IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
    Матеев,
    аз я пускам за първи път, но беше пуснато преди това от друг.
    Още във втория абзац на "Петел" има препратка към източника, английския "Телеграф".
    ​​​​​​
    https://www.telegraph.co.uk/global-h...ts-died-italy/
    От какво са починали има ли значение? Дали ще пишат КОВИД или някое от съпътстващите заболявания няма голямо значение.

Факт е че се задръстват болници, морги, крематориуми в най-засегнатите региони и има смъртност 4-6 пъти по-висока от нормалната.

Няма как да накараш хората в тези региони да игнорират труповете и да продължат живота си по нормалния начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
      Това е само за парлама. Както и болницата за няколко хиляди, която китайците построиха. Всичко е една гиганска измама, за да се прецакат българите. Всъщност няма никакъв локдаун. Всичко е фейк
      Абсолютен цирк! Голем смех...
      https://youtu.be/8L--dtH-Y-c

Коментар

• Принципно светът не съществува. Всичко е лъжа и измама. Гигантска матрица на лъжите и конспирациите

Коментар

• Това е само за парлама. Както и болницата за няколко хиляди, която китайците построиха. Всичко е една гиганска измама, за да се прецакат българите. Всъщност няма никакъв локдаун. Всичко е фейк

Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

В новините си показват как навсякъде в Европа зали набързо се преустростват в спешни лечебници.

Коментар

• Първоначално изпратено от alex1001111 Разгледай мнение

За The Daily Telegraph какво ще кажеш? Става ли за четене?
            Не му се връзвай на селския надут пуяк.

Коментар

• Матеев,
              аз я пускам за първи път, но беше пуснато преди това от друг.
              Още във втория абзац на "Петел" има препратка към източника, английския "Телеграф".
              ​​​​​​
              https://www.telegraph.co.uk/global-h...ts-died-italy/

Доста си невъзпитан и невъздържан, а и неук за интелигентен човек.
              Last edited by 78-10; 01.04.2020, 21:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Тази глупост се опитваш да я пробутваш във форума вече за десети път. Няма ли да престанеш с наглоста си и с простотиите си?

Намерил бил някаква "новина" в "световно известния" новинарски сайт Petel.bg.
                https://petel.bg/m/index.php?action=...357593&opinion

Спирайте да четете всичко друго, четете само ПЕТЕЛ БГ и кудкудякайте по форумите.
                За The Daily Telegraph какво ще кажеш? Става ли за четене?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

На мен не ми харесва немското здравеопазване.
                  Аз обиколих цял свят от Австралия до Америка (виртуално) ама в Германия не можах да се уредя да ме прегледат. А съдействаше фирмата и шефовете. Ако платиш много пари става иначе чакаш 2-3 месеца. Тука даваш 100 кинта и си на преглед на другия ден при професор
                  Така е, не съм казала, че ми харесва. Не я и познавам в детайли, но намирам за правилно да се профилактира и насочва към различни рехабитационни и санаториумни центрове. Трудно ми е да проумея и в Холандия как не се реагира, ако дете има висока температура до 3я ден, с малки изключения. Общуваш със среднен медицински персонал само. Факт е и целогодишното изкараване дечицата и по детските градини и в студа, на разходка или да играят по тениски и после с едно якенце....Нещата са свързани. Има различна организация и философия към :засилване на организма. Лекарства не се раздават на поразия, почти няма аптеки....
                  Едва ли може еднозначно да се каже, еди коя си е най-добра

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Тази глупост се опитваш да я пробутваш във форума вече за десети път. Няма ли да престанеш с наглоста си и с простотиите си?

Спирайте да четете всичко друго, четете само ПЕТЕЛ БГ и кудкудякайте по форумите.
                    Честит първи Април, Матеев. Живи и здрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
                      Не знам за това, но според проверка на СЗО реално смъртните случаи от Ковид-19 в Италия са 12% от това, което рапортуват жабарите.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Знаех си, франсетата не ядат доматите с колците
                        Ясно им е, че на изток са свикнали да лъжат и нямат журналисти, които да вадят истината наяве.
                        Не търсят обяснение в БЦЖ, по-здрави мужици или в конспиративни теории
                        Ясно им е, че заразени с коронавирус и умряли се представят като умряли от вторични болести.

В новините си показват как навсякъде в Европа зали набързо се преустростват в спешни лечебници.
                        #StayAtПолитика

Коментар

• Знаех си, франсетата не ядат доматите с колците
                          и не питат защо не виждат камионите с труповете

Ясно им е, че на изток са свикнали да лъжат и нямат журналисти, които да вадят истината наяве.
                          Не търсят обяснение в БЦЖ, по-здрави мужици или в конспиративни теории
                          Ясно им е, че заразени с коронавирус и умряли се представят като умряли от вторични болести.

Last edited by barbaron; 01.04.2020, 21:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            Ретро, съгласна съм с повечето от написаното от теб. Факт е, че болниците по принцип са от по-критичните места за заразяване, но това е така и по време на грипните епидемии. А тежките случаи от грип не са по-леки от тежките с ковид 19. Но, никога не са били причина за затваряне масово на хората. Не подценявай прегледите, дори кръвни изследвания не се правят, как хората да разберат какво им е. След 2 месеца при някои заболявания вече може да са в критична фаза или сериозно задълбочена/ Какво ще плаща НЗОК после, няма нужда от коментар. И това за редица заболявания, не само онкоболните.
                            Има проблем и за самите здравни работници. Тези 1000лв повече важат за лекарите на 1ва линия. Други лекари и сестри при търговския способ на опредеяне на заплати, при тези условия нямат много работа ипо клинични пътеки и съответно ще са не знам какво заплащане, ако го има.
                            Неслучайно, преди 2-3 дни прочетох за 200 здравни работници от България и Румъния, които отиват за 2-3 месеца да попълнят нуждите на австрийската здравна система - просто да са на разположение там при необходимост...
                            А колкото до немското здравеопазване, както и на доста други страни, освен с чакането за искани прегледи е свързано и със задължителни профилактични. Друго е отношението към здравето.
                            Но, освен 1то място в света по смъртност, България има и най-ниската продължителност на живот в Европа, след нас са основно африкански страни, но не всички от тях.
                            На мен не ми харесва немското здравеопазване.
                            Аз обиколих цял свят от Австралия до Америка (виртуално) ама в Германия не можах да се уредя да ме прегледат. А съдействаше фирмата и шефовете. Ако платиш много пари става иначе чакаш 2-3 месеца. Тука даваш 100 кинта и си на преглед на другия ден при професор
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Не бих казал,че ще стане, кой знае колко ясно ....Би станало 100% ясно,ако живеем в паралелни действителности,в едната от които,Хасан Адемов не е носил маска на последните заседания на Народното събрание....
                              )) ако не беше носил и се беше ръкувал, прегръщал. целувал всички, щеше да е един паралелен Даймънд принсес и тест кой кого ) сега всички затворени със заковани врати, зер и мерките да тестват ))

Коментар

• Ретро, съгласна съм с повечето от написаното от теб. Факт е, че болниците по принцип са от по-критичните места за заразяване, но това е така и по време на грипните епидемии. А тежките случаи от грип не са по-леки от тежките с ковид 19. Но, никога не са били причина за затваряне масово на хората. Не подценявай прегледите, дори кръвни изследвания не се правят, как хората да разберат какво им е. След 2 месеца при някои заболявания вече може да са в критична фаза или сериозно задълбочена/ Какво ще плаща НЗОК после, няма нужда от коментар. И това за редица заболявания, не само онкоболните.
                                Има проблем и за самите здравни работници. Тези 1000лв повече важат за лекарите на 1ва линия. Други лекари и сестри при търговския способ на опредеяне на заплати, при тези условия нямат много работа ипо клинични пътеки и съответно ще са не знам какво заплащане, ако го има.
                                Неслучайно, преди 2-3 дни прочетох за 200 здравни работници от България и Румъния, които отиват за 2-3 месеца да попълнят нуждите на австрийската здравна система - просто да са на разположение там при необходимост...
                                А колкото до немското здравеопазване, както и на доста други страни, освен с чакането за искани прегледи е свързано и със задължителни профилактични. Друго е отношението към здравето.
                                Но, освен 1то място в света по смъртност, България има и най-ниската продължителност на живот в Европа, след нас са основно африкански страни, но не всички от тях.

Коментар

Working...
                                X