IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Кой ГешеФ ли?Забрави.Това че ще образува дело плаши гаргите.После Съда като отсъди невинен следва дело за причинени от държавата щети.Бойко и ГешеОФ не са държавата...Да си против тях не значи че си против държавата
    За момента друг начин за борба с мафията няма, бай Пешо.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Че бесепара Паунов си призна и днес вече е вън от парламентарната група на левицата. ...........
      Един бизнесмен така си призна и Гешев започна медийната си кариера за сметка на една кметица в Младост, която държаха на припек в центъра като мечка на синджир

Нямам идея кой е този Паунов, интересно ми е от кое БСП е, ще е интересно, ако е от кръга Гергов- Станишев

А самите приказки са празни, без някакви доказателства за извършени действия по тях.
      Но, това не е ново за гешевата прокуратура

Каква е разликата в съдържанието на този запис и сведения от Гешев с Божков?

Б.Б. ли е на записа?

https://www.youtube.com/watch?v=50Dv...re=emb_rel_end
      Last edited by съни(тя); 15.07.2020, 00:12.

Коментар

Ама ей сега ще се изкефя да образуват дело срещу всички които са контактували и организирали с мафията подривна дейност срещщу държавата. Държавна измяна. Тез от президентската институция са изгорели вече. Доживот без право на замяна, това е за държавна измяна и престъпления касаещи нац. сигурност.
        Кой ГешеФ ли?Забрави.Това че ще образува дело плаши гаргите.После Съда като отсъди невинен следва дело за причинени от държавата щети.Бойко и ГешеОФ не са държавата...Да си против тях не значи че си против държавата

Коментар

Ами сам го казва. Почти нищо не е платил. Ама да не праща 10 хил пред Парламента...чуди се, значи може. Ако се наложи. Управлява тълпата чрез соц. мрежи...едно зло което кой го измисли мамка му стара. Никога не ползвам нито една от соц мрежи. Никога.
          Левчо пак питам давал ли е Божков пари на Бай Оня и Дъбнишкия.Ей на тоя въпрос ми отговори.Щото изпадаш в ситуация при която вярваш на Божков избирателно

Коментар

• Ама ей сега ще се изкефя да образуват дело срещу всички които са контактували и организирали с мафията подривна дейност срещщу държавата. Държавна измяна. Тез от президентската институция са изгорели вече. Доживот без право на замяна, това е за държавна измяна и престъпления касаещи нац. сигурност.

Коментар

• А на генералчето Радев после ще му шушнат кой и как да сглоби в служебното правителство. И да орежат Прокуратурата. Фигурант като Радев, баси и наглостта. Това искат.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ма ти вярваш ли на Черепа?За ония милиони дето дал на Бай оня и Дъбнишкия за тях вярваш ли
                Ами сам го казва. Почти нищо не е платил. Ама да не праща 10 хил пред Парламента...чуди се, значи може. Ако се наложи. Управлява тълпата чрез соц. мрежи...едно зло което кой го измисли мамка му стара. Никога не ползвам нито една от соц мрежи. Никога.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

заеви, Мишо, ти по-дърт от мен ли ще излезеш? Пък аз си мисля, че си 30-годишен. Ми добре, живи и здрави, изразяването на гражданска позиция е нещото, което ни отиличава от животните.

Левчо, браво, бате, щом е така, връщам си думите назад, всеки, който дава нещо за Родината, нещо повече от това, което е взел от нея, е достоен за уважение. Бъди здрав и си ела - отстрани нещата изглеждат малко по-различно от тук и тогава чувствата тиу на симпатия към БХ ще се изпарят на секундата, но да не превръщам темата в Политика, че последните 2 страници е точно такава - модито може да поразчисти
                  Мерси, Груйчи. Оценявам го. Ще си дойда естествено. И запомни, пръв ще скоча срещу Боко, но не сега в този момент. Разбери го. Отдавна бях симпатизант на СДС от доста отдавна не подкрепям политически сили, защото ми е ясно защо са на власт. Но в случая трябва да преглътнем хапа, защото помагаме на Мафията. Това е.

Коментар

Черепа казва, 10-15 хил левчета само е дал. То нема нужда да плаща даже. Само на няколко от хилядите дето са толкиз тъпи че само някой да им свирне в мрежите и са тук и там. И без пари може, той да не е глъм да плаща. Тълпата както сам я нарича сама не осъзнава как в случая (иначе протестите са хубаво нещо) сама се закопава. А не ми се вярва да им харесва мафията.
                    Ма ти вярваш ли на Черепа?За ония милиони дето дал на Бай оня и Дъбнишкия за тях вярваш ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Мхм, аз за първи път бях на протест на 18 ноември 1989г. Мисля, че ти тогава не си имал идея за политика
                      Стига лъга бе.На 18 ноември 1989г нямаше протест а друго нещо.Бях там не лъжи хората.

Коментар

Баси... ти на хранилка при Черепа ли си?
                        Черепа казва, 10-15 хил левчета само е дал. То нема нужда да плаща даже. Само на няколко от хилядите дето са толкиз тъпи че само някой да им свирне в мрежите и са тук и там. И без пари може, той да не е глъм да плаща. Тълпата както сам я нарича сама не осъзнава как в случая (иначе протестите са хубаво нещо) сама се закопава. А не ми се вярва да им харесва мафията.

Коментар

Мхм, аз за първи път бях на протест на 18 ноември 1989г. Мисля, че ти тогава не си имал идея за политика
                          заеви, Мишо, ти по-дърт от мен ли ще излезеш? Пък аз си мисля, че си 30-годишен. Ми добре, живи и здрави, изразяването на гражданска позиция е нещото, което ни отиличава от животните.

Левчо, браво, бате, щом е така, връщам си думите назад, всеки, който дава нещо за Родината, нещо повече от това, което е взел от нея, е достоен за уважение. Бъди здрав и си ела - отстрани нещата изглеждат малко по-различно от тук и тогава чувствата тиу на симпатия към БХ ще се изпарят на секундата, но да не превръщам темата в Политика, че последните 2 страници е точно такава - модито може да поразчисти
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

И това ли?
                            Продуцентурата на Гешев се е изпуснала в бързината. Единият от записите е с два независими канала за гласа на Божков и гласа на неизвестен мъж. Останалите три записа са с миксирани канали - и в двата се чува едно и също.
                            Дали това издава оперативно-технически подробности на СРС-то или е етап от евентуални монтажно-продуцентски манипулации на записите?
                            Във всички случаи този конкретен запис с двата канала трябва да се подложи на внимателна експертиза, защото прилича на радиопиеса - един си говори нещо в единия микрофон и иска пари, а Божков (на снимката неговия глас е горе) казва едни реплики в другия микрофон, които като се извадят от контекста стават за всякакъв разговор.

Записът може да бъде изтеглен тук и анализиран с програмата Audacity. https://prb.bg/upload/41261/09.07.20+Bozhkov+-+30.mp3

Некадърника и компромат не може да спретне.
                            Че бесепара Паунов си призна и днес вече е вън от парламентарната група на левицата. Другия е Огнян Стефанов. Адвокатчето с неустановена самоличност още не го казват. Споко, има време, новините не се хвърлят ей така, първо да са сигурни, щото те Хунтата се защитават умело.
                            Я бегай оттук с тази помия че ми се додрайфа. Отврат. Мамицата им мръсна и сган гнусна.

Коментар

И това ли?
                              Продуцентурата на Гешев се е изпуснала в бързината. Единият от записите е с два независими канала за гласа на Божков и гласа на неизвестен мъж. Останалите три записа са с миксирани канали - и в двата се чува едно и също.
                              Дали това издава оперативно-технически подробности на СРС-то или е етап от евентуални монтажно-продуцентски манипулации на записите?
                              Във всички случаи този конкретен запис с двата канала трябва да се подложи на внимателна експертиза, защото прилича на радиопиеса - един си говори нещо в единия микрофон и иска пари, а Божков (на снимката неговия глас е горе) казва едни реплики в другия микрофон, които като се извадят от контекста стават за всякакъв разговор.

Записът може да бъде изтеглен тук и анализиран с програмата Audacity. https://prb.bg/upload/41261/09.07.20+Bozhkov+-+30.mp3

Некадърника и компромат не може да спретне.
                              Баси... ти на хранилка при Черепа ли си?

Коментар

Лев я КАЖИ КАК МЪЖА КОЙТО ПОДСЛУШВАТ НЕ ЗНАЯТ КОЙ Е?
                                я КАЖИ КАК ОТ ЛУНАТА ЩЕ ВЛИЯЕШ НА ХОРАТА, А ОТ ЗЕМЯТА НЕ МОЖЕШ?
                                Click image for larger version

Name:	111.jpg
Views:	1
Size:	67.5 КБ
ID:	3626424

Коментар

Working...
                                X