Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Last edited by Selena; 26.03.2020, 15:39.
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Разбрах...Ама друго не разбрах....Генералгоджи ли е главното действащо лице в този междупланетарен заговор,или той е само пионка в изпълнението....И друго не разбрах...Айде ,ще приемем,че аз съм заблудена шматка....Ама нещо ,що не ви виждам смелчаците развели знамена по улиците,изправили гърди срещу куршумите(пък що не и вирусите) ,защитавайки свободата...
Или....предвид модерните времена ,тоя път революцията в защита на свободатd ще е виртуална и ще веете виртуални байраци по форумите?!За един преател питам,щото иска да иска да се вкючи,ама не знае как...
https://www.youtube.com/watch?v=KLGY_htXtPI
а после това
https://www.youtube.com/watch?v=UqOL7LOR6ko
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
.................. Иначе съм го гледал дори на филм това изпращане на старец върху лед да се сбогува с живота. ...........................
И това ще мине ...
- 1 like
Коментар
� -
Personas contagiadas y fallecidas por el coronavirus en cada comunidad autónoma
Si estás consultando esta tabla desde móvil, desliza el dedo a hacia la izquierda para ver el resto de columnasFuente: Ministerio de SanidadAndalucía 3.406 134 3,93 40,48 Aragón 1.116 48 4,30 84,59 Asturias 841 27 3,21 82,23 Baleares 660 17 2,58 57,42 Canarias 784 24 3,06 36,41 Cantabria 671 17 2,53 115,48 Castilla-La Mancha 3.383 316 9,34 166,42 Castilla y León 3.488 206 5,91 145,36 Cataluña 11.592 672 5,80 151,03 Ceuta 10 0 0,00 3,16 C. Valenciana 3.200 167 5,22 63,95 Extremadura 969 58 5,99 90,75 Galicia 1.915 32 1,67 70,94 Madrid 17.166 2.090 12,18 257,62 Melilla 39 1 2,56 46,00 Murcia 596 8 1,34 39,90 Navarra 1.411 49 3,47 215,68 País Vasco 3.946 180 4,56 178,73 La Rioja 995 43 4,32 314,08
Ето официалната испанска смъртност по автономни области с източник министерство на здравеопазването.
Линкът е от основния барселонски вестник Ла Вангуардия, който в никакъв случай не е проправителствен.
https://www.lavanguardia.com/vida/20...-autonoma.html
Мадридската смъртност е 12, 18%.
И тъй като не излизат индикациите, в първата колона са заразените, във втората са починалите, в третата е процентът смъртност, а в четвъртата - случаи на всеки 100 000 жители.Last edited by Selena; 26.03.2020, 15:21.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЧе аз имам и IQ 152 далечната 98 година.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
подчиняване на стадото.
абсолютна власт - затвориха ни в мирно време в кутийка.
който мръдне - арест и гаранция 50 000лв (случая Кошлуков) + съдене със вероятност за затвор.
Щото си излязъл от затвора и си се разходил в планината.
това и в османско иго го е нямало
Или....предвид модерните времена ,тоя път революцията в защита на свободатd ще е виртуална и ще веете виртуални байраци по форумите?!За един преател питам,щото иска да иска да се вкючи,ама не знае как...
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Е, барби е написал "айсберг", но предполагам, че се има предвид леден къс в арктичните морета.
Не се прави и ти на барби, де.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Дано не се налага и да ходим по подобни места скоро. Дано.
Коментар
� -
Матейко е истерясал и за да не му личи толкоз, преувеличава
Край, коронавирусът умря. Да живее следващият!Last edited by 78-10; 26.03.2020, 15:15.
Коментар
� -
Матейко е истерясал и за да не му личи толкоз, преувеличава смъртността. Тя не е голяма спрямо броя на заразените, но драмата е, че сериозните случаи няма как да ги лекуват когато са много и тенденцията е с нарастване числеността на критичните, да нараства и смъртността. Наместо това той съпоставя умрелите на оздравелите, докато те трябва да се представят в отделни редици, за да е разбираема информацията за тях. Съотношението помежду им не носи кой знай каква полза да разберем ставащото. Много по-важни са коефициентите умрели/критични, критични/заразени или умрели/заразени. Но той едно си бае и не слуша по-вдяващите от него. Че ги нарича и малоумници. Човек със самочувствие.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
В Барселона гробището е на един голям хълм до града. Всички покойници са в урни. Вижда се от града идеално. Цяла вече има светлини от свещи или от друго. Не съм ходил на хълма, но са ми го показвали.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
матейко какво виждаш в
2+2=4
Щото аз виждам 2 родители + 2 деца = семейство
Виждам възпроизвеждане на човека, продължаване на рода ….
ти виждаш САМО 2+2=4 което АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ ТИ ГОВОРИ.
Няма да ме разбереш не се и опитвай - ти си "БОГ" не може да се занимаваш с мене
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
А преди защо не ги събираха там, а карахме зимни кънки?И ти ще ме прощаваш, но кръстовете в гробищата са се акумулирали за последните 20 -30 години, а не за два месеца.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Ако имаше и капчица интелигентност, нямаше непрекъснато да се заяждаш в личен план, да се подиграваш и да обиждаш. Попитай Гугъл как да разпознаем глупаците в интернет и след това изчети всички линкове.
И знаеш ли коя е най-често срещаната тяхна характеристика?
Ами че те не могат да водят разумен диалог, и каквото и да им напишеш, техния отговор е личностно заяждане, обида, подигравка или комбинация от тях.
Така че не ми се сърди, но твоето поведение на 100% се вмества в определението за глупак, и това го казвам не аз, а хилядите линкове в интернет по въпроса. Освен тебе има още 3-4 човека, които се вместват в това определение, и всички останали са свестни хора.
Препоръката е на глупаците да не се обръща никакво внимание. Те няма как да станат по умни, и ще продължават да пишат заядливи постинги с просташко съдържание. Затова от днес нататък аз смятам да се придържам към тази препоръка. Пиши си каквото си искаш, щом така те кара, но трябва да знаеш, че мнозинството от хората те преценява като безнадежден глупак.
Извинявам се за думичките в този постинг, които ти ще ги възприемеш като обидни, въпреки че те са копирани от интернет. Повече няма да ти отговарям на твоите постинги и няма да използвам обидни думички нито към тебе, нито към който и да било друг глупак, защото това наистина е безсмислено, и защото използвайки ги се принизявам до твоето ниво.
На какво основание лепиш квалификации - НИСКОИНТЕЛИГЕНТЕН?
Кой ти дава право да даваш акъл другите какво да правят? Дали ще те послушат.
Колко ти е IQ-то?
На нито един въпрос не си отговорил. Защо?
А забравих какво ти говори грешното число 15% смъртностНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар