Обяснява за тестовете и математичкеските модели, питай Тръмп що е спал, бали му ма.....мата що са спали. По важното е, че без тестовете не правим нищо, като слепци сме... поне аз така го разбирам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
В Китай смъртноста е 4%, ако се вярва на техните данни. Погледни обаче развитието - започнало е с 40% смъртност, но когато започнаха по-масово да тестват, намалиха го до 4% не защото измираха по-малко, а защото доказваха по-много заразени млади хора.
Разсъжденията за Китай не могат обаче сляпо да се пренасят върху Италия или България просто защото не правим толкова много на брой тестове.
Аз не знам защо продължавате да се занимавате със СТЪКМИСТИКА и да търсите под вола теле, вместо просто да погледнетв цифрите на статистиката такива, каквото са изчислени, и после да се опитате да ги изтърлувате защо те са такива, а не някакви други.
почна да яде и стана дебел.
Българчо не яде
Като почне да яде какво ще се случи?
Въпрос за деца от детската градина
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
https://novini.bg/zdrave/bolesti/590343
Българин, ръководещ щаба за борба срещу COVID-19 в САЩ, със съвети как да преборим заразата у нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
короната е по заразна от грипа 2-3 пъти. Първоначалните статистически данни даваха даже 4 пъти.
И с карантини може да се отложи заразяването на 70% от ВСИЧКИ ХОРА НА ЗЕМЯТА за 2-3 години - по плавна графика без ПИК.
Ако е 20% смъртността ще умрат повече от 1 МИЛИАРД. Вероятността за това е точно 0% - ни повече ни по малко.
СТОТИЦИ ПЪТИ ПО МАЛКО ЩЕ ЗАГИНАТ СЪС КОРОНАТА (НЕ ОТ).
ОТ КОРОНАТА ЩЕ ЗАГИНАТ МИЛИОНИ ПО МАЛКО
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Аз като гледам повечето носят. А най-отговорните даже с ръкавици са екипирани и кой знае още какви неща спазват.
Според мен с тази вербална атака, заповед, безплатни маски, отмяна на заповед, може пак заповед - тези дето са без маски ще намалеят още повече.
Да следим Чехия днес са +1 засега но незнам кога ъпдейтват данните
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеИзумяваш с твърдение !!!
Я кажи според теб колко е смъртността в Китай ?
* 15 %
* 40 % както смяташ
*..... или някакъв друг процент.
Нарочно те питам за Китай, защото първо там има достатъчно много случаи (до преди 5 дни бяха и най-много в световен мащаб) и най-вече тъй като там над 90 % от случаите вече не са "Active", а "Closed".
Мерси предварително !
Разсъжденията за Китай не могат обаче сляпо да се пренасят върху Италия или България просто защото не правим толкова много на брой тестове.
Аз не знам защо продължавате да се занимавате със СТЪКМИСТИКА и да търсите под вола теле, вместо просто да погледнетв цифрите на статистиката такива, каквото са изчислени, и после да се опитате да ги изтърлувате защо те са такива, а не някакви други.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
много добре те разбрах, но разбрах и че ти абсолютно нищо не си разбрал от това което писах, като цяло основно а не само конкретно по твоя проблем. Ще те помоля да поизчакаш от още поне 18 дни, а най добре 2*18 и пак да прочетеш написаното. Ако трябва няколко пъти, в зависимост, от това, колкото приемеш, че е нужно
ps. мотивация за забавената ви реакция - доказването на нови "съмителни" корона случаи е средно седмица до три седмици от тяхното реално съществуване
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Така е, да. Но ние не знам тези критичните накъде ще тръгнат, нито знаем тези леките дали няма да се влошат. Само се надяваме и стискаме палци.
В един момент трябва да станат и те приключени и тогава ще е ясен крайния процент. Матеев, а и аз твърдим, че това 44% дето пише там няма да стане 2% или 3%, нито 5%. Да падне да кажем до 30%, под 30% трудно го виждам. Дори и 20% да остане - пак е ужасно много. Но дано стане. Естествено правим уговорката че това са само официално регистрираните заболели. Колко са го прекарали без да попаднат в статистиката няма как да знаем.
И с карантини може да се отложи заразяването на 70% от ВСИЧКИ ХОРА НА ЗЕМЯТА за 2-3 години - по плавна графика без ПИК.
Ако е 20% смъртността ще умрат повече от 1 МИЛИАРД. Вероятността за това е точно 0% - ни повече ни по малко.
СТОТИЦИ ПЪТИ ПО МАЛКО ЩЕ ЗАГИНАТ СЪС КОРОНАТА (НЕ ОТ).
ОТ КОРОНАТА ЩЕ ЗАГИНАТ МИЛИОНИ ПО МАЛКОНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Моите плиткоумни разсъждения ги остави, ама ти с твоите дълбокоумни разсъждения трябваше да се сетиш, че настъпването на смъртен случай е по-бързо от излекуването и затова се изкривява картината, показвайки по-висока смъртност в приключилите случаи.Благодаря за вниманието, хайде сега си продължавай с дълбокоумните разсъждения
Ние нямаме официална информация колко е средното време на оздрававане и колко - на умиране, затова и не можем тези цифри да ги използваме в сметките. Ти обаче се опитваш да правиш СТЪКМИСТИКА, защото си си въобразил някакво средно време в подкрепа на собствената си самозаблуда. Ами ако е точно обратното?
За разлика от тебе аз нищо не си въобразявам или измислям - аз просто цитираам смъртноста на CLOSED CASES, която е НЕОСПОРИМ ФАКТ.
Още ведъж ще помоля манипулаторите в тази тема ДА ПРЕСТАНАТ СЪС СТЪКМИСТИКИТЕ.
Коментар
-
Точно обратното. В края на епидемията и двата метода ще доведат до едно и също число, и то ще е някъде на ниво около 40% смъртност. Човек трябва да е голям невежа, за да не може да осъзнае, че активните случаи все още не са приключили, и че сред тях също ще има умрели и оздравели приблизително в същия процент, който го има и в момента в CLOSED CASES.
Я кажи според теб колко е смъртността в Китай ?
* 15 %
* 40 % както смяташ
*..... или някакъв друг процент.
Нарочно те питам за Китай, защото първо там има достатъчно много случаи (до преди 5 дни бяха и най-много в световен мащаб) и най-вече тъй като там над 90 % от случаите вече не са "Active", а "Closed".
Мерси предварително !
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
Ти май не ме разбра в Гърция на 17.03 брой заразени 387 18 дена след регистрирането на 7 случея. В България днес: 377 днес 20 дена след 7 случей. Та ако приемем че в Гърция населението е 2 пъти по-голямо това означава че при нас последните 14 дена нищо не е свършило.
ps. мотивация за забавената ви реакция - доказването на нови "съмнителни" корона случаи е средно седмица до три седмици от тяхното реално съществуванеLast edited by precakanoto; 31.03.2020, 16:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Кой или какво пречи да почнем да отваряме? "Каквото" е животинският ви страх, по-недостоен и от инстинкта за самосъхранение на животните – а "кой" са жълтите еврейчета.
Силно вярващите ако се съберат за великден с малка ще мине много по безопсно за тях (няма да предизвика експлозия както се притесняват някой)
Ако на караме циганите да излизат от гетата само с маска (да не ги пускаме) ще е мнго по безопасно дори да са го донесли от гурбвта нямаше да го сеят
И нямаше да могат гък да кажат че им нарушаваме права и сме ги затворили в гетото (не им ги нарушаваме ) просот трябва да спазят условието за маските като излизат от гетото поне
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Попаднал си в самозаблуда. Както гърците, така и ние постоянно усилваме мерките, това успява да линиаризира експонентата. Това води и до голямата зaблуда за интервалa от 12 дни, и че нищо страшно не се случва. ...
Този интервал не е достатъчен за основателни изводи, още по-малко за грешните, които си произвел. Само казвам, че мерките са динамични и всеки ден се променят, - оттам и разликите в статистиките, които също са динамични а не статични, както ги тълкувате. Още един факт над който е добре да се замислиш като вид "глобална" статистика - Гърция е с двойно по-голямо население от нас, но имат само 1200 заразаени, а ние само 360 т.е. 4 пъти по-малко. Т.,е дори глобално статистиката казва нещо, но ако искате да я чуете правилно разбира се.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Ама ти наистина ли си с толкова плиткоумни разсъждения?
Разбира се че при ACTIVE CASES случаите все още са леки, защото са само в началото на заболяването. Тепърва те ще стават по-тежки и тепърва част от тях ще мрат, а други ще се излекуват. Ако твоите разсъждения бяха правилни, тогава защо тези 44% вече си стоят стабилни цели 20 дена? Поразмърдай си малко сивото мозъчно вещество, ако го имаш, защо 20 дена подред леките случаи от ляво стават тежки от дясно и защо почти половината от тях умират.
Ето затова казвам, че някои хора не само са скарани с математиката, но им куца и логиката. Те не могат да четат графиките и не могат да направят елементарни умозаключения. Бъркат минало с бъдеще, бъркат истина с лъжа, бъркат факти със собствени измислици - въобще селска мъка.Благодаря за вниманието, хайде сега си продължавай с дълбокоумните разсъждения
- 1 like
Коментар
Коментар