Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
В момента има 11 591 умрели в Италия и 14 620 излекувани. Според неговата методика смъртгността е 79.3 %. Аре, стига бе! 11.4 % е по методиката с установените случаи. След преминаването на епидемията ще се разберат дали няма да разширят обхвата на заразените и да свалят дела на смъртните случаи.
Гледай тука какво пише и не си играй да смяташ.
https://www.worldometers.info/corona...country/italy/
Closed Cases: 26,211
Recovered / Discharged: 14,620 (56%)
Deaths: 11,591 (44%)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n3569979[/ATTACH]
Мръсен парцал дето си го слагаш на лицето от нищо не пази.
А всяка една "маска" за макс 1 час се превръща в точно това.
Виж тези дето са тип полупротивогаз с подходящите филтри би била отлична преграда пред вирусозаразяванетоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Уважаеми генерал Годжи и останалите в НОЩ заедно с шефчето Ви. Знаем, че вече официално ни следите. Спрете с хаоса - слагай маски, не слагай маски.
Моля, изгледайте презентацията по-долу и започнете адекватни мерки!
Разбрахте ли сега как се управлява пандемията...?!?
п.п. Дълъг е материала, но си струва. Изгледайте го. В това число и високата смъртност в някои държави.Last edited by maverik; 31.03.2020, 15:46.
Коментар
-
Преци, става дума за техника на изчисления на смъртността. Дори всички болни да измрат, системата на Матейко няма да се подобри. Защото ще даде 100% отклонение. При 0 оздравели смъртността ще клони към безкрайност. Той е по-математик от мен и не схващам как не го разбира.
А Промените, обществените, социалните, икономическите и тем подобни воторостепенни неща, мисля, че е редно да се тълкуват и анализират след като мине опасността, а не преди това. Да ги степенуваме по важност, за да ни е по-лесно.
Коментар
-
И да му се набият двеста табана на Коронавируса. За назидание.
Коментар
-
В момента има 11 591 умрели в Италия и 14 620 излекувани. Според неговата методика смъртгността е 79.3 %. Аре, стига бе! 11.4 % е по методиката с установените случаи. След преминаването на епидемията ще се разберат дали няма да разширят обхвата на заразените и да свалят дела на смъртните случаи.
Такава смъртност, 80%, никога не е имало при която и да е епидемия/пандемия по всяко време и навсякъде – кеф ти чума, кеф ти холера.
Мисля, че Матейко Скалата (СеленаТМ) съвсем е дал фира.
Да свалим шапки, добре се представяше до края си.Last edited by 78-10; 31.03.2020, 15:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Ами не се е скрила под леглото у вас, за да не може да я видиш. Скрила се е във все още добрите данни, и това което не виждате на показ, сиреч не виждате зала армеец осеяна с мъртъвци или националния стадион, и това може за вас да е достатъчен пововд да се питате къде е смъртността или да се чувствате силни. И Нека аз да съм глупака, а вие големите умници, но да остане това положение запазено, т.е. да не виждате това което може да се случи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Да изчакаме края на епидемията да видим колко ще е безумно.
Според мен този процент за Италия няма да се промени много, след като обявят официален край на епидемията.
И след като не знаем броя на "нерегистраните" щем не щем ще го приемем с уговорката, че е имало много леки случаи дето не са били тествани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
да го напишеш на глътналия бастуна матейко.
НЯМА РАЗЛИКА В ОБЩАТА СМЪРТНОСТ. Нали е ПАНДЕМИЯ.
Повече от ЕПИДЕМИЯ. Дека са е скрила
- 1 like
Коментар
-
Най-нахално ви подсещам, че съм пуснал тема за лични впечатления от ковида лош.
https://www.investor.bg/forum/forum/...D0%B8%D0%B4-19
Има ли някой лични впечатления или си праиме чикии с медийния порнхъб?Last edited by 78-10; 31.03.2020, 15:06.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Точно така. Ето и справки към 12-та седмица на 2020...
https://www.euromomo.eu/?fbclid=IwAR...xBSNAgdpqeFmsk
НЯМА РАЗЛИКА В ОБЩАТА СМЪРТНОСТ. Нали е ПАНДЕМИЯ.
Повече от ЕПИДЕМИЯ. Дека са е скрилаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Сигурно пише пред огледалото и се гледа в него каква героична поза е заел. Той е статистика и хроникьора на Ковид-19. И ще остане в историята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Е да, плюса на тази епидемия (а и предполагам на повечето), че следващите години ще имаме здраво население. В Бергамо следващите 5-6 години ще лекуват само пострадали от катастрофи и счупвания на крайници.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Точно обратното. В края на епидемията и двата метода ще доведат до едно и също число, и то ще е някъде на ниво около 40% смъртност. Човек трябва да е голям невежа, за да не може да осъзнае, че активните случаи все още не са приключили, и че сред тях също ще има умрели и оздравели приблизително в същия процент, който го има и в момента в CLOSED CASES.
Коментар
Коментар