Първоначално изпратено от ТАТО
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
Никакъв шанс! Бариерите на страха са непробиваеми... и веднъж започне ли верижната реакция на масовата психоза никой не може да я спре.
Всички са като хипнотизирани ,препарирани и обсебени .
Те не търсят обяснението и причината ,защо това се случва .Те просто са хипнотизирани и гледат новините и резултатите колко са умрели и колко са заразени.
Както се казва прасето по Коледа си е заслужило ножа.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеИ така моят призив е - не бъдете като Чукча гледайте видеото и след това пишете ! ОК ?
- 1 like
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Това е фашистко мислене! Отделно "риска" е в 99% за НЕВАКСИНИРАНИТЕ! Ти или твоето дете, сте на риск 0,00001%, ако случайно не ви е хванала чудодейната ваксина!
С други думи, ти проблем с неваксинираните нямаш! Нали си се спасил! Нали си направил най-доброто за теб и децата ти!
Не мисли чуждите деца! Други хора са ги създали! Не си Бог, никакъв не си!
Няма да решаваш за другите! Утре някой като теб, ще реши, че трябва да се забрани алкохола, цигарите, че трябва задължително всеки ден да се прави клизма.... да спре да се яде месо и тн....
Гледай себе си! Няма нужда от болшевишко натрапване!
НИКАКВИ ВАКСИНИ!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеако имаш познати с дечица и лежали в инфекциозното в С-я, попитай ги, може да си промениш мнението
Доц. Мангъров пред ФАКТИ за вируса - къде бъркат щабът, политиците и Гешев
Аз незнам защо обиколи толков медии да мрънка за този бърз тест - мен ме притеснява някой тестван с бърз тест спокоен че не е заразен (а всъшност още няма антитела) и асмиптоматично сее зараза, ще вземе да се качи смело без маска някой в градски транспорт и както и другите са смелчаци без маска (щото го смятат че е героиство да си без наморник - цитат от форума ) и ще стане чудо
ПП Аз не съм съгласен за стания имунитет, подкрепям модела на Тайван и Япония - всички с маска, дезинфекция навсякъде, камери за температура навсякъде... + малко социална изолация - вижда се че работи...
) Тайван има малко повече вече - общо 298 днес - ама не са пред нас, а са по на гъсто 36 000 кв km за 24 милиона души и нямат карантина първи случай 20 януари - поста е на българин в Таиван
Това е от стар (на две или три седмици пост във фб)
Last edited by marketleverage; 30.03.2020, 03:11.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
....
А тоя мандръгов е мънкало....
Доц. Мангъров пред ФАКТИ за вируса - къде бъркат щабът, политиците и Гешев
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Туберкулозата е бацил, ковид -вирус. Не е хубаво да се шегуваш с такива неща.
Защото идеята зад Лекарството за малария + Азитромицин а и руското лекарство е (че и двете повишават нивоото на цинк в клетката и това инхибира копирането на рнк) така че поне има някаква идея защот лекарства за друго работят ама за БЦЖ не мога да си го обясняLast edited by marketleverage; 30.03.2020, 01:48.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
O, тия с децата са лесни, ама на останалите решил ли си какво да им се отнеме?
Че да не се окаже че италиянците наистина мрат кат мухи заради ваксини?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеМангъров: Заразените с коронавирус са десетократно повече от обявените
Вече нямам съмнение, че НОЩ и Съветът имат различни партитури и в резултат на това хорът пее фалшиво.
А тоя мандръгов е мънкало.... с бързия тест дето той иска ще хванем само такив дето вече имат анти тела (според каквото четох ) може да няколко дни асимптоматичен и да сееш зараза (Китайците го казва) след това ако проявиш симптоми такъв тест ще те хване на 4 тия ден ... демек някой който го кара асимптоматично може да сее зараза 8 дни преди бързия тест да го хване (моя сметка - надявам се неправилна) ама някой може 8 дни поред да се тества с бърз тест и да си сее зараза като се мисли за отрицателен и да направи много мизерия заради този бърз тест
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар