Първоначално изпратено от retro_69
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
Извинявай, но не разбра. Не е страхът на умиращите, а този на всички брънки от веригата, които са замръзнали и отказват или им е забранено да изпълняват дейността си - затова се получават тези проблеми с труповете. Както и в магазина не може да се напазарува нормално.Last edited by lalka 75; 29.03.2020, 21:57.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
Имаш никаква, айде да кажем, по-точно нулева информация.Last edited by perin; 29.03.2020, 21:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Преболедувах го, преди няколко седмици.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Оставете чиляка да си каже думата.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение.
Да страха е причината, няма другоЧУнким до оня ден не бяха в старческите домове и си живееха болни и безгрижни, После се уплашиха и всички вкупом умряха. Смехоран
Коментар
-
Хората,в търсенето на нови знания се опитахме да открием най-елементарна и фундаментална частица....В това няма нищо лошо...Но в своята арогатност и горделивост хората се осмелихме да я наречем частицата на Бог,или частицата Бог....Е,Бог ни предложи "на тепсия" една друга такава частица ,та да види ,как ще се справим с нея.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Мен няма как да ме повтори, щото има някои специфики, дето не са ти ясни.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
Имам достатъчно информация, за да изготвя мнение - от видяното досега ми се струва, че е повече от тази на хората, които разчитат на медии и правителства - доказани манипулатори и крадци, както и на първичните си емоции - лоши учители в много ситуации.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнениеАко почна да пиша глупости, да знаете, че И мен ме е хванал акълолипсисът
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
От 108 526 починали за 2018та в Б-я, 2/3 са от болести, свързани със сърдечни и мозъчно съдови заболявания,
другата 1/3 се разделя приблизително наполовина за злокачествени заболявания и всички останали. Жертвите на злополуки от всякакъв вид са 1500
https://www.nsi.bg/bg/content/3357/%...81%d1%82%d0%b8
Според СЗО, България има най-високата смъртност в света от 15.433 смъртни случая на 1000 души. https://worldpopulationreview.com/co...te-by-country/
Тенденцията е тази.
Какво правим с тези хора, с горните заболявания, докато взимаме мерки за Ковид 19?
- 1 like
Коментар
-
Не бойте се, вирусът действа бързо, няма да се мъчите дълго
Ето този голям политик Patrick Devedjian си замина светкавично.
Бивш депутат и министър, 75 годишен, четвъртък пише в Twitter, че е хванал вируса. Стабилен петък, неделя вече го няма.
L’ancien député et ex-ministre, âgé de 75 ans, avait annoncé jeudi être « touché par l’épidémie », sur son compte Twitter relié à son site personnel. Il avait été placé la veille en observation dans un hôpital du département. Encore stable vendredi, selon son entourage, son état s’est rapidement dégradé samedi.
http://www.patrickdevedjian.fr/
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Горе съм питал другия паникьор.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Едно определение на perin от вчера-оня ден ми е останало в главата: средната възраст на умрелите от короната е равна на средната продължителност на живота. Не помня, дали говореше за Италия или въобще.
Как прочитате тази фраза и какво означава, според вас?
И да споделя една алармираща статистика за мен: днес два пъти (2) ме засърбя гърлото и два пъти (2) кашлях заради този сърбеж. Това е характерен признак на Вируса.... .......... ........................
Ще следя новите случаи и ще ви съобщавам.
Иначе десетки пъти на ден кашлям с пушаческа кашлица, но това няма значение.
Ако почна да пиша глупости, да знаете, че И мен ме е хванал акълолипсисът.
Сложете си още три антивирусни намордника на компютъра, когато четете моите съобщения. За реалните намордници на лицето ви не питам – знам, че не ги сваляте и спейки.Last edited by 78-10; 29.03.2020, 21:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеДодйодхме на думата.
Когато нямаш информацията не се изказваш неподготвен, за да не заблудиш други и да не замине някой артък при всевишния
Коментар
Коментар