IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
    яко ще се мре!
    Знаем бе ... всички ще умрем за радост на червеите дет ще ни оглозгат до кокал ..... аз вече си купих място в селското гробище на село Ти заплю ли си място в гробището в Пловдив ? Купувай докат още местата се ефтини че голяма навалица скоро ще има,, цените ще скочат

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

И аз съм фен на шведския модел
      Бате Пешо,за да сме фенове на шведския модел ,означава да постигнем социалното дистанциране,което те поддържат без каквато и да е карантина...
      С други думи,с мерките, които ние така и не спазваме стриктно,подържаме доста по-близка социална дистанция,отколкото шведите, без каквито и да е мерки...
      С трети думи- трябва да позатегнем мерките ,за да "стигнем" шведския модел....

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

В всека една държава всеки модел е провал, без Финландия , Азия е друг филм
        Ама жълтите пък не могат да пият.....
        Бахти, туй уиски било страхотно ве...
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Успокой са ва! Трите ти последни поста са много нервни. Голямо шубе те е хванало от някакъв грип. И да умреш, света няма да свърши бе! И аз да умра, кво толкоз? Бахти страха, бахти и чудото. Който се е родил, той и ще умре. Никой не е забил кол на Земята, както викаше покойната ми баба.
          Айде втори недоразвит опит за обида, аболютно, дума по дума същия, като десетки други NPCта преди теб. Сценарий ли имате, книга с точки, по които да отговаряте? Всеки път, "страх, страх"... Просто ми писна от хора без никакво чувство за хумор, закърмени с десетилетия от сатиричната цицка на Слави Трифонов, и съцерцаващи пъпа си в наслада от собственото си грандиозно интелектуално превъзходство, да пишат глупостите си, все едно са ги смъкнали от планината, написани върху камък.

Коментар

• яко ще се мре!
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Аз съм фен само на шведките И на АББА
              +1024... Страхотни са! Еле кат беха млади....
              Особено оная, тъмнокосата, Ани-Фрид....

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                Швеция: население 10 300 000 върху 450 000 кв. км - Столицата е с около 2 милиона население.
                Към момента, 146 461 регистрирани заразени; 118 000 активни! 6 022 починали.
                Шведският модел е ПРОВАЛ!
                В всека една държава всеки модел е провал, без Финландия , Азия е друг филм

Коментар

• Швеция: население 10 300 000 върху 450 000 кв. км - Столицата е с около 2 милиона население.
                  Към момента, 146 461 регистрирани заразени; 118 000 активни! 6 022 починали.
                  Шведският модел е ПРОВАЛ!

Коментар

И си любител на шведската тройка, ама да не участва жена ти.....

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Евала бе, комик неузрял, хуморист втора употреба, направи си го тоя тест, да установиш, че долнопробната ти шега вече десет пъти я пуснаха други подобни шегувковци. Да ви се не види и втората преснота сатира.
                      Успокой са ва! Трите ти последни поста са много нервни. Голямо шубе те е хванало от някакъв грип. И да умреш, света няма да свърши бе! И аз да умра, кво толкоз? Бахти страха, бахти и чудото. Който се е родил, той и ще умре. Никой не е забил кол на Земята, както викаше покойната ми баба.

Коментар

Аз съм фен само на шведките И на АББА

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Нали уж стаден имунитет се иска...ние сме фенове на Шведския модел

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Това със загубата на обоняние и вкус се случи след температуарата,иначе около мен масово са със подобни симптоми,познати,близки всичко е така,масово...
                            Един приятел боледувал като мен, само че за разлика от мен бил и много отпаднал, лекувал се с антибиотици, аз малко самолечение приложих. Жена му загубила обоняние, той не. Ясно, че не всички симптоми излизат при всеки човек, а ние сме трима колеги със сериозни разлики в симптомите, но аз лично смятам, че сме хванали короната. Сега може би няма смисъл от PCR, ако съм го изкарал вече. А за кръвния май е рано, не са минали 2 седмици от поява на симптомите.

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение

5 дена бях с температура 37,3 - 37,6 и дълбока суха кашлица, а вечер изпотяване по 10-15 пъти дори и ако не съм вземал лекарства с/у температурата, обоняние не съм губил. Вчера приключих с температурата и кашлицата се облекчи от сиропите, които приемах 5 дни. Колежка загуби обоняние за два дни. Тя си направи PCR тест на третия ден от симптомите - отрицателен, като на 6-тия ден от появата на симптомите направи и домашен кръвен тест за антитела, също отрицателен - IgG & IgM. Друга колежка с хрема, болно гърло и болка в ушите, GP-то казало по телефона, че не е корона. Иди разбери. Аз лично се надявам да е било вируса, че да съм го изкарал, още една седмица самокарнтиниране и после малко спокойствие.
                              Това със загубата на обоняние и вкус се случи след температуарата,иначе около мен масово са със подобни симптоми,познати,близки всичко е така,масово...

Коментар

• За да няма спекулации,аз също ме съм от тия дето се вманиачават по Ковида,НО,понеже познавам прекрасно организма си,от както се помня такава загуба на вкус и обоняние,като сила не помня.Без да преувеличавам,кафе, шоколад,силни парфюми,готвих онзи ден,всякаква храна,която сложа в устата си,....абсолютно нищо,ама като казвам нищо,нищо....единствено солта усещам,като допир върху езика си и това е...с обонянието същата работа,след леката температура,която замина за три дни,сега и хремата я посмачках с едни капки с антибиотик вътре,дето имат...остана само това с вкуса и обонянието...

Коментар

Working...
                                X