IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
    Хора излезте на улицата и покажете вашият ВОТ
    Не забравяйте тоталитаризма преди 1989 .
    Той отново чука на нашата врата.
    Плячкосвахте и ядохте татковината 45 годин, как па ви не стигна. бе Тато?
    търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Хора излезте на улицата и покажете вашият ВОТ
      Не забравяйте тоталитаризма преди 1989 .
      Той отново чука на нашата врата.
      Last edited by ТАТО; 30.03.2020, 08:08.
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• https://shape.nato.int/defender-europe

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение

Никакъв шанс! Бариерите на страха са непробиваеми... и веднъж започне ли верижната реакция на масовата психоза никой не може да я спре.

За съжаление напълно съм съгласен с тебе приятел.
          Всички са като хипнотизирани ,препарирани и обсебени .
          Те не търсят обяснението и причината ,защо това се случва .Те просто са хипнотизирани и гледат новините и резултатите колко са умрели и колко са заразени.
          Както се казва прасето по Коледа си е заслужило ножа.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
            И така моят призив е - не бъдете като Чукча гледайте видеото и след това пишете ! ОК ?
            Никакъв шанс! Бариерите на страха са непробиваеми... и веднъж започне ли верижната реакция на масовата психоза никой не може да я спре.

Коментар

• И така моят призив е - не бъдете като Чукча гледайте видеото и след това пишете ! ОК ?

Коментар

• Однажды Чукча принес в редакцию свой роман. Редактор прочитал и говорит: — Понимаете ли, слабовато… Вам бы классику читать. Вы Тургенева читали? А Толстого? А Достоевского?… — Однако, нет. Чукча не читатель, Чукча — писатель.

Коментар

• На 15 минута от клипчето защо маските работя (видео със специална камера как ви летят чатици (директнен превод) плюнка като говирте с някои

чехите са на почти 100% носещи маски - имат повече случай и по-късно почнаха но маи ще сработи за тях ///

Last edited by marketleverage; 30.03.2020, 05:41.
                  mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Това е фашистко мислене! Отделно "риска" е в 99% за НЕВАКСИНИРАНИТЕ! Ти или твоето дете, сте на риск 0,00001%, ако случайно не ви е хванала чудодейната ваксина!

С други думи, ти проблем с неваксинираните нямаш! Нали си се спасил! Нали си направил най-доброто за теб и децата ти!

Не мисли чуждите деца! Други хора са ги създали! Не си Бог, никакъв не си!

Няма да решаваш за другите! Утре някой като теб, ще реши, че трябва да се забрани алкохола, цигарите, че трябва задължително всеки ден да се прави клизма.... да спре да се яде месо и тн....

Гледай себе си! Няма нужда от болшевишко натрапване!

НИКАКВИ ВАКСИНИ!!!
                    като изпукате като мухи, пак ще плачете за ваксина

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      ако имаш познати с дечица и лежали в инфекциозното в С-я, попитай ги, може да си промениш мнението
                      Доц. Мангъров пред ФАКТИ за вируса - къде бъркат щабът, политиците и Гешев
                      Смятам че е ситуацията е прекалено динамична да се пускат линкове на 10 дни...

Аз незнам защо обиколи толков медии да мрънка за този бърз тест - мен ме притеснява някой тестван с бърз тест спокоен че не е заразен (а всъшност още няма антитела) и асмиптоматично сее зараза, ще вземе да се качи смело без маска някой в градски транспорт и както и другите са смелчаци без маска (щото го смятат че е героиство да си без наморник - цитат от форума ) и ще стане чудо

ПП Аз не съм съгласен за стания имунитет, подкрепям модела на Тайван и Япония - всички с маска, дезинфекция навсякъде, камери за температура навсякъде... + малко социална изолация - вижда се че работи...

) Тайван има малко повече вече - общо 298 днес - ама не са пред нас, а са по на гъсто 36 000 кв km за 24 милиона души и нямат карантина първи случай 20 януари - поста е на българин в Таиван

Това е от стар (на две или три седмици пост във фб)

Last edited by marketleverage; 30.03.2020, 03:11.
                      mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение

....
                        А тоя мандръгов е мънкало....
                        ако имаш познати с дечица и лежали в инфекциозното в С-я, попитай ги, може да си промениш мнението
                        Доц. Мангъров пред ФАКТИ за вируса - къде бъркат щабът, политиците и Гешев

Коментар

• Старичко, но напълно по темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Туберкулозата е бацил, ковид -вирус. Не е хубаво да се шегуваш с такива неща.
                            Няколко души видях да го разправят това и аз гледах че е бактерия и питах каква е идеята зад това да работи и може ли някой да обясни или да посочи източник

Защото идеята зад Лекарството за малария + Азитромицин а и руското лекарство е (че и двете повишават нивоото на цинк в клетката и това инхибира копирането на рнк) така че поне има някаква идея защот лекарства за друго работят ама за БЦЖ не мога да си го обясня
                            Last edited by marketleverage; 30.03.2020, 01:48.
                            mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

O, тия с децата са лесни, ама на останалите решил ли си какво да им се отнеме?

Че да не се окаже че италиянците наистина мрат кат мухи заради ваксини?
                              Ще отнемат на баба им таратошките!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                                Мангъров: Заразените с коронавирус са десетократно повече от обявените

Вече нямам съмнение, че НОЩ и Съветът имат различни партитури и в резултат на това хорът пее фалшиво.
                                Той и Мутафчиев го каза на брифинга че според американците (на които тези от БАН пращат модела си) хващаме 2 от 11 в момента...

А тоя мандръгов е мънкало.... с бързия тест дето той иска ще хванем само такив дето вече имат анти тела (според каквото четох ) може да няколко дни асимптоматичен и да сееш зараза (Китайците го казва) след това ако проявиш симптоми такъв тест ще те хване на 4 тия ден ... демек някой който го кара асимптоматично може да сее зараза 8 дни преди бързия тест да го хване (моя сметка - надявам се неправилна) ама някой може 8 дни поред да се тества с бърз тест и да си сее зараза като се мисли за отрицателен и да направи много мизерия заради този бърз тест
                                mWPCloud.com

Коментар

Working...
                                X