IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
    Хората,в търсенето на нови знания се опитахме да открием най-елементарна и фундаментална частица....В това няма нищо лошо...Но в своята арогатност и горделивост хората се осмелихме да я наречем частицата на Бог,или частицата Бог....Е,Бог ни предложи "на тепсия" една друга такава частица ,та да види ,как ще се справим с нея.......
    Така де, като я прати разбра ли смисъла...?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение

Извинявай, но не разбра. Не е страхът на умиращите, а този на всички брънки от веригата, които са замръзнали и отказват или им е забранено да изпълняват дейността си - затова се получават тези проблеми с труповете. Както и в магазина не може да се напазарува нормално.
      И ти не разбра, всичко може да се направи нормално но за теб изглежда ненормално, Как да не може да се напазарува нормално, На мен ми е съвсем нормално. Даже по-добре, че няма калабалък
      Last edited by lalka 75; 29.03.2020, 21:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение

Имаш никаква, айде да кажем, по-точно нулева информация.
        Извинявай, но не е така. Ще ти перефразирам само три официално обявени факта за Германия - това е страна с много добре развита здравна система, с най-много и най-внимателно взети тестове - средната възраст на починалите от вируса е 82 години, 70% от починалите са мъже. А средната продължителност на живота в Германия е 81 години, а за мъжете e 79 години. Накратко - в Германия е по-безопасно да имаш КОВИД, отколкото да нямаш. Да не говорим за България, където живеем до 75.
        Last edited by perin; 29.03.2020, 21:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Преболедувах го, преди няколко седмици.
          да не е бил грипа а, ами ако те съборяса ковида19, къде ще одиш да ревеш. Вече връзките не играят. Нямаш ли никакво съмнение, че като най-голям тарикат може накрая да си намериш и майстора, ммм?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Оставете чиляка да си каже думата.
            разбирам го, то не мое така лесно да се напише нова медицина. Това не са цифрички
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

.
              Да страха е причината, няма друго ЧУнким до оня ден не бяха в старческите домове и си живееха болни и безгрижни, После се уплашиха и всички вкупом умряха. Смехоран
              Извинявай, но не разбра. Не е страхът на умиращите, а този на всички брънки от веригата, които са замръзнали и отказват или им е забранено да изпълняват дейността си - затова се получават тези проблеми с труповете. Както и в магазина не може да се напазарува нормално.

Коментар

• Хората,в търсенето на нови знания се опитахме да открием най-елементарна и фундаментална частица....В това няма нищо лошо...Но в своята арогатност и горделивост хората се осмелихме да я наречем частицата на Бог,или частицата Бог....Е,Бог ни предложи "на тепсия" една друга такава частица ,та да види ,как ще се справим с нея.......

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Мен няма как да ме повтори, щото има някои специфики, дето не са ти ясни.
                  Ти гледай да не те намери като възмездие за кражбите само...

Коментар

• Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение

Имам достатъчно информация, за да изготвя мнение - от видяното досега ми се струва, че е повече от тази на хората, които разчитат на медии и правителства - доказани манипулатори и крадци, както и на първичните си емоции - лоши учители в много ситуации.
                    Имаш никаква, айде да кажем, по-точно нулева информация.

Коментар

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
                      Ако почна да пиша глупости, да знаете, че И мен ме е хванал акълолипсисът
                      Според мен, доста си закъснял. Спешно потърси медицинска помощ, вместо да се мотаеш по градинките!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

От 108 526 починали за 2018та в Б-я, 2/3 са от болести, свързани със сърдечни и мозъчно съдови заболявания,
                        другата 1/3 се разделя приблизително наполовина за злокачествени заболявания и всички останали. Жертвите на злополуки от всякакъв вид са 1500
                        https://www.nsi.bg/bg/content/3357/%...81%d1%82%d0%b8
                        Според СЗО, България има най-високата смъртност в света от 15.433 смъртни случая на 1000 души. https://worldpopulationreview.com/co...te-by-country/
                        Тенденцията е тази.
                        Какво правим с тези хора, с горните заболявания, докато взимаме мерки за Ковид 19?

Ами това и питам и аз бе Съни, какво правим с тези хора ? Оказва се че правим, лекуват ги както преди, И пак да попитам какво да направим в повече, след като досега не са направили достатъчно, Какво правим Съни? то е лесно да се питаме, ето и аз питам - какво правим,? Да кажеш нещо като предложение или що ?

Коментар

• Не бойте се, вирусът действа бързо, няма да се мъчите дълго
                          Ето този голям политик Patrick Devedjian си замина светкавично.
                          Бивш депутат и министър, 75 годишен, четвъртък пише в Twitter, че е хванал вируса. Стабилен петък, неделя вече го няма.

L’ancien député et ex-ministre, âgé de 75 ans, avait annoncé jeudi être « touché par l’épidémie », sur son compte Twitter relié à son site personnel. Il avait été placé la veille en observation dans un hôpital du département. Encore stable vendredi, selon son entourage, son état s’est rapidement dégradé samedi.
                          http://www.patrickdevedjian.fr/

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Горе съм питал другия паникьор.
                            Оставете чиляка да си каже думата.
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Едно определение на perin от вчера-оня ден ми е останало в главата: средната възраст на умрелите от короната е равна на средната продължителност на живота. Не помня, дали говореше за Италия или въобще.

Как прочитате тази фраза и какво означава, според вас?

И да споделя една алармираща статистика за мен: днес два пъти (2) ме засърбя гърлото и два пъти (2) кашлях заради този сърбеж. Това е характерен признак на Вируса.... .......... ........................
                              Ще следя новите случаи и ще ви съобщавам.
                              Иначе десетки пъти на ден кашлям с пушаческа кашлица, но това няма значение.
                              Ако почна да пиша глупости, да знаете, че И мен ме е хванал акълолипсисът.
                              Сложете си още три антивирусни намордника на компютъра, когато четете моите съобщения. За реалните намордници на лицето ви не питам – знам, че не ги сваляте и спейки.
                              Last edited by 78-10; 29.03.2020, 21:58.

Коментар

Додйодхме на думата.
                                Когато нямаш информацията не се изказваш неподготвен, за да не заблудиш други и да не замине някой артък при всевишния
                                Имам достатъчно информация, за да изготвя мнение - от видяното досега ми се струва, че е повече от тази на хората, които разчитат на медии и правителства - доказани манипулатори и крадци, както и на първичните си емоции - лоши учители в много ситуации.

Коментар

Working...
                                X