Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениелагайте маските:
RTL Aktuell
6 часа
·
Safer-Sex in Corona-Zeiten? Dabei sollte auch der Mund-Nasen-Schutz nicht fehlen. Dafür plädiert die Chefin der kanadischen Behörde für öffentliche Gesundheit. "Sex kann in Zeiten von Covid-19 kompliziert sein", so Theresa Tam. Insbesondere, wenn der Sex-Partner nicht im selben Haushalt lebe, solle man sich zusätzlich mit einer Maske schützen.По-безопасен секс по време на Корона? Защитата на устата и носа също не трябва да липсват. За това пледира ръководителят на канадския орган за обществено здраве. '' Сексът може да бъде сложен във времена на covid-19 ", казва Тереза Там. Особено ако сексуалният партньор не живее в едно и също домакинство, трябва да се защитите и с маска.
За всичко останало има мастер кард.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
лагайте маските:
RTL Aktuell
6 часа
·
Safer-Sex in Corona-Zeiten? Dabei sollte auch der Mund-Nasen-Schutz nicht fehlen. Dafür plädiert die Chefin der kanadischen Behörde für öffentliche Gesundheit. "Sex kann in Zeiten von Covid-19 kompliziert sein", so Theresa Tam. Insbesondere, wenn der Sex-Partner nicht im selben Haushalt lebe, solle man sich zusätzlich mit einer Maske schützen.По-безопасен секс по време на Корона? Защитата на устата и носа също не трябва да липсват. За това пледира ръководителят на канадския орган за обществено здраве. '' Сексът може да бъде сложен във времена на covid-19 ", казва Тереза Там. Особено ако сексуалният партньор не живее в едно и също домакинство, трябва да се защитите и с маска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДа сравняваш съседни държави, само защото са съседни, е като да сравниш Мексико и САЩ.
Дания са Мексико, а Швеция САЩ или обратно?
Или може би Финландия са Мексико, а Швеция САЩ или па обратно.
Коментар
-
Не че нещо, но точно аналоговия и математика сапо следните хора, които имат право да се обаждат в тази тема - не само че манипулират (ерго лъжат) най-брутално, но и го правят уж с факти. Жалко, а мислех, че имат поне малко морал, пък то - най-обикновен гьонсуратлък на майчиния език на коалиционния им партньор.
Да сравняваш съседни държави, само защото са съседни, е като да сравниш Мексико и САЩ. Или България и малякостан, дето Вижда и Учителя, в който въпросните двама се кълнат и пригласят на Копейко, пардон Матейко (хубаво, че поне той громи "врага", та не се вясва тук да четем глупотевините му, остана сал равновеско със страшните прогнози от бункера), беше обявил, че аха-аха и сме задминали веднъж и завинаги. Толкова и със сравнението на Швеция и Финландия или Дания. Ми то 50% от населението у нас има гените на северофиромците, а 25% на анадолостанците, ма на, явно останалите 25% са удържали положението (аз съм в 50-те% северофиромци като гени пък нищо ми няма, а смъртожадно съм ходил на какви ли не места).
Очаквано, както и прогнозирах, имаме ръст около и малко преди 06.09 - причината е прозаична и до болка дъвкана - ходенето до малякостан, което е важно като въздуха и водата за всеки уважаващ се софийски селяндур. След 06.09 пак ще има спад - можете да го подскажете на Геле на Куна, оня миндил каТранджиев или тъпото математик от БАН, дето си лялят на воля идиотии. Всъщност, това да не е нашият математик, връзва се с профила, пък и венцеслави Партията с главно П?
Ми толкова, ако не съм умрял дотогава, на 18.09 ще се разплащаме с басовете - дали аз на Мишо и репрезентативния, или те на мен, ше се разбере след 2 седмици. Апропо, само адмирации и за двамата - единствените с топки сред цялата аморфна маса на апокалиптиците!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3645501[/ATTACH]
Този цитат е може би от 1991 или 1994. Може би контекстът е падането на комунизма и краят на СССР. Може и друго подходящо за епохата събитие да е. Със сигурност не е короната. А и какво значение има? Мечти и виждания на частно лице, при това вече във фаза на изкуфяване. Ама продължава да привлича и други изкуфели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
576 мъртви на милион, срещу 93 за България. Страхотен пример е за геноцид срещу населението. Важното обаче е че не носят маски
Какво изобщо може да се коментира и как се определя че някой се е справил успешно или не.
В сравнение със съседите си Швеция спада колкото тях - те без мерки, съседите и с мерки. А в Дания и Финландия се представиха по-добре от нас в борбата с вируса.
Но иначе Швеция са отличници. Много странна логика имат хората днешно време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бай Сачо Разгледай мнениеЩяхме да мреме яко преди великден, по великден, след великден, барове, заведения, дискотеки, плажове, площади пълни. Сега около Коледа ли да чакаме чувалите с трупове и хладилните камиони?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
576 мъртви на милион, срещу 93 за България. Страхотен пример е за геноцид срещу населението. Важното обаче е че не носят маски
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнениеШвеция - страна за пример в справянето с пандемията. Какво изобщо би могло да се коментира повече?
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie...miiata-6114269
Коментар
-
Швеция - страна за пример в справянето с пандемията. Какво изобщо би могло да се коментира повече?
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie...miiata-6114269
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИнтересно ми е като почнат да мрът по няколко стотин човека на ден в България, какво точно ще пускат хората, които подценяват вируса. Защото това със сигурност ще се случи ако няма мерки. Дори не е въпрос на дали, а само на кога. Това че не се случило предходните месеци, не значи че няма да се случи в следващите.
За последните 7 дена са починали средно по 10 човека на ден. По този модел https://covid19.healthdata.org/bulga...aths&tab=trend
при 10 средно на ден е въпрос на месец да почнат да умират по стотина на ден. Може и пак да не познаят, но може и да познаят.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар