IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Вирусите не можеш да ги спреш.Това с ваксините и цялата манипулация е за пари,власт и контрол.Няма нищо общо със грижата за хората и обществото.0.3 %смъртност.Ухан 95,свински грип, и още други, тогава нямаше маски,нямаше пандемии,ти поне си лекар,но явно си избрал да си от по изгодната страна на барикадата.
    Много от старите смъртоносни болести вече сме ги забравили благодарение на ваксините.Пишеш си фантазиите ,но ако не бяха ваксините сега
    още щяха върлуват шарка,полиомелит,бяс и какви ли още не гадости.

Коментар

Мрат като мухи,да,навън си пъплят повече от преди са даже тия хора.Имам чувството пе след Ковид даже населението се е увеличило.Не знам колко са умрели,но май са нвкакви стъкмистики.Според мен Ковид увеличава населението.
      Изместваш ударението, ми се струва. В коментарът, на който аз отговорих, ти се терзаеше за съвсем други неща.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Вирусите не можеш да ги спреш.Това с ваксините и цялата манипулация е за пари,власт и контрол.Няма нищо общо със грижата за хората и обществото.0.3 %смъртност.Ухан 95,свински грип, и още други, тогава нямаше маски,нямаше пандемии,ти поне си лекар,но явно си избрал да си от по изгодната страна на барикадата.
        Много изгодна страна на барикадата, натрупах милиони ше знаеш.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
          Левчо, чух една хипотеза за възможна поява на мускулна дистрофия от мРНК ваксините. Какво мислиш по въпроса?
          Мускулните дистрофии са няколко, но тип Дюшен например е Х свързано рецесивно заболяване с мутация засягаща гена кодиращ муслулния белтък дистрофин. Засяга около 1 на 3500 мъже.
          Не виждам как ваксината ще доведе до мутация в този ген.
          Понеже е най-големия ген в човешкото ДНК съставен от 2,6 млн бази и 79 екзона сега се спекулира че точно той ще бъде повреден от ваксината.
          Не ми се вярва, баси откачих да търся и чета измишльотини. Забравих истинската наука вече.
          Last edited by bulgarian lev; 13.02.2021, 12:59.

Коментар

• Левчо, чух една хипотеза за възможна поява на мускулна дистрофия от мРНК ваксините. Какво мислиш по въпроса?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Безимен, има ли нещо на този свят без риск?
              Да караш автомобил - риск, и то висок.
              Да живееш в стрес, не можеш и да го избегнеш, защото работа, живот, семейство, предизвикателства от всякакъв характер са свързани със стрес, хипертония и т.н.
              Колко опасности и болести ни заплашват. Безброй.
              Разбери, когато решим, след пълни изпитания ли, след година-две ли, след 5 ли, за съответните щамове и комбинирани ваксини ли ще има, не мога да ти кажа, но едва тогава ще спрем разпространението на вируса и новите му мутации, които ще зачестяват, след масова ваксинация. Говоря за световен мащаб, не у нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Звучиш заплашително... Зная, че си прав! (за себе си!)

И е наистина добре, човек да има шанса да учи и да продължава да се учи... Това би ставало единствено, докато живеем, или - казано по различен начин : докато сме от правилната страна на тревичките...
                ​​​​​
                За мен обаче е неприемлива - именно неприемлива (а не смущаваща) - перспективата (ако изобщо такава съществува!)- опитният матрЯл, в който се прееръщаМЕ - да имаМЕ шанс за нормално съществуване!

Какво разбирам под гореказаното?

Реалностите са пред нас. определени хора, през определени периоди от време излизат пред манипулирани "медии", които се помпят със средства (хората и семействата им от това живеят!)..., но има и истински медии, които защитават моята теза...

Тя пък коя беше?

Ще опитам да я фирмулирам, но да подчертая преди това, че - аналогично на ония "щабове", които тресат ежедневно "напушените" с "информация" в разни "медии", именно по тоя начин и тук периодично (на седмица-две) идва някой за да обоснове следваща "вълна", свързана с МНОГО смърт, АКО не се ваксинираме...

АКо и да не бяхме обръщали внимание или не бяхме го чували до сега - вече знаем как и КОЛКО време се изпитва една ваксина, за да : нямаме съмнения в това, че тя работи за създаване на точно - нито повече, нито по-малко антитела!...До тук нещата не са изпитани, за да дадат сигурност на хората!

,...............

Не искам да тръгвам по линията на разсъжденията за това, доколко една ваксина е "създадена за доброто на хората". Ако беше така, тя щеше да им се харизва безплатно! Сега тя се закупува с цената на заеми, които ще изплащаме - ние и хората, след нас... Създава се индустрия, която се крепи на илюзиИ и периодично раздухван страх и УЖАС! "Органите за раздухване на страх" съществуват в световен план, в национален план и по подразделения, както и ТУК (в тоя форум, който аз определям като една обективна медия, ако и понякога обективните ми мнения да се заличават като субективни... ...)

........................

Коя, все пак беше моята теза, Док?

Съгласен съм, че човек се учи, реално погледнато, точно докато е жив... Уви!

Да, но въпросът (според мен!) е за цената, на която някой (ЩАБ) ни "гарантира", че ще сме "живи"!

Да си жив в условията на постоянен стрес, за който се грижат платени люде - и това е периодично, структурирано по вълни! Това "информационно състояние" определям, като да живееш ненормално, т.е. - да си "жив"...

В какво се различава този "живот" от живота на затворника? Мхмммм, Док!

Опитай да се учиш в затвора. При стрес и очакване за смърт е още по зле!

И това се превръща в начин на живот: вълна, след вълна, щам, след щам, ваксина, след ваксина (все същите - без да са изпитани 5-10 години!)

"Първата ваксина ми помогна!" - фантазира някой... "А, ако втората - следващата някак не се получи? О, ужасТ!" "Ще ви я доставим!" - "успокояват" го от "щаба" в поредната емисия... И те трябва да ядат... Ако ваксината не дойде, ще замажат положението..., все пак 18 МИЛИОНА ваксини чакаме до края на годината! (ще има и за птичките, и за пчеличките...)

А какво е технологичното време, за да се поставят по две ваксини - не се питаме? Същото и за ваксиниТЕ за следващИТЕ щамОВЕ..., за новиТЕ мутации и за новите (още не сме го измислили...)...

Та, коя е цената на спокойният живот, Док? Не, не е тая на човекът, който си е поставил за цел да бъде изпитател на ваксина! И това, без да са отчели здравословното му състояние и СЪПЪТСТВАЩИТЕ заболявания!

...... .................

Темата е обширна. Нямам за цел да създавам паника сред хората.

Вече съм казвал да живеем живота си, доколкото е възможно - както до преди една година!

Цяла година мина под знака на "пандемията".. Вълна, след вълната... Сложно е! Без пандемията - трудно е да повярвам, че щяхме да сме толкова заинтересувани от смъртността около нас! Е, за какво да говорим друго, ако хората губят работата си, не могат да плащат кредити и наеми, ако не за смъртта... и за поредна "вълна" ...

Теми за разговор винаги са били необходими! . .

С леки извинения, ако съм участвал в идеята за поддържане на масовият стрес и ужас!

Живейте - доколкото е възможно - без стрес! Доставяйте си малките удоволствия, глезете се, правете, което ви харесва, разхождайте се, гледайте комедии, пейте, свирете (кой-какъвто смисъл влага в тия удоволствия...)...

Бъдете здрави и щастливи!
                Безимен, има ли нещо на този свят без риск?
                Да караш автомобил - риск, и то висок.
                Да живееш в стрес, не можеш и да го избегнеш, защото работа, живот, семейство, предизвикателства от всякакъв характер са свързани със стрес, хипертония и т.н.
                Колко опасности и болести ни заплашват. Безброй.
                Разбери, когато решим, след пълни изпитания ли, след година-две ли, след 5 ли, за съответните щамове и комбинирани ваксини ли ще има, не мога да ти кажа, но едва тогава ще спрем разпространението на вируса и новите му мутации, които ще зачестяват, след масова ваксинация. Говоря за световен мащаб, не у нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ето затова НИКОГА НЯМА да се ваксинирам преди да са изследвали такива като мене че е безопасно. Опс ама то в БГ дали има други, че в цял свят са няколко хиляди
                  Бота и аз се изумявам как човечеството седи и гледа,безучастно.Милиони хора ще умрат от тези ваксини,докато изкуствено се тикат с паспорти,ограничения,насаждане на разделение между ваксинирани и неваксинирани,само и само да се ваксинират,без да му пука на никой че всеки има някакви здравословни проблеми които БЕЗ ваксината няма да бъдат усложнени.

Коментар

Каврък, интелигентен човек си, ще ти обясня. Ако беше го постнал друг шаран изобщо нямаше да си правя труда.
                    Имунната тромбоцитопения (болест на Верлхоф) както и автоу
                    имунната панцитопения, автоимунния тиреоидит на Хашимото...и други още имунно медиирани болести имат риск с ваксината по неспецифичен принцип. Тоест, стимулирането на каскадата В-кл имунитет и производство на антитела може да стимулира и патологично отпреди отключения В кл. клон който произвежда автоантитела.
                    Когато започнат векторните ваксини с аденовируси в които имат заместени части от РНК на ковида ще се стигне до грипоподобна симптоматика, защото имаме вкаран вирус, макар и от шимпанзета ние имаме в носоглътката си плеяда от аденовируси и понякога боледуваме от тях.
                    Ако оставим хората с имунно медиирани болести настрани, а масата се ваксинират ще спасим и тях. Инак те са обречени, въпрос на време е дс спукат гума и то фатално. Ако имат и хиперактивност на първичния имунен отговор и задвижат каскадата с цито-лимфокинна буря край!!!
                    Ето затова НИКОГА НЯМА да се ваксинирам преди да са изследвали такива като мене че е безопасно. Опс ама то в БГ дали има други, че в цял свят са няколко хиляди
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Грешиш с чувството здрав и чувствам се здрав. Груба грешка.
                      Не е така,всеки човек сам усеща дали е здрав или болен.Мина 1 година и всеки сам да си прецени.Геноцид е да буташ хора,които се чувстват добре да се ваксинират ,и да ги излагаш на риск,с набързо направени ваксини.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
                        Някой чел ли е дали е възможно преболедували да се заразят повторно най-вече с ЮжноАфриканският щам ?
                        Щом ваксините се затрудняват с него може би и естественият имунитет би имал проблеми ?
                        И има ли го в Европа вече ?
                        Точно това имах предвид, описвайки "приключението" си с короната няколко поста по-надолу.
                        Дори не става въпрос за друг щам.
                        Мисля, че освен регистрираните с положителни тестове, заразените, но не тествани са в пъти в повече.
                        И всички преболедували живеят с убеждението, че са придобили имунитет.
                        Има, обаче, голяма вероятност, това да не е така /както в моя случай/ - придобит имунитет,
                        но с недостатъчна концентрация и това създава възможност, да се заразят отново дори и със
                        същия щам.
                        Като при грип.

Коментар

Формулира го сложно, това е добре, хубаво е човек да разпъва нещата от вси страни, но бих добавил да се учи докато е жив.

Звучиш заплашително... Зная, че си прав! (за себе си!)

И е наистина добре, човек да има шанса да учи и да продължава да се учи... Това би ставало единствено, докато живеем, или - казано по различен начин : докато сме от правилната страна на тревичките...
                          ​​​​​
                          За мен обаче е неприемлива - именно неприемлива (а не смущаваща) - перспективата (ако изобщо такава съществува!)- опитният матрЯл, в който се прееръщаМЕ - да имаМЕ шанс за нормално съществуване!

Какво разбирам под гореказаното?

Реалностите са пред нас. определени хора, през определени периоди от време излизат пред манипулирани "медии", които се помпят със средства (хората и семействата им от това живеят!)..., но има и истински медии, които защитават моята теза...

Тя пък коя беше?

Ще опитам да я фирмулирам, но да подчертая преди това, че - аналогично на ония "щабове", които тресат ежедневно "напушените" с "информация" в разни "медии", именно по тоя начин и тук периодично (на седмица-две) идва някой за да обоснове следваща "вълна", свързана с МНОГО смърт, АКО не се ваксинираме...

АКо и да не бяхме обръщали внимание или не бяхме го чували до сега - вече знаем как и КОЛКО време се изпитва една ваксина, за да : нямаме съмнения в това, че тя работи за създаване на точно - нито повече, нито по-малко антитела!...До тук нещата не са изпитани, за да дадат сигурност на хората!

,...............

Не искам да тръгвам по линията на разсъжденията за това, доколко една ваксина е "създадена за доброто на хората". Ако беше така, тя щеше да им се харизва безплатно! Сега тя се закупува с цената на заеми, които ще изплащаме - ние и хората, след нас... Създава се индустрия, която се крепи на илюзиИ и периодично раздухван страх и УЖАС! "Органите за раздухване на страх" съществуват в световен план, в национален план и по подразделения, както и ТУК (в тоя форум, който аз определям като една обективна медия, ако и понякога обективните ми мнения да се заличават като субективни... ...)

........................

Коя, все пак беше моята теза, Док?

Съгласен съм, че човек се учи, реално погледнато, точно докато е жив... Уви!

Да, но въпросът (според мен!) е за цената, на която някой (ЩАБ) ни "гарантира", че ще сме "живи"!

Да си жив в условията на постоянен стрес, за който се грижат платени люде - и това е периодично, структурирано по вълни! Това "информационно състояние" определям, като да живееш ненормално, т.е. - да си "жив"...

В какво се различава този "живот" от живота на затворника? Мхмммм, Док!

Опитай да се учиш в затвора. При стрес и очакване за смърт е още по зле!

И това се превръща в начин на живот: вълна, след вълна, щам, след щам, ваксина, след ваксина (все същите - без да са изпитани 5-10 години!)

"Първата ваксина ми помогна!" - фантазира някой... "А, ако втората - следващата някак не се получи? О, ужасТ!" "Ще ви я доставим!" - "успокояват" го от "щаба" в поредната емисия... И те трябва да ядат... Ако ваксината не дойде, ще замажат положението..., все пак 18 МИЛИОНА ваксини чакаме до края на годината! (ще има и за птичките, и за пчеличките...)

А какво е технологичното време, за да се поставят по две ваксини - не се питаме? Същото и за ваксиниТЕ за следващИТЕ щамОВЕ..., за новиТЕ мутации и за новите (още не сме го измислили...)...

Та, коя е цената на спокойният живот, Док? Не, не е тая на човекът, който си е поставил за цел да бъде изпитател на ваксина! И това, без да са отчели здравословното му състояние и СЪПЪТСТВАЩИТЕ заболявания!

...... .................

Темата е обширна. Нямам за цел да създавам паника сред хората.

Вече съм казвал да живеем живота си, доколкото е възможно - както до преди една година!

Цяла година мина под знака на "пандемията".. Вълна, след вълната... Сложно е! Без пандемията - трудно е да повярвам, че щяхме да сме толкова заинтересувани от смъртността около нас! Е, за какво да говорим друго, ако хората губят работата си, не могат да плащат кредити и наеми, ако не за смъртта... и за поредна "вълна" ...

Теми за разговор винаги са били необходими! . .

С леки извинения, ако съм участвал в идеята за поддържане на масовият стрес и ужас!

Живейте - доколкото е възможно - без стрес! Доставяйте си малките удоволствия, глезете се, правете, което ви харесва, разхождайте се, гледайте комедии, пейте, свирете (кой-какъвто смисъл влага в тия удоволствия...)...

Бъдете здрави и щастливи!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Мисля да съм прав, ако предпочитам горепосочените варианти, без да им зная точно значението, в сравнение с друга вероятност : чувството да си умрял, след ваксинация с неизпитана поне 5 -10 години ваксина...

Хората, които изпитват подобни ваксини се наричат доброволци. Те съзнават риска, на който са изложени и правят това, гонени от някаква крайна нужда.

Не съм далеч от истината за себе си.

Всеки има свои критерии за истината, както и подходящо стимулиране, което го мотивира да мисли по определен начин...
                            Формулира го сложно, това е добре, хубаво е човек да разпъва нещата от вси страни, но бих добавил да се учи докато е жив.

Коментар

Мисля да съм прав, ако предпочитам горепосочените варианти, без да им зная точно значението, в сравнение с друга вероятност : чувството да си умрял, след ваксинация с неизпитана поне 5 -10 години ваксина...

Хората, които изпитват подобни ваксини се наричат доброволци. Те съзнават риска, на който са изложени и правят това, гонени от някаква крайна нужда.

Не съм далеч от истината за себе си.

Всеки има свои критерии за истината, както и подходящо стимулиране, което го мотивира да мисли по определен начин...

Коментар

Проблема ,е че се слагат разделителни линии между ваксинирани и неваксинирани,така индиректно ще накарат човек дето се чувства добре да се ваксинира и после да влезе в риск,поради някакви си негови заболявания,сега за тези са открили,да де ама още не се знае какви рискове може са се отключат.Здрави хора не трябва да се ваксинират,и не трябва да се говори за ваксинирани и неваксинирани.Който иска да се ваксинира,който досега е жив и здрав няма нужда ,той е оцелял,организма му е силен

Коментар

Working...
                                X