IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
    Грешен отговор. Има сериозни данни, че повтаря.

https://www.nature.com/articles/nm.3985
    Грешно и подвеждащо позоваване на изследване, което е и което въобще не говори за възможно повторение на разболяване след веднъж прекаран ковид, а просто предвижда, че ковидоподобни вируси в прилепите могат да се развиват и в хората, което и стана 4 години след публикуването на тази статия

Не дезинформирай, моля, съзнателно или несъзнателно.

(Да, прочетох статията, ако решиш за това да се хванеш, г-н дезинформатор)

Коментар

• Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
      Имаше една жена от първите жертви, на която са открили ковид, защото получила инсулт и отишла в болницата. Ако не го беше получила, щеше да си изкара вируса и да си продължи живота, докато след време не дойде някаква истинска причина.
      Един от симптомите е повишено кръвно. Тоест, ако не беше заразена, вероятно нямаше да получи инсулт и да почине. Разликата в преброяването е, че като причина за смъртта, италианците пишат корона-вирус, а немците - инсулт.
      Last edited by Ender; 29.03.2020, 23:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение

това е от 23 те тогава няма и 100 починали май тази седмица ще е дуго средно като повечрто умрели да не кажа почти всички на немците са им от тази седмица
        Към днешна дата починалите са им общо са под 500 и не мисля, че за тях статистиката ще е много по-различна.

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение

а ако не са от ковид. ще следва ли че всичко е топ
          Не разбирам съвсем въпроса. Искам да кажа, че от обичайно починалите със сигурност има такива, които са прихванали вируса, но не е той причината за смъртта. Имаше една жена от първите жертви, на която са открили ковид, защото получила инсулт и отишла в болницата. Ако не го беше получила, щеше да си изкара вируса и да си продължи живота, докато след време не дойде някаква истинска причина.

Коментар

• Скоро и в България
            Местни жители вече не могат да си купят храна Vesti.bg - последни новини от България и света, пари, развлечения, технологии - Vesti.bg - последни новини от България и света, пари, развлечения, технологии
            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Виждам един голям световен парадокс и той е обявяване на военно положение, заради опасност, каквато се появява на всеки десетина години. Ако дойде наистина опасна болест не знам какво ще правим.
              Не е нужно да го вярвам във факти, те се знаят - това са данни от проучване на института "Робърт Кох".

https://www.actualno.com/europe/germ...s_1445696.html
              това е от 23 те тогава няма и 100 починали май тази седмица ще е дуго средно като повечрто умрели да не кажа почти всички на немците са им от тази седмица

mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от sorento Разгледай мнение
                https://finance.yahoo.com/news/abbot...171902463.html

Утре ще гледаме цената на акциите къде ще е.

Китай е обявила край на епидемията.
                никой вече не гледа китай

Коментар

• Истината за коронавирус
                  Сценария с пандемията е написан още преди 10 години от Рокфелер фондация през 2010г.Гледайте това видео .Интервюто което започва след втората минута е направено през 2014г.

Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

В България средната смъртност е около 300 души на ден. Ако можеха да изследват точно тези хора, щяха да обявяват по няколко смъртни случая на ден, съдейки по дела на положителните проби към направените тестове. Помислете от тази гледна точка.
                    а ако не са от ковид. ще следва ли че всичко е топ

Коментар

• https://finance.yahoo.com/news/abbot...171902463.html

Утре ще гледаме цената на акциите къде ще е.

Китай е обявила край на епидемията.

Коментар

• лоша работа

Коментар

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение

Тя не беше ли некъде в Италия?
                          И защо е останала там (ако), щом така ясновижда бъдещето?
                          И тая е гола вода с три пръста кал зад ушите каза че ще се разминем с един двама

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                            Апропо в Щатите миналата година са умрели над 60 000 от грип, а тази няма да са повече.
                            Предпочитам да се доверя на твоята преценка.
                            В САЩ очакват до 200 хиляди жертви от коронавируса

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Днес четох това, а тоя ги следи много отдавна
                              https://m.facebook.com/story.php?sto...00003178455564
                              Та колкото и да се пънат - изхода е начин на живот с короните...
                              Прочетох по диагоналната метода
                              Направих го умишлено, поради причината че авторът Лилов е твърде подозрителен източник.
                              Всъщност, той пише грамотно, на места дори твърде увлекателно, но при ТВ предавания с негово участие, нещо в погледа му ме кара да изпитвам напрежение, съмнение, колебание.

Аз самият също съм развивал назад една неангажираща хипотеза за ролята на Китай. До намиране на необорими доказателства, те ще са ми в кратката листа на заподозрените.

В материала има интересна и подредена фактология.

Много ми стана интересно за броя на африкански студенти в Китай и съответно китайци в Африка. Чудесно знам за ролята и мераците на Китай там, но въпреки всичко съм леко изненадан.

Коментар

• За мен мерките срещу екзотичен грип, осъществени с прийоми наподобяващи нужда от оцеляване на човечеството, са неадекватни и твърде високи като цена на човешки животи (на всеки умрял от корона в момента се падат поне 5 умрели от друго, без време в Европа),
                                Ако обичаш ближния, меко казано, не е добро послание „не храни децата си, но ще го измислим с парите…“
                                Не съм привърженик на теориите на конспирациите, но може би бъркам..
                                Така или иначе или в Китай лъжат че нямат нови случаи, или вируса е безобиден, или ще им се върне тъпкано догодина, когато „почти“ всички които пътуват ще са го прекарали, а те не. Да затворят Китай за години ли ?, и то безуспешно !?
                                Ми едвали, просто знаят че няма да е проблем догодина !

Апропо в Щатите миналата година са умрели над 60 000 от грип, а тази няма да са повече.

Е, може да припишат бая инфаркти и инсулти към цифрата "за кеф на застрахователите и форсмажор, но грипа си е грип..
                                Last edited by prodigal; 29.03.2020, 22:58. Причина: Уточняване

Коментар

Working...
                                X