЩ.
      ----натисни------- YESTERDAY----------

      Коментар


      • В щатите 300 заразени - 9 умрели.....

        Коментар


        • Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

          Не предполагах, че Либералната дълбока държава (Клинтоновци) ще действат координирано със поддръжниците им там, комсомолците.
          По тоя начин, комсомолците са оставили вируса да се развие до колосални размери, неприемайки нищо почти месец.
          Естествено, че Клинтъновци са замесени в пускането на вируса, индиректно..
          В смисъл те са духовния организатор и който е този който е платил за това, ако ще вируса да е докаран от Канада, САЩ, Ухан или Грузия (да, и там има лаборатория на ЦРУ)
          С цел, здравна и финансова криза в САЩ и спечелване на изборите от Байдън.
          Ръководителите на ЦРУ (както и повечето посланици, като нашата са все още поддръжници на Клинтоновци )
          След изборите, естествено, всичката тая сган ще бъде разчистена, ако Тръмп спечели.
          Просто, Уотсън.

          Ако нешо не ви харесва моята версия - скрол - или пишете само проверени факти.
          А сега се досети кои са представители на тая либерална задруга у нас. Не, не са разни формации, чиито имена съдържат понятието либерален. По-вероятно е тия, де най-обичат да хулят соросоидите. Както му обяснявах на тутраканския мажно, съпротивата срещу Стамбул-конвенц си е подготовка за разпродаване на позицията в конституцията, че семейството у нас се състои от мъж и жена. Гледайте какво ви лъжат, за да знаете къде искат да ви изработят. Аз съм навикнал от измамите на русенското лжемакедонче, който дори и прадядо си измисли от югозападните ни краища. Та се учудвам когато някои все още му се връзват, ако и да са известни зависимостите на тейзи шмекерчета. Запазил съм си авторството върху синтеза между шмекер и мекере, който ражда цветистото "шмекере".
          https://www.facebook.com/ditko.pitko...278052583/?t=0
          Last edited by Trakatrak; 09.04.2020, 15:47.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            ]Изброената група общинари от групата на „комсомолците“ е действала на своя глава без съгласуване с висшестоящите ръководители. По свои собствени съображения.[/B] Още по-парадоксално е решението на ръководството на град Ханджоу, столица на провинция Джъдзян. Постъпва разпореждане да се изземат от аптеките противовирусните препарати. По този начин незабавно се претоварва медицинската инфраструктура в Ханджоу. Секретарят на градския комитет на Ханджоу е Чжоу Цзянюн, който е започнал своята кариера като секретар на комсомолската организация на района Инсян. Всички решения за блокирането на китайските градове са взети от представители на системната опозиция под ръководството на Ли Къцян, вицепремиера и бивш първи секретар на Секретариата на ЦК на Комсомола на Китай Ху Чинхуа... несъстоял се „приемник“ на Си Дзинпин.
            Не предполагах, че Либералната дълбока държава (Клинъновци) ще действат координирано със поддръжниците им там, комсомолците.
            По тоя начин, комсомолците са оставили вируса да се развие до колосални размери, неприемайки нищо почти месец.
            Естествено, че Клинтъновци са замесени в пускането на вируса, индиректно..
            В смисъл те са духовния организатор и който е този който е платил за това, ако ще вируса да е докаран от Канада, САЩ, Ухан или Грузия (да, и там има лаборатория на ЦРУ)
            С цел, здравна и финансова криза в САЩ и спечелване на изборите от Байдън.
            Ръководителите на ЦРУ (и повечето посланици, както нашата Херо, са все още поддръжници на Клинтъновци )
            След изборите, естествено, всичката тая сган ще бъде разчистена, ако Тръмп спечели.
            Просто, Уотсън.

            Ако нешо не ви харесва моята версия - скрол - или пишете само проверени факти.
            Last edited by hazard; 09.04.2020, 16:59.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение

              Това е втора фаза, чака да се запълни капацитета, няма да си хаби я.
              Така, така.
              Чакаме да замирише на трупове.
              Миризмата е описвана като сладко-повръщателна.

              Прочее, бил съм в два-три пъти в морга – за опознаване на труп.
              Едно трийсетина тела, в най-различни пози, както ги е заварила смъртта, имаше наоколо мен. Не миришеше много на развалено, макар моргата да не беше охлаждана.

              Смъртта е част от живота за тези, които живеят.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

                Ами аз лично по барове, кафенета не ходя. В ресторант само по някакъв повод, празник. В молове не ходя, ако отида с жена ми, докато тя се шматка аз си чета книжка в колата.
                Ама не мога да понасям някакви да ми казват къде мога да ходя и къде не ми позволяват. Не ми позволяват да отида да се разходя на платото. Не мога да отида до Русе да видя брат си, който не е добре здравословно. Не мога да отида до Варна да си свърша мои си работи.
                И понеже тези идиотски свръхмерки са ми наложени от правителство, начело на което стои един сикаджия, от ъндърграунда, един патологичен лъжец и измамник, то те са ми двойно по-противни.
                А какво щеше да ти е мнение за същите мерки,ако бяха взети от правителство на БСП?!

                Коментар


                • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                  който има мерак да строи. Аз на моя не мога да се кача на върха - джигера ще си извадя до кота 9.80.
                  Близането одобрявам


                  Разбра ли сега къде да "инвестираш"? Те ти го човека /под моето мнение/.

                  Той "знае" - за да не са ти "на фунийка - някъде си" - дай му ги на него! Може да няма възвращаемост в този живот /ЗА ТЕБ/, но е по-добре /ЗА НЕГО/, отколкото "отзад"...

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                    Това със стадиона си го измислиха от немай къде - на стадиона е имало и фенове от Валенсия, при това няколко хиляди, ма във Валенсия няма това, което има в Бергамо - айде да не се страхуваме излишно, а? Населението над 60 годишна възраст у нас е точно 1 973 616 към 31.12.2018 - т.е. тамън 2 пъти по-малко като процент от това на кораба. Ако вземем кораба за величина и разделим на две, щото на него има два пъти повече пенсионери, отколкото у нас, като процент на населението, да не говорим, че и другите групи са крайно непропорционални, то при 11 починали на 3700 пасажера на кораба, при идеални условия за заразяване (т.т. съберем ги всички по чиаталища и,зали и ги накараме да се наплючт едно кубаво и да стоят в тях един месец, без да излизат никъде от тези чита;лища или зали), то най-, ама най-най-катастрофичният сценарий за смъртност у нас е 10 000 човека. Ма това е при тотален ултра, мега, гига, хипер апокалипсис. Иначе казано 10% по-голяма смъртност за годината и край. Хайде сравни го това с карантина на 7 милиона, деца, дето ще си стоят вкъщи и няма да получават витамин Д от природата, хора без пари, умиращи от хронични заболявания, щото всички са се заели с чумата на 21 век, разбита икономика и т.н. Нещо не се получава сметката, нали?
                    Корабът не може да бъде съществена база за изводи, защото е доста малка и "карантинирана" извадка
                    Като цяло сме близо до пика, така, че очакваме и "разлабване" на мерките към края на месеца
                    Last edited by precakanoto; 09.04.2020, 14:58.

                    Коментар


                    • Какво се случи в Ухан след появата на коронавируса. Ръководството на града, което е в ръцете на „комсомолците“, при появата на десетина жители, заразени от коронавирус, обяви карантина за целия град и блокира основните пътни артерии свързващи Ухан. Това незабавно предизвиква паника сред населението. Решението за блокиране на Ухан е взето еднолично от кмета Чжоу Синуан и не е съгласувано с централната власт в Поднебесната. Малко след това градоначалникът си признава, че е действал на своя глава и подава оставката. Най-късно до 31 декември 2019 г.Чжоу Синуан явно е имал на своето бюро информация за опасния вирус. На този ден, 31 декември, една от уханските биолаборатории изпраща информация в СЗО (Световна здравна организация). Което показва, че минимум един месец преди блокирането на града кметът е знаел, че в него се разпространява опасният коронавирус. И въпреки това не е информирал централните власти. Няколко дни преди блокирането на Ухан кметът организира в града голям панаир, на който присъстват 40 000 човека, които са предимно хора от широките народни маси. Решението за блокирането на мегаполиса е два дни преди китайската Нова година. Точно тогава работниците от промишлените ухански предприятия са се изнесли по своите родни места, за да прекарат празниците. Самият Ухан е огромен транспортен стоков и пътнически разпределителен център. При обявяването на блокадата Чжоу Синуан е знаел, че градът е бил напуснат от над 5 млн. човека. И в този момент в 11-милионния мегаполис са починали от коронавирус около 10-на човека. А поначало в Ухан на ден умират по няколко хиляди души. Постоянният състав на Политбюро на ККП се събира за решаване на уханския случай на 25 януари 2020 г. Това са три дни след като Чжоу Синуан е взел самостоятелно решение да блокира града. Парадоксалното е, че на 18 януари Си Дзинпин и Ли Къцян правят традиционното за този период в Китай изявление за епидемиологичната обстановка в страната. Което се публикува от информационната агенция Синхуа. Четири дни след това рутинно и спокойно заявление на двамата най-висши ръководители на Поднебесната, кметът Чжоу Синуан взема „самостоятелно“ решение да блокира Ухан. В периода 22 до 25 януари редица регионални власти вземат също самостоятелни решения. Общината на пет милионния град Хуанган, който е в близост до Ухан, няколко часа след кмета на Ухан блокира града. Отново без съгласуване с централното ръководство. Кметът на Хуанган е от групата на „комсомолците“ както и Чжоу Синуан. Ръководството на Хуанган е несменяемо от 2001 година. На 24 януари зам.-министърът на културата на Китай Ли Дзинзао взема решение да блокира всички туристически групи в Поднебесната. Отново „комсомолец“ и отново без съгласуване с централното ръководство. Шефът на Транспортния комитет на Пекин Ли Сянджу блокира столицата за външни комуникации на 24 януари. Той е бивш ръководител на градската комсомолска организация на Пекин и отново решението е взето „самостоятелно“. От своя страна, властите на Суджу, китайската Венеция, без санкции от централното ръководство удължават новогодишните празници с 8 дни. И „случайно“ съвпадение: отново се оказват „комсомолци“, които са взели участие в събитията на площад Тянанмън. Изброената група общинари от групата на „комсомолците“ е действала на своя глава без съгласуване с висшестоящите ръководители. По свои собствени съображения. Още по-парадоксално е решението на ръководството на град Ханджоу, столица на провинция Джъдзян. Постъпва разпореждане да се изземат от аптеките противовирусните препарати. По този начин незабавно се претоварва медицинската инфраструктура в Ханджоу. Секретарят на градския комитет на Ханджоу е Чжоу Цзянюн, който е започнал своята кариера като секретар на комсомолската организация на района Инсян. Всички решения за блокирането на китайските градове са взети от представители на системната опозиция под ръководството на Ли Къцян, вицепремиера и бивш първи секретар на Секретариата на ЦК на Комсомола на Китай Ху Чинхуа... несъстоял се „приемник“ на Си Дзинпин.

                      Първите две седмици след частичното сваляне на карантината 5 милиона китайци разбират, че са загубили своята работа. През първото тримесечие на 2020 г. са закрити половин милион предприятия. А само за два месеца печалбата на най-големите китайски промишлени предприятия е паднала с 40%.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                        Екак, „какво”? .
                        при тебе лесно - ти нямаш и 1 хартишка. аз имам само 3 пачки у бункера.
                        Ама като гледам си ларж.
                        Last edited by RUBLA; 09.04.2020, 15:42. Причина: Спазвайте добрия тон!
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                          само в главата на дрът мераклия го има това. И аз съм такъв вече .
                          Сега ще потекат реки от пари - няма хазарт, няма бело, няма кръчми, няма "забавления за клиенти" ..И имоти няма. Кво да си правим парите?
                          Екак, „какво”?
                          Last edited by RUBLA; 09.04.2020, 15:42. Причина: Спазвайте добрия тон!

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                            само в главата на дрът мераклия го има това. И аз съм такъв вече .
                            Сега ще потекат реки от пари - няма хазарт, няма бело, няма кръчми, няма "забавления за клиенти" ..И имоти няма. Кво да си правим парите?


                            Зная, че между нас има много добри психолози, но се надявах такива да са повече от дамския състав...

                            Всъщност, дамите - с Шестото си чувство - не може да нямат И тия качества /на добрия психолог/, но повече слухтят отстрани, водят си "записки" и не са така директни, в очакване на точният момент, в който могат да нанесат "удара"...

                            ...........................................

                            Това, че "забавленията на клиенти" си поставил сред инвестиционните възможности - е доста спорна теза! Бягай от нея!

                            /да счита като препоръка на дърт мераклия!!!/ ))

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

                              Как кво строиш си мавзолей или пък някоя пирамида ако кеша е в повече. Пожелавам ти да строиш поне 30 години като фараоните.

                              А тези които немът кеш да минат на близане.

                              https://dnes.dir.bg/spektar/zhena-be...-v-supermarket
                              който има мерак да строи. Аз на моя не мога да се кача на върха - джигера ще си извадя до кота 9.80.
                              Близането одобрявам
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                                И имоти няма. Кво да си правим парите?
                                Ми ще ги инвестирате в българската икономика, щом ви е толкова мила. БФБ си бачка.

                                Коментар

                                Working...
                                X